Josรฉ
- Product of service:
- ?
Goed, helaas kon er geen kwitantie uitgeprint worden
Helaas waren ditmaal de 3 toestellen vuil (er lagen worstenbroodjes in). Ik dacht zowel te wassen als te drogen, maar heb het dan maar bij wassen alleen gehouden. Ik ga de propere was niet drogen tussen de worstenbroodjes.
Superhandig, die grote wasmachines op een handige centrale plek. In 1x mijn dekbedden en beddegoed weer schoon en droog, in plaats van 7 losse wasjes en mijn (kleine) huis vol wasgoed te drogen. Superblij mee, een aanwinst in de buurt wat mij betreft!
Heel fijn en overzichtelijk ook kwa opties en betalen!!
Jammer dat je voor60 minuten betaald en maar 50 min droog tijd krijgt ,dus 10 min geld kwijt . Zo wordt wordt rijk Groeten fokko
Ontzettend slechte service bij deze firma, dekbed en kussen in de 20KG wasmachine gedaan en het programma gestart. Vervolgens foutmeldingโฆ en wasprogramma niet afgemaakt. Prima kan gebeuren. Dus contact opgenomen en ik zou mijn geld terug krijgen. Hierna kreeg ik het slot niet meer van de deur en ging ik naar huis ZONDER dekbed en kussen. Ik ging er vanuit dat ik op zijn minst een kleine vergoeding kreeg voor het feit dat ik mijn natte was een paar dagen lang moest laten zitten, en zelf ook zonder dekbed thuis zit, maar nee hoor. 3 dagen later kreeg ik een belletje van de monteur dat ik mijn was ZELF kon komen ophalen, nog vochtig en niet goed gewassen. Verschrikkelijk. Uiteindelijk 2 uur van mijn eigen tijd verspild en een vochtig vies dekbed als resultaat. Staat het woord โserviceโ niet in de vocabulaire bij deze organisatie?
Lekker snel klaar, een oplossing voor de hele grote wassen, was ruikt lekker en is schoon
Heel irritant dat jullie zeggen download de app en als je dat wilt de App Store zegt dat hij niet beschikbaar is in Nederland
Super handig als je zonder wasmachine zit en makkelijk
Geen korting en de droger doet het niet, wel betaald!!!!! En de chat, die doet het ook niet!!!
Nieuwe machines, maar voor hoelang gaat het zonder toezicht in een openbare omgeving goed. Een dichte ruimte met app-toegang geeft toch een iets veiliger gevoel.
Werkt super makkelijk.
Heel gemakkelijk te bedienen.
Voor de zoveelste keer werkt de machine niet. Nu staat er op het display van de betaalautomaat โprogram manager โ en kan ik niet betalen. Weer eens voor niks hierheen gekomen in de vriezende kou
Wash-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt:
Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieย over Feedback Companyโs reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.
Goed, helaas kon er geen kwitantie uitgeprint worden
Heel fijn en overzichtelijk ook kwa opties en betalen!!
Super handig als je zonder wasmachine zit en makkelijk
Werkt super makkelijk.
Heel gemakkelijk te bedienen.
Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt: