Peter
- -
- Sterke punten
- -
Materialen besteld die ik vervolgens ook snel op kon halen
Warmteservice is echt een geweldig bedrijf! Ik kom regelmatig bij de vestigingen in Gorinchem en Nieuwegein. Alle medewerkers zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Vooral Bart van de vestiging in Gorinchem helpt me altijd goed en denkt graag met me mee. Echt een topservice!
Kwam er voor het eerst. Goede producten voor een goede prijs. Tevens goed personeel. Alles was goed
Product lag snel klaar in de winkel, werd goed geholpen en kreeg goed advies over wat ik nog extra nodig had.
Zeer behulpzaam!
Professionele medewerkers die de extra stap zetten om je goed te helpen, dit betreft mijn ervaring bij locatie Heerenveen
Snelle levering, en netjes geleverd
Super service aardige en kundige medewerkers
Duidelijke uitleg, en goed geholpen met de bestelling. Ik had een verkeerd type buis gekozen, en is ter plekke hersteld.
Via de site een Grohe onderdeel besteld , waarbij vestiging te kiezen was om onderdeel af te halen als binnen is. netjes bericht gekregn dat onderdeel binnen was, opgehaald op vestiging Roosendaal en betaald. Simpel, functioneel, zoals het hoort.
Makkelijk te bestellen? Goed geïnformeerd over bestelling en levering, Correcte levering.
Hele goede ervaringen met vriendelijk personeel. Zie je weinig meer. 👍
Snel, behulpzaam en je krijgt goeie informatie, sinds dien ben ik vaste klant geworden bij jullie. Tot ziens mvr Ron
Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer behulpzaam!
Snelle levering, en netjes geleverd
Super service aardige en kundige medewerkers
Hele goede ervaringen met vriendelijk personeel. Zie je weinig meer. 👍
Prima website met veel remeha onderdelen . Redelijk geprijsd en snel geleverd.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl