theo
- -
- Sterke punten
- zou het niet weten
prima
Super service, medewerkers denken met je mee en hebben verstand van zaken, bijna alles op voorraad en scherpe prijzen. Top winkel.
Prima, volgende dag bericht dat bestelling klaarstond. Vriendelijke winkelmedewerker.
Prima service, ondanks slechte PostNL bezorging.
Snelle service en levering
Al jarenlang kom ik bij Warmteservice, Zowel bedrijfsmatig als prive, altijd goede service ook na wisseling van personeel de afgelopen jaren.
Bestelproces ging vlot en correct. Bezorgtijd is gezien alle drukte rondom PostNL ook prima. Ik heb vaker bij Warmteservice besteld en zal dat vaker doen als ik hier dingen nodig heb!
Na telefonisch contact bestelling gedaan. Het kon direct worden opgehaald. Goede service en goed meegedacht.
27-05 rond 21.30 een bestelling gedaan, zou de volgende dag bezorgt worden. Uiteindelijk kon ik op 2-06 mijn bestelling afhalen bij postnl afhaalpunt. Tevreden? Mwah, dat laat zich raden.
Heel goed
Heel goed. Compleet assortiment, goede prijzen, eenvoudig bestellen en snel geleverd
Ok
Zeer snelle en adequate reactie n.a.v. een vraag (over de vervanging van een oude thermostaatknop) aan de klantenservice. Daarna heel snelle levering!
Veel keus en een snelle levering.
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl
Van Slingelandtplein 1
1051 DD Amsterdam
prima
Prima service, ondanks slechte PostNL bezorging.
Snelle service en levering
Heel goed
Ok
Veel keus en een snelle levering.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl