6.8 /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox71% beveelt Wash-ME aan!

Vanhaeren

Makkelijk bereikbaar en prijs kwaliteit oké

Wassen van donsdeken

Geweldig om te horen Elisabeth, bedankt en tot snel! 🙏

Chantal

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Fijne eerste keer, maar zou graag willen weten hoe de machines gereinigd worden en hoe vaak. Hier kan ik niets over vinden en via de chat kan ik niets vragen. Dat is jammer.

Wasje gedraaid

Antwoord Wash-ME

Beste Chantal, Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je eerste ervaring goed is bevallen! We begrijpen je vraag over de hygiëne heel goed. Wij controleren en reinigen onze machines zeer regelmatig om te zorgen dat iedereen in een schone trommel wast. Daarnaast hanteren we een kwaliteitsgarantie: is je was niet schoon, dan krijg je je geld terug. We adviseren klanten ook altijd om de trommel even te checken voor en na de wasbeurt. Jammer dat het niet lukte via de chat, maar we nemen je opmerking mee om onze service te verbeteren. Hopelijk tot de volgende keer!

Gabriel Dinu

Nu merge să plătești cu cardul doar cash și așa nu da restul dacă bagi bancnota

Uscător nu merge am băgat 20 de euro și am scos hainele cum le-am băgat 😤😤😤

Antwoord Wash-ME

Hi Gabriel! Wat vervelend dat de betaling niet naar wens is verlopen! Onze oprechte excuses voor het ongemak. Bij onze machines is het uitsluitend mogelijk om met de pin/kaart te betalen, en het is uiteraard niet de bedoeling dat dit tot verwarring of problemen leidt. Neem in de toekomst altijd gerust direct contact met ons op via de live chat op onze website (https://www.wash-me.com/). Onze klantenservice kijkt dan meteen met je mee om dit samen netjes op te lossen!

Anja

De was is goed schoon geworden. De beschrijving is erg makkelijk en de het sms bericht is erg handig, want je hoeft dan niet te wachten. Ben erg tevreden.

Was met voorwas

Antwoord Wash-ME

Hi Anja! Wat een fantastisch compliment, ontzettend bedankt voor de mooie review! Geweldig om te horen dat het resultaat zo schoon is en dat het duidelijke stappenplan en de sms-service je goed bevallen zijn. Daar doen we het voor! Heel graag tot de volgende keer!

L v d Meide

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Machine in Wassenaar is stuk. Behalve de betaalautomaat. 13 euro euro erin gegooid. Maar wasmachine werkt niet. Slecht onderhoud zie nu maar het geld terug te krijgen.

Wash me

Antwoord Wash-ME

Beste L. v.d. Meide, wat vervelend dat de machine in Wassenaar kapot is en je geld heeft ingenomen, onze excuses hiervoor! Wij hanteren een kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug. Zou je via de chat op onze website (www.wash-megroup.com/nl-nl/) contact met ons willen opnemen? We reageren daar binnen 30 seconden en sturen je direct het teruggaveformulier om de €13,- terug te storten. We hebben meteen een monteur aangestuurd om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Ook voor eventuele toekomstige vragen staan we via de livechat op de website direct voor je klaar!

Pbo

Mijn was werd goed schoon, rook lekker en was prima gecentrifugeerd. Ik miste alleen de optie om alleen desinfectie te kunnen kiezen. Dit kon nu alleen in combinatie met wasverzachter.

Wassen bij wasmachine

Antwoord Wash-ME

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je was zo goed schoon en fris is geworden! Dank je wel voor de tip over de desinfectie-optie. We nemen dit mee om onze service in de toekomst verder te verbeteren. Graag tot de volgende keer!

Marco Faber

🎉

Wash.me

Antwoord Wash-ME

Dank je wel voor de feestelijke reactie, Marco! 🎉 Fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende wasbeurt!

Van Mullem Jan

Heel positief

Zetelhoes

Antwoord Wash-ME

Hartelijk dank voor je positieve review, Jan! Fijn dat alles naar wens was. We zien je graag snel weer terug!

