6.8Β /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox70% beveelt Wash-ME aan!

S. van Paridon-van Dongen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

De Dekbedden kwamen er schoon uit...maar nadat ik ze in de droger had gedaan kwamen ze er heel smerig eruit. Totaal niet tevreden...moet het opnieuw wassen. De tweede was die ik had gedaan durf ik niet eens in de droger te doen

Gebruik wasmachine en droger

Antwoord Wash-ME

Wat vervelend om te horen! Dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling. Onze oprechte excuses voor dit ongemak! 😱 We hebben je inmiddels een mail gestuurd en wachten op je antwoord, zodat we dit direct kunnen oplossen. πŸ“§ Bij Wash-ME staan een perfecte wasbeurt en ervaring centraal, dus we maken dit graag goed. Je kunt sowieso rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Heb je vragen? Je bereikt ons elke dag razendsnel (binnen 30 seconden!) via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl πŸŒπŸ’¬. We helpen je graag verder!

AngΓ©lique VisΓ©e

SterSterSterLege sterLege ster

Wasmachine deed het goed maar de droger werkte niet en die had ik het hardst nodig😱

Wasmachine en droger die het niet deed

Antwoord Wash-ME

Hey AngΓ©lique! πŸ‘‹ Wat jammer om te horen dat de droger niet werkte, terwijl je die juist zo hard nodig had. Onze oprechte excuses! We hebben je een mail gestuurd en wachten op je antwoord om dit op te lossen. πŸ“§ Bij Wash-ME gaan we voor de beste ervaring, dus we maken dit graag goed. Vergeet niet: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Vragen? Chat direct met ons via www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐. We reageren binnen 30 seconden! πŸ’¬

Nvt

Sinds de nieuwe machine en pinapparaat gaat alles primaπŸ‘πŸ»

De was in de wasmachine gedaan

Antwoord Wash-ME

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je positieve feedback. 🀩 Helemaal top dat de nieuwe machine en het pinapparaat hun werk goed doen. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst toch ergens tegenaan lopen, dan weet je ons te vinden via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl. πŸŒπŸ’¬ Veel plezier met de volgende wasbeurt! 🧼✨

Senna Ouwens

Heeft m’n geld opgegeten

8 kg

Antwoord Wash-ME

Beste Senna, wat vervelend om te horen dat het misging met de betaling! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wil je even contact met ons opnemen via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl/? We reageren daar doorgaans binnen 30 seconden, dus we hebben dit zo voor je opgelost! Hopelijk tot zo in de chat. Met vriendelijke groet, Team Wash-ME

Kaar

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Wasmachine Leiden Stevenshof touchscreen deed het niet, monteur was ervoor net geweest vertelde pompbediende. Wasmachine Valkenburg ruikt muf, temperatuur niet in te stellen. Kortom, twee slechte ervaringen op 1 dag. En daar mag je 12 euro voor betalen....

Wasmachine 18 kg

Antwoord Wash-ME

Hi Kaar! πŸ‘‹ Wat vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad, onze excuses hiervoor! We hebben inmiddels contact met je opgenomen en wachten op je reactie om dit op te lossen. πŸ“€ Bij Wash-ME streven we naar blije klanten en een brandschone was. 🧺 Mocht er iets mis zijn gegaan, dan kun je altijd rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Heb je vragen of meldingen? We zijn altijd bereikbaar via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl. 🌐 Je krijgt binnen 30 seconden een reactie. πŸ’¬ Team Wash-ME

Lisa van Dijk

SterSterSterHalve sterLege ster

Perfect schoon in de 20 kilo wasmachine en frisse geur. Alleen de app is niet te downloaden, hierdoor kon ik geen korting gebruiken.

