Dorothe
- -
- Sterke punten
- Vriendelijke Behulpzaam Winkels ziet er netjes uit Goede parkeergelegenheid
Vriendelijke en behulpzame mensen die daar werken top
Snelle levering, goede communicatie. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
Fijne gasten bellen bestellen en in huis.
Goede service
Ik ben heel tevreden met de service van Warmteservice en het gekochte product. Kwaliteit voor een goede prijs!
Deskundige, vriendelijke en aardige gasten in Naarden.
Via Warmteservice website een Remeha kamerthermostaat besteld. Binnen 1 dag bezorgd. Bleek bij montage een fabrieksfout in te zetten. Na telefonische contact (werd meteen opgenomen!!) meteen geregeld dat ik kon omruilen bij de dichtstbijzijnde winkel. Dus dezelfde dag geregeld
Alles goed en volgens afspraak geleverd.
Vlotte bestelling en direct af te halen artikel.
Prima Service en snelle levering
Prima meegedacht
Goed assortiment, in de winkel geweldige techneuten om mijn puzzels op te lossen. Deze keer online bestelling met bezorging, werd vrij snel gebeld door de vestiging over de levertijd en bezorging.
Snelle levering en zeer verzorgt ingepakt. Ook een leuke attentie erbij
Duidelijk bestelproces en snel geleverd.
Wat een fantastische service: er werd vermeld dat de bestelling binnen 6-8 werkdagen opgehaald kon worden bij een vestiging. 2 dagen later lag het al klaar! Top.
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl
Van Slingelandtplein 1
1051 DD Amsterdam
Vriendelijke en behulpzame mensen die daar werken top
Snelle levering, goede communicatie. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel!
Fijne gasten bellen bestellen en in huis.
Goede service
Deskundige, vriendelijke en aardige gasten in Naarden.
Alles goed en volgens afspraak geleverd.
Vlotte bestelling en direct af te halen artikel.
Prima Service en snelle levering
Prima meegedacht
Snelle levering en zeer verzorgt ingepakt. Ook een leuke attentie erbij
Duidelijk bestelproces en snel geleverd.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl