de Gardeijn
- -
- Sterke punten
- -
Prima service, mooi en snel geleverd! Duidelijke afspraak vooraf
Snel geholpen bij aanschaf. En nu blijkt de gekochte DT4M thermostaat niet te werken met de CV-ketel. Dit wordt alsnog nagevraagd bij Honeywell. Telefonisch nog niet goed bereik, in de winkel gelukkig meteen en kundig geadviseerd.
Top service. Altijd antwoord op mn vragen en denken mee in oplossingen.
Netjes gemeld toen het regenerrerzout binnen was en meegeholpen om on de auto te leggen
goed
goede service en op tijd geleverd
Overzichtelijke webshop. Ideaal om een keuze te maken en vervolgens af te halen in de winkel. Nette prijzen en heel vriendelijk personeel in Hellevoetsluis.
Prima, snelle service.
snel en goed geregeld
Goed en snel
Super service
Goed meegedacht met mijn wens, perfecte service en snel geleverd.
Verrassend snelle levering. Zondag besteld, maandag in huis. Keurige en klantvriendelijke verpakking.
Goede spullen, en altijd snel geleverd. Top.
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl
Van Slingelandtplein 1
1051 DD Amsterdam
Prima service, mooi en snel geleverd! Duidelijke afspraak vooraf
Top service. Altijd antwoord op mn vragen en denken mee in oplossingen.
goed
goede service en op tijd geleverd
Prima, snelle service.
snel en goed geregeld
Goed en snel
Super service
Goed meegedacht met mijn wens, perfecte service en snel geleverd.
Goede spullen, en altijd snel geleverd. Top.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl