9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Maurice

Ik had een wc bril die kapot uit de verpakking kwam. Hier kwam ik pas na 6 weken achter omdat ik deze toen pas ben gaan installeren. Na contact te hebben gehad met WarmteService hebben ze dit snel en goed opgelost. Ik heb een nieuw product gehad. Top service!!

Jan

Prima levering, lekker snel.

aanbod op website, snelle levering, bestelgemak

Joey van der Pluijm

Vriendelijke en goede service

Snelle leveringen met goede service

Davy

Geweldige service!!! Het pakket paste niet in mijn auto en daarom heeft de vriendelijke verkoper aangeboden achter mij aan te rijden met het busje om het pakketje thuis af te leveren! Gewoonweg geweldig!!!

Ga zo door!

PieterbuikemaAllroundvakman

SterSterSterSterLege ster

Vakkundig personeel en hier is bijna altijd voldoende op voorraad je slaagt dus met enige zekerheid

Ik voel mij er thuis ik kan alles vragen ze hebben altijd een vakkundig antwoord
Meer voordeel voor de ondernemers die regelmatig komen inkopen

Arjan

Prima communicatie en service. Snelle levering

Nvt
Info rond levering

De Glas

Netjes een datum en tijd in gepland voor levering.

Als je online iets koopt en dus direct afrekend dan ook gelijk een factuur mee sturen. Nu moet je wachten tot levering. Maar als het uit een bouwdepot moet komen kan dit wat vervelend zijn. Voor de rest geen op of aan merkingen
Snelle duidelijk communicatie. Aardig personeel. Duidelijke site. Personeel in de winkel weten veel

Wim

Goede en fijne service. Doe al jaren zaken met jullie echt een top bedrijf. Net personeel wordt altijd goed en vriendelijk te woord gestaan.

Klant gericht, vriendelijk personeel. Betrouwbaar.
Kan me zo niets bedenken

Kerkhof

Prima advies gekregen. Paneel om toilet te spoelen voldoet volledig.

UItstekend advies en klantgerichtheid bij vestiging Ede
Informatie op de website was matig. Meer punt van fabrikant (Geberit) dan van Warmteservice.

P de Jong

Goed assortiment en kundig personeel

Is gewoon goed

Frans

SterSterSterHalve sterLege ster

Prettige bediening zoals het hoort bij een professioneel bedrijf waar de vakman binnen komt .

Snelle levering prettige bediening
Misschien upsalling vroeg of de isolatie plaat bij de wc zat wist hij niet achteraf zit deze er niet bij zag ik thuis . Ook eerst er niet gevraagd naar de aansluitset van de wc wel van de wastafel of er een vloer of wand pijp bij moest . Ik begrijp wel dat je niet overal aan denkt en jullie zijn een professioneel bedrijf dus de installateur moet het weten wat hij nodig heeft .

Remco

Eerste keer besteld als particulier. Super vriendelijke medewerkers en top service. Hielpen mee met inladen. Kom zeker weer eens terug.

Alles top

Herman

Het zit zo. Mijn CV ketel ging kapot. Toen kocht ik een integas van Marktplaats. Die heb ik overgezet. De atag thermostaat werkt daar niet mee samen. De initergas thermostaat was niet programmeerbaar. Die heb ik geruild voor een T6. Toen werkte alles. Inlaat combi moest nog apart op de leiding. En een overdruk veiligheids ventiel zit ook niet op deze intergas. Toen heb ik dat ding verkeerd gemonteerd dus deze lekte. Ik ruilen. Weer verkeerd gedaan. Toen zei de balie meneer, kijkend naar het filmpje dat ik gemaakt heb: Je moet het wel goed monteren. Ja er staan zelfs pijlen op. Het 2e ventiel dat ik had meegekregen heb ik weer teruggeven. Tevreden met de service en schaamrood op mijn kaken ben ik de winkel uitgegaan. Nu ben ik weer voor 10 jaar klaar. Met dank aan warmteservice en ook de betere prijzen. Wil je nog meer of uitgbreider verslag?

Niet alles is goed te vinden op de website. Soms hebben jullie het te druk met de telefoon opnemen. dat is normaal.
zie verhaal. gewoon houden zo

F.

Prima, snel, behulpzaam.

Tom van Straaten

Kan niet beter. Duidelijke website, makkelijk besteld. Volgende dag al af te halen. Goed verpakt en compleet. Alles was top. Er zijn veel slechte websites als het gaat om radiatoren maar deze is echt top.

Misschien sommige product paginas nog iets aanvullen met info.
Alles is top.

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Maurice

Jan

Prima levering, lekker snel.

aanbod op website, snelle levering, bestelgemak

Prima communicatie en service. Snelle levering

Nvt
Info rond levering

De Glas

Netjes een datum en tijd in gepland voor levering.

Wim

Klant gericht, vriendelijk personeel. Betrouwbaar.
Kan me zo niets bedenken

Kerkhof

Prima advies gekregen. Paneel om toilet te spoelen voldoet volledig.

UItstekend advies en klantgerichtheid bij vestiging Ede

zie verhaal. gewoon houden zo

F.

Prima, snel, behulpzaam.

Tom van Straaten

Misschien sommige product paginas nog iets aanvullen met info.
Alles is top.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt: