9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Lourens

Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.

Mooie uitgebreide website en snel geleverd
Geen .

Floor

SterSterSterSterLege ster

Bij het openen van het product bleek deze niet compleet te zijn. Hierna is dit snel, adequaat en naar tevredenheid opgelost.

Oplossingsgerichtheid
Gewenste product bleek niet voorradig conform informatie website.

LUBERTUS

Netjes en correct

Snel leveren
Zijn er niet

Frans Bouwmans

Een keukenkraan gekocht en ben direct geholpen met de vragen die ik had. Top een echte aanbeveling

Nvt
Klantvriendelijk en dat houdt heel veel in

Robin

Uit ervaring weet ik dat je altijd netjes en goed behadelt/geholpen word

Spullen Goedkoper maken Hahaha
Netjes , snel en behulpzaam

Klaas

Ik had per abuis bij het bestellen niet ingevuld dat ik het bestelde artikel bij mijn huisadres wilde laten afleveren door post.nl en niet wilde afhalen. Na een telefoontje met Warmteservice is dat gelukkig heel snel gecorrigeerd en komt het bestelde artikel naar mijn huisdres. Hartelijk dank voor het meedenken en de snelle reactie!

Paul

Altijd goed en vriendelijk geholpen daar . En wordt in oplossingen meegedacht

Soms te weinig informatie bij een product op de website

H.v.d Kouwe

SterSterSterSterLege ster

Alles vwb Warmteservice volgens het boekje. Prima dus. Post.nl liet wel een steek vallen: dag later bezorgd dan gepland

bert

ruime keuze en snelle levering

ruime keuze

Matthieu

Goede communicatie, netjes geholpen

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Matthieu, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze communicatie als prettig heeft ervaren en dat u netjes bent geholpen. Daar doen wij het voor! Klantenservice Warmteservice

J de jongh

Artikelen besteld en spoedig op kon halen Alles klopte wat ik had besteld en daar ben ik blij mee, vriendelijk personeel en prijs kwaliteit

Ik zou ze niet kunnen bedenken,prima zo
Ze hebben ervaring in hun werk Artikelen zorgvuldig geleverd Zijn klantvriendelijk

Antwoord Warmteservice.nl

Beste de Jongh, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling snel klaarstond om af te halen en dat alles geleverd is zoals besteld. Ook leuk om te lezen dat je tevreden bent over ons vriendelijke personeel en de prijs-kwaliteitverhouding. Klantenservice Warmteservice

Pieter

Prima professioneel geholpen.

Eerlijk terugnamen protocol
Ga zo door

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Pieter, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je professioneel bent geholpen en tevreden bent over onze service. Daar zijn we blij mee! Klantenservice Warmteservice

Kuipers

Netjes en snel geleverd en behandeld bij de balie

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Kuipers, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je bestelling netjes en snel is geleverd en dat je ook aan de balie prettig bent geholpen. Daar doen we het voor! Klantenservice Warmteservice

Geantwoord op

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Lourens

Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.

Mooie uitgebreide website en snel geleverd
Geen .

Floor

Oplossingsgerichtheid
Gewenste product bleek niet voorradig conform informatie website.

LUBERTUS

Was goed