Wasmachine 20 kilo

Antwoord Wash-ME

Wat fijn om te horen dat je was weer stralend schoon is en heerlijk ruikt Lisa! ✨ Vervelend dat het niet lukte met de app en je de korting bent misgelopen. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We staan klaar om binnen 30 seconden op je bericht te reageren. πŸ’¬

Hugo

Weinig water word er gebruikt, de was is nog steeds vies

Antwoord Wash-ME

Hi Hugo! πŸ‘‹ Wat vervelend dat je was niet goed schoon is geworden, onze excuses hiervoor! Hoewel onze machines erg zuinig zijn met water, moet het resultaat natuurlijk wel fris zijn. ✨ We hebben inmiddels contact met je opgenomen en wachten op je reactie om dit op te lossen. πŸ“€ Bij Wash-ME streven we naar blije klanten en een brandschone was. 🧺 Mocht er iets mis zijn gegaan, dan kun je altijd rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Heb je vragen? We zijn altijd bereikbaar via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl. 🌐 Je krijgt binnen 30 seconden een reactie. πŸ’¬

Loogman

Het ging heel makkelijk, duidelijke uitleg, snel klaar

Grote deken laten wassen

Antwoord Wash-ME

Hoi Tineke! πŸ‘‹ Wat fijn om te horen dat het proces zo makkelijk en snel verliep! πŸš€ We doen ons best om de uitleg zo duidelijk mogelijk te houden, dus top dat dit is gelukt. ✨ Bedankt voor je positieve feedback en we zien je graag de volgende keer weer bij Wash-ME! 🧺🌟

M.Tabbers

Matrashoes gewassen, zonder voorwas, niet helemaal schoon geworden

Was 9-20 kilo

Antwoord Wash-ME

Wat jammer dat je matrashoes niet helemaal schoon is geworden Miranda! 🧼 Omdat een hoes vaak dik is, kan het soms lastig zijn voor het wasmiddel om overal goed door te dringen zonder voorwas. Hier zijn een paar tips voor de volgende keer: Toch een voorwas: Dit helpt om hardnekkig vuil eerst los te weken. 🚿 Niet te vol: Zorg dat de trommel niet tΓ© vol zit, zodat de hoes de ruimte heeft om te bewegen. πŸ”„ Hogere temperatuur: Check het waslabel; als het mag, werkt 60Β°C vaak het beste voor matrashoezen. πŸ”₯ Hopelijk is hij de volgende keer weer helemaal fris! 🌟

Claeys

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk in bediening en je moet geen wasmiddelen toevoegen.

Wasmachine 20 kg

Antwoord Wash-ME

Super om te horen Ria! 🌟 Fijn dat je het gemak van onze machines en het automatische wasmiddel waardeert. Dat scheelt weer een hoop gesleep! 🧺✨ Bedankt voor je review en tot de volgende wasbeurt! πŸ™Œ

Sonja Taal

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Wel betaald, maar geen was kunnen draaien. En ook geen contact kunnen krijgen, zelfs geen reactie op de chat.

Was 20 kg

Antwoord Wash-ME

Beste Sonja, wat vervelend om te horen dat er iets is misgegaan en dat het contact niet soepel verliep. Onze welgemeende excuses hiervoor! Normaal gesproken reageren wij binnen 30 seconden via onze chat; als je geen reactie hebt ontvangen, kan dit te maken hebben gehad met een wegvallende internetverbinding. Bij Wash-ME hanteren we een strikte kwaliteitsgarantie: niet goed is geld terug. We willen dit dan ook direct voor je rechtzetten. Zou je nogmaals contact met ons willen opnemen via de chat op www.wash-megroup.com/nl-nl/? Dan zorgen we ervoor dat je je geld zo snel mogelijk terugkrijgt.

Dieneke

Ideaal voor dekbedden en manden van de hondjes. Nieuwe automaat in Terneuzen, dus geen stank meer

Wash me

Antwoord Wash-ME

Beste Dieneke, bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat onze nieuwe automaat in Terneuzen zo goed bevalt. Onze machines zijn inderdaad bij uitstek geschikt voor het zwaardere werk, zoals dekbedden en gordijnen. We zijn blij dat we een frisse oplossing kunnen bieden. Tot de volgende wasbeurt!

Viktoria

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Er zijn altijd wel wat problemen. De wasmachines starten niet. Betalen is onmogelijk.

wasgoed

Antwoord Wash-ME

Hey Viktoria! πŸ‘‹ Wat balen dat je opnieuw tegen problemen aanloopt bij het starten en betalen. Dat is absoluut niet de ervaring die we je willen bieden! ❌ Onze oprechte excuses voor de frustratie. We hebben je inmiddels een mail gestuurd om dit tot op de bodem uit te zoeken en netjes voor je op te lossen. πŸ“§ Bij Wash-ME gaan we voor een zorgeloze wasbeurt, dus we willen dit graag goedmaken. 🧼✨ Denk aan onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Lukt het op dit moment niet? Je kunt ons elke dag direct bereiken via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren binnen 30 seconden om je weer op weg te helpen. πŸ’¬

T.KASSLAY

Wasmachine zou samen met wasmiddel wassen maar er is geen zeep erin

Was 18kg

Antwoord Wash-ME

Hey! πŸ‘‹ Wat balen dat er geen wasmiddel bij je wasbeurt is gekomen, onze excuses hiervoor! Dit hoort natuurlijk niet. 😱 We hebben je inmiddels een mail gestuurd om dit samen op te lossen. πŸ“§ Bij Wash-ME staan we voor een perfect resultaat en daar hoort zeep natuurlijk bij! 🧼✨ Je kunt sowieso rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug. πŸ’Έ Heb je nu hulp nodig? Je bereikt ons supersnel via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren daar binnen 30 seconden. πŸ’¬

Rono

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Na storing niks of niemand te bereiken. Was zit al 24 uur in de machine en krijgen het niet uit. Zeer zeer slechte klantenservice.

Antwoord Wash-ME

Hey Rono! πŸ‘‹ Wat ontzettend vervelend om te horen dat je was al 24 uur vastzit in de machine en dat we niet bereikbaar waren. Onze oprechte excuses voor deze slechte ervaring! 😱 We hebben je inmiddels een mail gestuurd om dit direct op te lossen en wachten op je antwoord. πŸ“§ Bij Wash-ME staan een perfecte wasbeurt en klantenervaring centraal, dus we willen dit heel graag goedmaken. Vergeet niet dat je kunt rekenen op onze kwaliteitsgarantie: niet goed = geld terug! πŸ’Έ Mocht je ons nog niet gesproken hebben: je kunt ons elke dag direct bereiken via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren daar binnen 30 seconden om je te helpen de machine open te krijgen. πŸ’¬πŸ§Όβœ¨

Geantwoord op

Wash-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.8/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Wash-ME

πŸ’§ 𝐈𝐊 𝐖𝐀𝐒 π‡πˆπ„π‘ πŸ’§ Wash-ME is een 24/7 self-service wasdienst met was- en droogmachines van professionele kwaliteit voor privΓ©- en beroepsgebruik. πŸ’™ Gemakkelijk en snel πŸ’™ Tot wel 20 kg πŸ’™ Schone was garantie πŸ’™ Met hypoallergene zeep πŸ’™ 5000+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

S. van Paridon-van Dongen

Gebruik wasmachine en droger

AngΓ©lique VisΓ©e

SterSterSterLege sterLege ster

Wasmachine en droger die het niet deed

Nvt

Sinds de nieuwe machine en pinapparaat gaat alles primaπŸ‘πŸ»

De was in de wasmachine gedaan

Matrashoes gewassen, zonder voorwas, niet helemaal schoon geworden

Was 9-20 kilo

Claeys

SterSterSterSterLege ster

Gemakkelijk in bediening en je moet geen wasmiddelen toevoegen.

Wasmachine 20 kg

Sonja Taal