Leo Smits
Voor onze woonkamer waren wij al lange tijd op zoek naar de juiste elektrische haard, gecombineerd met een moderne lage kast. Het bleek een behoorlijke zoektocht, omdat we duidelijke wensen hadden en geen standaardoplossing zochten. We hebben meerdere bedrijven bezocht om inspiratie op te doen en mogelijkheden te vergelijken, maar telkens ontbrak er iets: óf de haard voldeed niet, óf de kast had niet de uitstraling die wij voor ogen hadden. Uiteindelijk kwamen we uit bij de British Fire 870, een elektrische haard met een prachtig en realistisch vlambeeld. Deze haard paste perfect bij onze wens voor een moderne, rustige uitstraling in de woonkamer. De uitdaging zat vooral in het meubel: we wilden een lage, moderne kast waarin de haard volledig geïntegreerd moest worden. De kast moest strak ogen, met een verfijnde randafwerking onder 45 graden, zodat het geheel een luxe en eigentijdse uitstraling zou krijgen. Tijdens het traject van uitwerken, realiseren en plaatsen verliep de communicatie helaas niet altijd even soepel. Dat zorgde op sommige momenten voor onduidelijkheid en frustratie, vooral omdat maatwerk vraagt om goede afstemming. Gelukkig zijn deze communicatieproblemen uiteindelijk serieus opgepakt en goed opgelost. Er werd meegedacht en er is duidelijk moeite gedaan om tot een resultaat te komen waar wij tevreden mee konden zijn. Het eindresultaat overtreft onze verwachtingen. De lage kast is prachtig geworden, strak afgewerkt en precies zoals we het voor ogen hadden. De haard is perfect ingepast en vormt één geheel met het meubel. Het vlambeeld is sfeervol en realistisch en zorgt dagelijks voor een warme en gezellige ambiance in huis, zonder dat het te overheersend is. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en kijken met een goed gevoel terug op het traject. Een speciale dank gaat uit naar Warmtestore, en in het bijzonder Monica, voor de betrokkenheid en inzet, evenals naar de meubelmaker voor het vakmanschap. Ondanks de hobbels onderweg is het uiteindelijk een prachtig totaalplaatje geworden waar wij nog jarenlang van zullen genieten.
- In welke woonplaats is de haard geïnstalleerd?
- Nijverdal
- Verbeterpunten of tips
- Communicatie tijdens maakproces
- Sterke punten
- Meedenkend, zeker out of the box, prijsstelling, goede meubelmaker