9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Peter

een bedrijf met fijne menselijke service

w verhagen

Materialen besteld die ik vervolgens ook snel op kon halen

Personeel denkt met je mee

Tolga

Warmteservice is echt een geweldig bedrijf! Ik kom regelmatig bij de vestigingen in Gorinchem en Nieuwegein. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Vooral Bart van de vestiging in Gorinchem helpt me altijd goed en denkt graag met me mee. Echt een topservice!

C G

Kwam er voor het eerst. Goede producten voor een goede prijs. Tevens goed personeel. Alles was goed

Jasper

Product lag snel klaar in de winkel, werd goed geholpen en kreeg goed advies over wat ik nog extra nodig had.

Vriendelijk, breed assortiment en goed advies.

Wout

Zeer behulpzaam!

Winkelmand verwijderen gaat te makkelijk. Bij even verkeerd drukken is hij weg. Misschien de vraag ertussen of je het zeker weet.
Overzichtelijk en telefonisch goed bereikbaar!

R Bleeker

Professionele medewerkers die de extra stap zetten om je goed te helpen, dit betreft mijn ervaring bij locatie Heerenveen

Vriendelijk , behulpzaam, kennis

Dennis Jansen

Snelle levering, en netjes geleverd

Ruud Roks

Super service aardige en kundige medewerkers

gewoon een leuk team

de Wit

Duidelijke uitleg, en goed geholpen met de bestelling. Ik had een verkeerd type buis gekozen, en is ter plekke hersteld.

Het was me niet meteen duidelijk dat ik een strekkende meter buis had besteld. En het was niet duidelijk dat deze buis gewoon per meter te bestellen was. Misschien heb ik niet goed gekeken of ontbreekt de website deze informaite.
Erg prettig en kundig personeel voor de doe het zelver.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste de Wit, Dank je wel voor je positieve feedback. Goed om te lezen dat onze collega's je hebben kunnen helpen bij het corrigeren van de bestelling en dat je hun kennis en service waardeert. Ook bedankt voor je tip over de informatie rondom de buizen op onze website. Met dit soort opmerkingen kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. Warmteservice Klantenservice

W. Ruijzing

Via de site een Grohe onderdeel besteld , waarbij vestiging te kiezen was om onderdeel af te halen als binnen is. netjes bericht gekregn dat onderdeel binnen was, opgehaald op vestiging Roosendaal en betaald. Simpel, functioneel, zoals het hoort.

Zoals gezegd, duidelijk alles omschreven en afgehandeld.
Geen.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Ruijzing, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat alles van bestelling tot afhalen soepel is verlopen. Fijn dat je het proces als simpel en functioneel hebt ervaren. Daar streven we iedere dag naar. Warmteservice Klantenservice

Hoekstra

Makkelijk te bestellen? Goed geïnformeerd over bestelling en levering, Correcte levering.

Geen verbeter punten.
Al besproken in eerste vraag

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Hoekstra, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig verliep, je goed op de hoogte werd gehouden en dat de levering correct is uitgevoerd. Daar doen we het graag voor. Warmteservice Klantenservice

Brok

Hele goede ervaringen met vriendelijk personeel. Zie je weinig meer. 👍

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Brok, Dank je wel voor je positieve feedback. Leuk om te lezen dat je onze medewerkers als vriendelijk ervaart. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat dit wordt gewaardeerd. Warmteservice Klantenservice

Ronny Strengers

Snel, behulpzaam en je krijgt goeie informatie, sinds dien ben ik vaste klant geworden bij jullie. Tot ziens mvr Ron

Op de site dat iets makkelijker iets kan op zoeken met de gebruikelijke product zoek term, maar dat ook aan mij liggen haha
Snelle levering en goeie informatie over producten en materialen

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Ronny, Dank je wel voor je positieve feedback! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en de informatie over onze producten en materialen. Extra leuk om te lezen dat je daardoor vaste klant bent geworden. Je opmerking over het zoeken op de website waarderen we ook en nemen we mee. Warmteservice Klantenservice

Lourens

Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.

Mooie uitgebreide website en snel geleverd
Geen .

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Lourens, Dank je wel voor je positieve feedback. Leuk dat je onze ruime keuze aan Remeha-onderdelen waardeert. Fijn dat alles snel is geleverd en naar tevredenheid is verlopen. Warmteservice Klantenservice

Geantwoord op

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

Personeel denkt met je mee

Tolga

C G

Jasper

Vriendelijk, breed assortiment en goed advies.

Wout

Zeer behulpzaam!

Overzichtelijk en telefonisch goed bereikbaar!

R Bleeker

Vriendelijk , behulpzaam, kennis

Dennis Jansen

Snelle levering, en netjes geleverd

Ruud Roks

Super service aardige en kundige medewerkers

gewoon een leuk team

de Wit

Erg prettig en kundig personeel voor de doe het zelver.

W. Ruijzing

Zoals gezegd, duidelijk alles omschreven en afgehandeld.
Geen.

Hele goede ervaringen met vriendelijk personeel. Zie je weinig meer. 👍

Ronny Strengers

Snelle levering en goeie informatie over producten en materialen

Lourens

Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.

Mooie uitgebreide website en snel geleverd
Geen .