6.9Β /10

SterSterSterHalve sterLege ster

checkbox71% beveelt Wash-ME aan!

Krysi

Makkelijk

Hi Krysi, Dankjewel voor je positieve reactie! Tot snel 😊

M van dijk

Snel en schoon. Effe tussen boodschappen door wasje doen

Kleed

Antwoord Wash-ME

Hi Mirjam! Fijn om te lezen dat je onze wasserette snel en schoon vind! Handig om tussendoor inderdaad even je boodschappen te doen! Dat vinden we belangrijk. Dankjewel voor het delen van je ervaring! 😊

Grizzly

Groot en erg makelijk. Bv was van je sportteam

20 kg was machine

Antwoord Wash-ME

Super om te horen dat je zo tevreden bent Grizzly! Hopelijk zien we je snel weer πŸ™Œ

Priscilla

SterSterSterLege sterLege ster

Wassen top, drogen niet. Blijft nat ..

Antwoord Wash-ME

Hi PriscillaπŸ‘‹ Dank je voor je bericht. Fijn dat het wassen goed is gegaan, jammer dat het drogen tegenviel. Als de was nat blijft, kan dat verschillende oorzaken hebben. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je ons elke dag bereiken via de chat op onze website: www.wash-megroup.com/nl-nl 🌐 We reageren binnen 30 seconden op je bericht. πŸ’¬

Gerritje

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Mijn hele dekbed verpest allemaal zwarte vlekken op en mijn dekbed was door een ongeduldig persoon uit de wasmachine gehaald en in de droger gegooid Dus mensen je moet er bij blijven P.S de was was kletsnat brrrrrrrrrr

Wasmachine

Antwoord Wash-ME

Hi GerdaπŸ‘‹ Wat ontzettend vervelend om te horen πŸ˜” Dat je dekbed beschadigd is en dat iemand anders je natte was uit de machine heeft gehaald, is natuurlijk niet acceptabel. Onze excuses voor deze vervelende ervaring. We hebben je inmiddels een mail gestuurd en wachten op je antwoord. πŸ“§

De was is heel goed gewassen

Wasmachine gebruik

Antwoord Wash-ME

Fijn om te horen Bram! Goed om te weten dat het wassen in ieder geval heel goed is gegaan πŸ‘Œ

tjorven verlinden

Mijn was rook heel fris en is prima gewassen en een dat 36 minuten duurt meer moet je ni hebben

wasbeurt van 9 kilo plus voorwas en ontsmetting en wasverzachter

Antwoord Wash-ME

Fijn om te horen dat je was fris rook en goed schoon is Tjorven 😊 En inderdaad: 36 minuten is vaak meer dan genoeg. Dank je voor het delen!

R

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

EΓ©n smerige grote pluchen knuffel gewassen en gedroogd. Hij kwam er niet geheel schoon en niet lekker ruikend uit. En dat terwijl het extra toegevoegde voorwasprogramma dat wel beloofd. Dus ong €20 uitgegeven maar niet geheel schoon. Daarnaast moet je er de hele tijd bijblijven of hopen dat niemand anders je was- en drooggoed meeneemt want de deur gaat niet op slot. Beter zou t zijn om te werken met een persoonlijke code die je zou kunnen krijgen als je betaald.

Was en droog

Antwoord Wash-ME

Hallo! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We nemen meldingen en gebruiksgemak serieus en gebruiken dit soort feedback om onze machines te verbeteren. Mocht je dit nog tegenkomen, dan horen we het graag via onze chat op de website zodat we het kunnen laten oplossen: www.wash-megroup.com/nl-nl We hebben je hierover een mail gestuurd, bij ons geldt er een gebruiksgarantie: niet tevreden = geld terug! Team Wash-ME

Nico Angevare

Prima te doen alleen de app werkt niet

Was gedaan

Antwoord Wash-ME

Dank voor de 5 sterren Nico! πŸ™Œ We zijn bekend het probleem van de app. Momenteel is die buiten gebruik maar we zijn hard aan het werk deze goed in werking te brengen!

Rudi Thimpont

Kleine wasjes grote wasjes geen moeite veel plezier

Was 20 kg plus wasverzachter en hygiΓ«ne

Antwoord Wash-ME

Wat leuk om te lezen Rudi! πŸ˜€ Jij laat zien dat kleine wasjes of grote wasjes voor jou geen moeite zijn en zelfs plezier geven. Dank je wel voor je positieve review! πŸ™Œ

Monique

SterSterSterSterLege ster

Meestal goed gewassen. Zou fijn zijn als de deur alleen met een code te openen was, nu kan iedereen bij het wasgoed

Gewassen

Antwoord Wash-ME

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring Monique! Fijn om te horen dat het wasgoed meestal goed schoon is. Je opmerking over de toegankelijkheid van de deur nemen we serieus en geven we intern door om te bekijken of hier verbeteringen mogelijk zijn. Dank je wel voor het meedenken! πŸ™

gertjandoomen@outlook.com

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Voortdurend storing aan betaal automaat, melding geen internet, touchscreen werkt heel slecht. Kortom, alleen gebruiken als er geen alt. bestaat.

Antwoord Wash-ME

Hi Gert-Jan! Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dank je wel dat je dit met ons deelt. We nemen storingen en gebruiksgemak serieus en gebruiken dit soort feedback om onze machines te verbeteren. Mocht je dit nog tegenkomen, dan horen we het graag via onze chat op de website zodat we het kunnen laten oplossen: www.wash-megroup.com/nl-nl Team Wash-ME

Karo

Perfect

Antwoord Wash-ME

Super om te horen dat je zo tevreden bent Karo! Hopelijk zien we je snel weer πŸ™Œ

Tim

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Veelste duur voor wat je krijgt.

Wassen 9kilo met wasverzachter

Antwoord Wash-ME

Bedankt voor je feedback, Tim! We waarderen het dat je met ons meedenkt en we nemen dit zeker mee.

Jan heemskerk

Is handig en makkelijk werd net schoongemaakt geweldig

N.v.t.

Antwoord Wash-ME

Hoi Jan, Fijn om te lezen! Goed dat je ook zag dat de machines net werden schoongemaakt. Dat vinden we belangrijk. Dankjewel voor het delen van je ervaring! 😊🧼

Geantwoord op

Wash-ME verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Wash-ME heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 6.9/10
  • checkEerste review geschreven op 5 april 2024

Wash-ME

πŸ’§ 𝐈𝐊 𝐖𝐀𝐒 π‡πˆπ„π‘ πŸ’§ Wash-ME is een 24/7 self-service wasdienst met was- en droogmachines van professionele kwaliteit voor privΓ©- en beroepsgebruik. πŸ’™ Gemakkelijk en snel πŸ’™ Tot wel 20 kg πŸ’™ Schone was garantie πŸ’™ Met hypoallergene zeep πŸ’™ 5000+ locaties

Loonseweg 14

5527AC Hapert

Feedback Company verzamelt feedback met geverifieerde gegevens van haar klanten. Het bedrijf zet zich in tegen nepreviews en verifieert de herkomst van de reviews.Klik hier voor meer informatieΒ over Feedback Company’s reviewbeleid en hoe de reviewpagina tot stand komt.

Krysi

Groot en erg makelijk. Bv was van je sportteam

20 kg was machine

Priscilla

SterSterSterLege sterLege ster

Wassen top, drogen niet. Blijft nat ..

Gerritje

Karo

Perfect

Tim

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Veelste duur voor wat je krijgt.

Wassen 9kilo met wasverzachter

Jan heemskerk