Reviews

9.3 / 10
736 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.5/10
Info over verloop order
9/10
Snelheid levering
9.1/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.5/10
Informatie op de website
8.8/10
After sales
9.1/10

736 Reviews

Hollegien

10/10

Onbetwist de voordeligste leverancier in Nederland.
Prettige communicatie met het verkoopteam, bereidheid om mee te denken met onze wensen en zeer tevreden over de elektrische Nissum haard. Je...
Onbetwist de voordeligste leverancier in Nederland.
Prettige communicatie met het verkoopteam, bereidheid om mee te denken met onze wensen en zeer tevreden over de elektrische Nissum haard. Je blijft er naar kijken! Een fijne aanwinst in de woning.

Sterke punten

Deskundig advies, breed assortiment, gunstige prijsstelling.

Verbeterpunten of tips

Ga zo door met een klantvriendelijke benadering.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

De Lutte


Klaas Visser

9/10

WIJ hebben bij Warmtestore een elektrische open haard, inclusief de montage van een ombouw, gekocht. Wij zijn zeer tevreden over de voorlichting, de levering en de uitvoering van het gekochte.

Sterke punten

Vlotte levering

Verbeterpunten of tips

Geen

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Kampen


D Hogerwerf

10/10

Prima alles goed geregeld

Sterke punten

Goed berijkbaar

Verbeterpunten of tips

Geen idee

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Urk


anonymous

7/10

Duidelijke afspraken en prettig contact

Sterke punten

Het klopt wat zezeggen

Verbeterpunten of tips

Ga zo door

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Woonkamer


Mendes

10/10

Fantastisch. Wat een service! Meedenken in mogelijkheden, maar ook eerlijk in onmogelijkheden. Goed luisterend oor naar wat we wilde en met oplossingen komen hoe we dit konden bereiken binnen ons... Fantastisch. Wat een service! Meedenken in mogelijkheden, maar ook eerlijk in onmogelijkheden. Goed luisterend oor naar wat we wilde en met oplossingen komen hoe we dit konden bereiken binnen ons gestelde budget. Fijne ervaring en zeker aan te raden!!

Sterke punten

Tijd nemen en meedenken in de wensen van de klant.

Verbeterpunten of tips

Meer winkels dan is het wat dichterbij ;)

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Hoogeveen

Reactie Warmtestore.nl:

Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon november nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor... Van harte gefeliciteerd met het winnen van de dinerbon bij Warmtestore. U bent verkozen als winnaar van de dinerbon november nadat u een beoordeling heeft achtergelaten op onze website, waarvoor nogmaals dank. De dinerbon ter waarde van €75,- kunt u binnen enkele dagen per post ontvangen nadat u mij uw adresgegevens heeft doorgegeven.


anonymous

7/10

Nvt

Sterke punten

Nvt

Verbeterpunten of tips

Nvt

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Kamer


Ralph

9/10

In October 2017 een gashaard van Element4 gekocht bij Warmtestore. Goede prijs voor het totaalplaatje inclusief de installatie en een correcte afhandeling gedurende het aankoopproces en de... In October 2017 een gashaard van Element4 gekocht bij Warmtestore. Goede prijs voor het totaalplaatje inclusief de installatie en een correcte afhandeling gedurende het aankoopproces en de installatie. In November 2019 bij Warmtestore melding gemaakt van een defecte ontvanger. Ondanks dat dit net buiten de garantietermijn van 2 jaar viel deden ze niet moeilijk en zijn zij bereid om mij kosteloos een nieuwe toe te sturen.

Sterke punten

Scherpe prijsstelling in vergelijking met andere aanbieders en goede after sales service.

Verbeterpunten of tips

geen

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Keuken


Fasmilie Jansen

10/10

Wat een ervaring! Op zoek naar een pelletkachel waren wij een paar maal teleurgesteld door het niet-nakomen van afspraken door ongeïnteresseerde verkopers.

Een bezoek aan Warmtestore in...
Wat een ervaring! Op zoek naar een pelletkachel waren wij een paar maal teleurgesteld door het niet-nakomen van afspraken door ongeïnteresseerde verkopers.

Een bezoek aan Warmtestore in Kampen voelt als "Een warme Deken" zoals je gastvrij ontvangen wordt in de geweldige showroom. Er werd al snel een afspraak gemaakt met Herman om bij ons thuis te kunnen adviseren welke haard er het best bij ons interieur zou passen.
Na het over- en weer mailen van zijn schetsen, zelfs 's-avonds, offreerde Herman ons een inbouwgashaard met meubel en koof (waar de bestaande airco vakkundig was weggewerkt) welke direct bij ons in de smaak viel. Jammer dat wij een paar weken moesten wachten. Gisteren is de haard geplaatst.

Om 07.00 uur stonden de heren Van Manen- en Middendorp van
"De Veluwse Haarden Installatie" al voor de deur om op onnavolgbare wijze in korte tijd de schouw, gashaard- en meubel te plaatsen nadat er eerst op speciale wijze de gasleiding via de nauwe kruipruimte was aangelegd.( Iets meer sporten heren).

Ondanks het late tijdstip, het was inmiddels 22.00 uur, werden de ramen gelapt, de huiskamer gestofzuigd en werd er nog alle tijd genomen om de werking van de afstandsbediening van de haard uit te leggen.

Chapeau Herman van Warmtestore en beide monteurs en nogmaals bedankt voor het keurige werk dat jullie geleverd hebben en niet te vergeten, de leuke attentie van Herman welke een mooi plekje kreeg naast de haard.







Sterke punten

Een gouden team: Warmtestore en Veluwse Haarden Installatie

Verbeterpunten of tips

Vooral zo doorgaan.

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Dronten


Paulette

10/10

Dankzij Warmtestore zitten wij er warmpjes bij!!

Sterke punten

In tegenstelling tot andere leveranciers komt Warmtestore wel haar afspraken na.

Verbeterpunten of tips

Geen

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Dronten


Groot

10/10

We zijn heel vakkundig en vriendelijk geholpen met goed advies.

Sterke punten

Snel en zeer correct contact.

Verbeterpunten of tips

Gewoon goed

In welke plaats is de haard geïnstalleerd?

Nibbixwoud