9.4 /10

checkbox98% beveelt Warmtestore.nl aan!

Fabian

Fijn geholpen in de winkel en heel goed geslaagd voor een prachtig tv meubel met een waterdamp haard. Goede service en communicatie. Wij raden warmtestore aan!

Het zou fijn zijn om eerder te worden geïnformeerd op welk tijdstip de monteur komt. Ik moest zelf een dag van te voren erachter zien te komen hoe laat de monteur zou komen.
Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen.
Puttershoek

Rudi Joosse

Goede communicatie, snelle reacties , mooie producten en netjes werken.

Maassluis
Meedenkend , snelle reactie

Martina

Goed advies, eerlijke prijs en top installatie

Heerde
Fijn dat er wordt meegedacht en er oplossingen worden gezocht, zoals een nieuwe ombouw ipv de bestaande aanpassen. En goed advies over hoogte vd kachel in lijn met meubels. En meedenken bij opties houtopslag.
Het was mij niet helemaal duidelijk welke materiaal wordt gebruikt. Ik dacht stucwerk ipv plaatmateriaal. Maar gelukkig precies dezelfde uitstraling. Stevig en strak en brandwerend.

Benny Verheyen

Fantastische service en scherpe prijzen

Weinig op aan te merken
De aftersales is onevenaarbaar qua service, zelfs voor een haard die al meerdere jaren geleden gekocht is en inmiddels niet meer onder garantie valt wordt er de uiterste moeite gedaan om klant tevreden te houden. Kunnen veel bedrijven iets van leren!

Willem la Roi

Top ervaring. Erg blij mee.

Goede prijs, top monteur die een maatmeubel gemaakt heeft waar niks op af te dingen valt. En de belangrijkste reden om voor warmtestore te kiezen was dat naar onze specifieke vragen/eisen, geluisterd werd en het mogelijk gemaakt werd. Dit gaat over dat wij de haard ingebouwd in onze al aangeschafte onderkast wilden, en een bovenkast op maat.
Geen.

Menno

Echt top!

Oud-Beijerland
Goed advies. Wat verkocht, wordt ook geleverd.
Kleine miscommunicatie over installatie tijd

Emma

Superfijn en superblij , goed product en goede service

Ik zeg altijd " een goed product verkoopt zichzelf" dus eigenlijk hebben ze mijn review nier niet eens nodig, maar toch...bij deze. Afz. Een zeer tevreden klant.
Ze verkopen niet alleen goede producten , goede haarden en mooi hout, maar zijn tevens erg vakkundig en betrouwbaar. De after sales is ongekend goed.
Badhoevedorp

C van Dorp

SterSterSterHalve sterLege ster

Snelle reactie op vragen, beetje onduidelijkheid over opnamekosten. Plaatsing vlot! We genieten al een aantal keren van een prima en gezellig vuurtje; de verwarming nog niet aan gehad. Grote kamer toch zo’n 1,5 graad warmer!

Leusden

Demi Bastiaan

Zeer tevreden, goede service en echt vakwerk wat ze geleverd hebben. Helemaal blij met m’n openhaard!

Oldebroek
Goede communicatie, vakmanschap
Niet

Groen

Zeer positief, erg fijn bedrijf.ze denken mee en doen wat ze beloven.

Duidelijke communicatie en erg vriendelijk

Barend Bunt

Super bedrijf en de installatie is professioneel uitgevoerd en snel, wij zijn zeer tevreden.

geen verbeterpunten, ga zo door
snel en vakkundig, komen hun afspraken na
Ede

hugo elands

uitstekend bedrijf ze hebben een prachtige kachel geplaats !

kortenhoef
snelle plaatsing vakkundige mensen

P. van Splunter

Bij Warmtestore is er goed meegedacht met ons i.v.m. de beperkte aflevertijd en er is een mooie kachel geleverd en gemonteerd. Kortom alles is klant gericht bij Warmtestore.

Meedenken in de geboden situatie
Scharendijke

Rijnhout

Super goed

Komt alle afspraken na, netjes, duidelijk
emmeloord

Fam boelens

Goedemiddag warmte Store wij zijn heel erg blij met onze nieuwe houtkachel en erg blij dat wij de keuze hebben gemaakt om naar kampen te gaan we zijn daar zeer goed geholpen (Monica) en de service vandaag ook goed geholpen (tovenaar met hout) voor andere mensen zeker een aanrader.bedankt voor alles gr fam boelens te Beilen

Beilen
Vooral doorgaan zo
Eerlijkheid en service

Warmtestore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmtestore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2012

Warmtestore.nl

Warmtestore is de grootste en meest gespecialiseerde zaak van Nederland op het gebied van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels.

Industrieweg 4

8263 AC Kampen

Fabian

Duidelijke afspraken die goed worden nagekomen.
Puttershoek

Rudi Joosse

Goede communicatie, snelle reacties , mooie producten en netjes werken.

Maassluis

Benny Verheyen

Fantastische service en scherpe prijzen

Weinig op aan te merken

Willem la Roi

Top ervaring. Erg blij mee.

Geen.

Menno

Echt top!

Oud-Beijerland
Goed advies. Wat verkocht, wordt ook geleverd.
Kleine miscommunicatie over installatie tijd

Oldebroek
Goede communicatie, vakmanschap
Niet

Groen

Zeer positief, erg fijn bedrijf.ze denken mee en doen wat ze beloven.

Duidelijke communicatie en erg vriendelijk

Barend Bunt

geen verbeterpunten, ga zo door
snel en vakkundig, komen hun afspraken na
Ede

hugo elands

uitstekend bedrijf ze hebben een prachtige kachel geplaats !

kortenhoef
snelle plaatsing vakkundige mensen