Marcel
- Verbeterpunten of tips
- Geen opmerkingen
- In welke woonplaats is de haard geïnstalleerd?
- Roermond
- Sterke punten
- Duidelijke communicatie
Word goed meegedacht
Warmtestore, filiaal Veghel verkoper Daniel
Jøtel aangeschaft en laten plaatsen . Op een paar kleine dingen na ( keurig via een crediet factuur geregeld) gegaan zoals afgesproken : zeer tevreden
Vanaf een orientend telefoongesprek, offerte, aankoop, praktische afspraken tot en met tijdige levering en plaatsing van de haard; alles verliep dik in orde. We hebben een prachtige haard en het is lekker warm!
Prettig bedrijf, van het bezoek aan de showroom tot plaatsing en het tussentijdse contact. Er wordt meegedacht en advies gegeven.
Uitstekend
Goede ervaring met warmtestore.nl voor een maatwerkmeubel met een ingebouwde elektrische kachel.
netjes geholpen en snel geholpen
Zeer goed advies en uitermate goede service
Betrouwbaar, meedenkend en oplossingsgericht!
Goed verlopen, nu genieten
Prettige gesprekken gehad met Frits van WarmteStore. Ook nav onze zoon die hier eerder een gashaard gekocht heeft en ook daar was de plaatsing perfect geregeld. Ontwerp en advies was heel goed, dat heeft de doorslag gegeven om tot aankoop over te gaan.
Prettig en vakkundig geholpen met een goed kop koffie!
Zeeg goed te vreden van eerste gesprek tot afleveren en instaleren
Warmtestore.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmtestore.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmtestore, filiaal Veghel verkoper Daniel
Uitstekend
netjes geholpen en snel geholpen
Zeer goed advies en uitermate goede service
Betrouwbaar, meedenkend en oplossingsgericht!
Goed verlopen, nu genieten
Prettig en vakkundig geholpen met een goed kop koffie!
Zeeg goed te vreden van eerste gesprek tot afleveren en instaleren
Warmtestore.nl heeft de volgende resultaten bereikt: