9.4 /10

checkbox98% beveelt Warmtestore.nl aan!

Willem

Kees

Heel erg goed!

Geen verbeter tips
Emmeloord
Mooie winkel, en er word tijd voor je genomen.

Pomp

Helemaal TOP

Ik kan zo niets bedenken, zeer tevreden
Goed bereikbaar, vakkundig advies en tips
Huizen

Arjan

SterSterSterSterLege ster

Erg netjes geholpen en meegedacht over de opties en het aansluiten.

Katwijk aan zee
Netjes overleg over de opties. Inspectie van te voren zodat aansluiten van de kachel geen verrassingen opleverde. Kost wat maar dan is het wel heel netjes geregeld. Installateur ging erg netjes te werk (even vloer afdekken etc) en heeft het ook weer netjes achtergelaten.
Inspectie kosten liggen vrij hoog (180 euro voor ong 20 min werk). Zeker als je ook nog installatie kosten betaald (450,-).

Dennis & Sabine

Geweldig bedrijf, maakt super prijzen en levert vakwerk door aangestelde derde installatie bedrijven

Middenmeer
Helder, eerlijk, goede prijzen, en snel

M. Butin Bik

Bij eerste kennismaking had ik een goed gevoel mbt de voorlichting van mijn wensen. Afspraak gemaakt en die is keurig uitgevoerd. Na anderhalf jaar was de achterste steen gescheurd. Hiervan melding gemaakt, deze werd direct onder garantie opgestuurd.

geen, ga zo door!
Numansdorp
Voorlichting, communicatie, afhandeling en garantie

Wim Konings

Top

Goi
Telefonisch niet altijd bereikbaar. En als verbeterings puntje, begroeting bij binnenkomst. Wij moesten ongeveer twintig minuten een rondje wandelen. Zonder dat iemand ons toesprak.
Geert dacht met ons mee en adviseert daar waar nodig. Hij weet helder alles te vertellen over de houtkachels die warmtestore verkoopt. De installatie en transport zijn goed verlopen. Echt een top bedrijf!!

J.Dik

Super goed geholpen

Nvt
Alles goed overzichtelijk
Assen

F. Imsirovic en E. Dautovic

Afgelopen januari liepen wij puur ter inspiratie de Warmtestore in Hendrik Ido Ambacht binnen. We hadden jaren geleden hier een mooie houthaard gekocht en door het bedrijf laten plaatsen en waren hier heel tevreden over (geweest). In ons nieuwe huis was een houthaard geen optie, dus we liepen binnen om te informeren naar de mogelijkheden en ons te oriënteren. Alger, die eerder bij een ander filiaal werkte, was hier net begonnen. Hij ontving ons vriendelijk, liet ons de mogelijkheden zien en dacht actief mee zowel esthetisch alsook op het budget. Een uur later liepen we de zaak uit en was de deal beklonken. Dit alles met dank aan Algers advies en warme betrokkenheid die maakte dat wij (vrij impulsief) maar met vertrouwen deze grote aankoop dufden te doen. Gisteren is de haard geplaatst door de monteur van Warmtestore en hij is werkelijk nog mooier dan we ons uit de showroom kunnen herinneren. Toen bleek dat er een stukje materiaal onnodig bleek voor de plaatsing maar wel geoffreerd en betaald was, werd dat netjes aan ons tetugbetaald. Wat een degelijk bedrijf en wat een klantvriendelijkheid. Alger maar ook de installatiemonteur zijn beide absolute toppers! Beide heel hartelijk dank. En mensen, mocht u nou een haard overwegen, ga dan naar de warmtestore en vraag naar Alger. Zeer warm aanbevolen.

Barendrecht
De plaatsingstekeningen evt vooraf opsturen tbv het rekeninghouden met andere zaken in de platte grond.
Klantgericht, actief meedenken zowrl over het aan te schaffen product, het budget alsook plaatsing!

Chantal Vereijken

Wij zijn super goed geholpen bij Warmtestore Veghel! Goed en eerlijk advies. Wij hadden diverse vragen waar we snel een antwoord op kregen. Nu wachten op de levering!

Ga zo door!
Goed advies.
Asten

Eerland

Uitstekende service.

Eventueel de dagelijkse bereikbaarheid.
Streefkerk
Flexibele installatie door Jan Schouten dienstverlening

Erna Koppers

Hele fijne ervaring. Verstand van zaken.

Denken goed met je mee

Tilburg
Meedenkend en service

Veggel

SterSterSterHalve sterLege ster

Afspraak gemaakt in Veghel en men heeft keurig de tijd genomen om mij te informeren mbt de soorten kachels, prijs kwaliteit.

Informatie, service
Veghel

Warmtestore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmtestore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2012

Warmtestore.nl

Warmtestore is de grootste en meest gespecialiseerde zaak van Nederland op het gebied van gashaarden, houtkachels, bio-ethanolhaarden en elektrische haarden.

Industrieweg 4

Kees

Heel erg goed!

Geen verbeter tips
Emmeloord
Mooie winkel, en er word tijd voor je genomen.

Pomp

Helemaal TOP

Ik kan zo niets bedenken, zeer tevreden
Goed bereikbaar, vakkundig advies en tips
Huizen

Arjan

SterSterSterSterLege ster

Erg netjes geholpen en meegedacht over de opties en het aansluiten.

Katwijk aan zee

Goed advies.
Asten

Eerland

Uitstekende service.

Eventueel de dagelijkse bereikbaarheid.
Streefkerk
Flexibele installatie door Jan Schouten dienstverlening

Erna Koppers

Hele fijne ervaring. Verstand van zaken.

Denken goed met je mee
Utrecht