Milo

Super

Was 4

Antwoord Wash-ME

Super bedankt voor je review, Milo! Tot de volgende keer!

Ella

Mijn dekbed kwam er super fris en schoon uit. Dit was mijn eerste ervaring en ga er zeker vaker gebruik van maken

Was, 12 kg 40 graden

Antwoord Wash-ME

Wat een geweldige review, ontzettend bedankt voor het delen Ella! Super om te horen dat je eerste ervaring met Wash-ME zo goed is bevallen en dat je dekbed er weer heerlijk fris en schoon uit is gekomen. Heel graag tot de volgende keer!

Eric Fijten

SterSterSterHalve sterLege ster

Eenvoudige bediening van de machine met een top resultaat.

Campingmatten

Antwoord Wash-ME

Wat een fantastisch compliment, ontzettend bedankt voor de mooie review, Eric! Fijn om te horen dat de bediening zo eenvoudig was en dat je tevreden bent met het schone resultaat. Daar doen we het voor! Heel graag tot de volgende keer!

Christof

Handig als je savonds laat gedaan bent met werk en als je grote stukken moet wassen en duurt niet lang alleen de prijs maar is ook nog cv omdat je geen was middel nodig hebt

Was 9kg en was 20kg

Antwoord Wash-ME

Hey Christof, bedankt voor je mooie review! Fijn dat onze ruime openingstijden en snelle wasprogramma's zo goed uitkomen na een late werkdag. En goed om te horen dat de ingebouwde wasmiddelvoorziening de prijs voor jou weer compenseert. Graag tot de volgende keer!

Care with nour

Top kwaliteit en service

Was 20 kg

Je tevredenheid betekent veel voor ons Nour! Dankjewel 😊

Hakan Tezel

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

I used large size washer, together with pre-wash optio , as well as softener+disinfectionary agent option. Initially the device said toyal.washong time would be 46 minutes but everything is finished in 35 minutes. I have taken out my laundry before the sms message (which is supposed to be received 5 monites earlier my washing program is finished but not after my program ram.is finished). I guess program.is shortenes intwntionally yo reduce energy cost. And I barely saw a foam.dueong washing operation. I suapecy if there was enough (even any) washing agent

Laundry program.at wash.me

Antwoord Wash-ME

Hi Hakan👋 We’re really sorry to hear that your recent experience didn't meet your expectations—our sincere apologies for the frustration! We’ve already reached out to you directly and are waiting for your reply so we can get this sorted for you. 📤 At Wash-ME, we strive for happy customers and spotless laundry every single time. 🧺✨ To address your concerns: our machines automatically adjust cycle times and water usage based on the load size and wash dynamics, which can sometimes shorten the display time. Rest assured, we never intentionally skip steps or limit detergent/softener to cut costs—the wash and disinfection options you select are always fully dispensed. That said, we want you to feel completely confident in our service. If you aren't satisfied, you can take full advantage of our Quality Guarantee: not satisfied = full refund! 💸 If you ever have any questions or concerns, our team is always ready to help via the live chat on our website at www.wash-megroup.com. 🌐 You’ll get a response within 30 seconds. 💬

Demian

Schone was

Wasmachine en droger

Antwoord Wash-ME

Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent Demian👍 Dankje voor het delen van je ervaring! 🙌

Geantwoord op

Wash-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Wash-ME

💧 𝐈𝐊 𝐖𝐀𝐒 𝐇𝐈𝐄𝐑 💧 Wash-ME is een 24/7 self-service wasdienst met was- en droogmachines van professionele kwaliteit voor privé- en beroepsgebruik. 💙 Gemakkelijk en snel 💙 Tot wel 20 kg 💙 Schone was garantie 💙 Met hypoallergene zeep 💙 5000+ locaties

Loonseweg 14

Milo

Super

Was 4

Antwoord Wash-ME

Super bedankt voor je review, Milo! Tot de volgende keer!

Ella

Was, 12 kg 40 graden

Eric Fijten

SterSterSterHalve sterLege ster

Eenvoudige bediening van de machine met een top resultaat.

Campingmatten

Christof