Theo
Goede technisch ondersteunen, op mijn vragen over de kunststof leidingen en bevestigingsmaterialen. Echt top.
- Verbeterpunten of tips
- -
- Sterke punten
- Personeel verdiep zich in de materie en hebben geduld.
Word hier altijd super vriendelijk en vakkundig geholpen erg bij mee met warmteservice Hilversum 💪🏼👌🏼👍🏼
Snelle levering!
Zeer goed. Erg tevreden over de service die geboden wordt.
Bestelling gedaan op vrijdag, op zaterdag wordt ik gebeld door een vriendelijke meneer van filiaal Oss , dat de bestelling maandagochtend afgehaald kan worden.
Briljant! Ik heb een outlet product online besteld en werd de dag daarna gebeld over het product en waarom het een outlet product is. Duidelijker kun je niet zijn! Geinstalleerd en werk zoals het zou moeten!
De bestelling; Een stortbak Wasa 790 werd snel en keurig verpakt geleverd! Top
Ik heb online een bestelling geplaatst die ik zelf bij de winkel in Helmond zou ophalen. Inmiddels zijn er ongeveer twee weken verstreken sinds ik de bestelling heb geplaatst, maar tot op heden heb ik nog steeds geen bericht ontvangen. Op de website staat dat de bestelling binnen twee werkdagen klaar zou zijn om opgehaald te worden. Inmiddels zijn er al tien werkdagen verstreken. Dit is echt een zeer slechte service en de medewerkers zijn nog slechter.
Bestelling geplaatst en alles verliep makkelijk en snel. Binnen enkele dagen geleverd
Keurig antwoord gekregen op mijn mail. Daarnaast de bestelling gecorrigeerd qua aantallen bevestigingsmateriaal. Prettig gevoel aan overgehouden.
Fijne mensen achter de balie. Goede voorraad.
Nooit van gehoord gezocht op internet
Snelle en correcte levering. Ook de service bij afhalen was heel netjes
Een fijne winkel. en mensen die weten wat ze verkopen. Je wordt altijd met goede service behandeld en soms een leuke babbel met een bakkie. Ik zou zeggen hoop hier nog jaren te komen toppers!!!
Prima, goed advies. Snelle levering Duidelijke communicatie Afspraken nagekomen
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl
Van Slingelandtplein 1
1051 DD Amsterdam
Snelle levering!
Zeer goed. Erg tevreden over de service die geboden wordt.
De bestelling; Een stortbak Wasa 790 werd snel en keurig verpakt geleverd! Top
Fijne mensen achter de balie. Goede voorraad.
Nooit van gehoord gezocht op internet
Snelle en correcte levering. Ook de service bij afhalen was heel netjes