9.2 /10

checkbox97% beveelt Warmteservice.nl aan!

Peer

Goede spullen, nette prijzen en perfect in order verwerkt en uitgevoerd.

Minder mail update. Orderbevestiging Verzend incl factuur is voldoende
Goede service, met goede producten voor een nette prijs.

bakker

snel!!!!!!

Beste Bakker, Bedankt voor je positieve feedback! Klantenservice Warmteservice

Rudi

Top bedrijf, kom vooral in Breda. Vriendelijk personeel en verstand van zaken. Perfecte service, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede uitleg en hulp met inladen wanneer het nodig

Service en goede hulp

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Rudi, Wat een mooi compliment! Super dat je onze vestiging in Breda en het personeel zo waardeert. Service en deskundigheid staan bij ons voorop, dus fijn dat dit goed overkomt. Klantenservice Warmteservice

André

Zeer goed, goed geholpen, goede service en duidelijk overdracht naar bestelservice. Niet moeilijk bij omruilen product.

Klantvriendelijk
prima, ga zo door

Antwoord Warmteservice.nl

Beste André, Bedankt voor je compliment! We vinden het belangrijk om duidelijk te communiceren en flexibel te zijn, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren. Klantenservice Warmteservice

Vermeulen

Prima geholpen. Ook bij het inladen van de zonnepanelen. Prima service.

Prima serviceverlening in de winkel en magazijn.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Vermeulen, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat we je ook konden helpen bij het inladen van de zonnepanelen. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Klantenservice Warmteservice

van de Pol

SterSterSterLege sterLege ster

Jammer dat jullie de termijn van levering niet na zijn gekomen, ben de spullen maar zelf gaan halen Maastricht.

Eerlijk zijn over de snelheid van levering Dat het niet altijd binnen de termijn zoals jullie aangeven kan.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste van de Pol, Bedankt dat je dit met ons deelt. Het spijt ons dat de levering niet volgens afspraak is gegaan en dat je zelf naar Maastricht moest rijden. We begrijpen dat dit vervelend is. We nemen je feedback serieus en werken eraan om onze communicatie over levertijden duidelijker en eerlijker te maken. Excuses voor het ongemak. Klantenservice Warmteservice

ERM

SterSterSterSterLege ster

Snelle correcte levering

Petra

Zeer tevreden. Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Petra, Bedankt voor je compliment! We doen ons best om snel te leveren en goed bereikbaar te zijn, dus fijn dat je dit zo ervaart. Klantenservice Warmteservice

Guijt

Vriendelijk personeel en goede service. Er werd zelfs telefonisch doorgegeven dat de order besteld was met de verwachte leveringsdatum. En ook weer dat het pakket binnen was. Heel persoonlijk

Duidelijkheid, persoonlijk en vriendelijkheid
Niks

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Guijt, Bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over ons team en de updates rondom je bestelling. Dat persoonlijke contact maakt het verschil, en daar doen we het voor. Klantenservice Warmteservice

John

Vriendelijk en goed geholpen

Antwoord Warmteservice.nl

Beste John, Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je onze vriendelijkheid en service waardeert. Daar doen we het voor! Klantenservice Warmteservice

Louws

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima ervaring doordat medewerker Vincent op zaterdag middag alle tijd voor mij nam. Helaas nog geen oplossing die dag, maar daar ging hij deze week aan werken.

Nu nog met een oplossing komen
Ook op zaterdag helpdesk beschikbaar.

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Louws, Super dat je onze service en de inzet van Vincent waardeert. We vinden het belangrijk om tijd te nemen voor klanten, ook als het niet direct opgelost kan worden. Dank voor je geduld! Klantenservice Warmteservice

E-Motion Solar

Top service en sociale werknemers. Kom altjd graag om te shoppen

Antwoord Warmteservice.nl

Beste, Bedankt voor je mooie compliment! Fijn dat je onze service en het team zo waardeert. We zien je graag weer in de winkel! Klantenservice Warmteservice

Hans

Top mensen, vriendelijk, vakbekwaam en punctueel 👍

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Hans, Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en deskundigheid. Dank voor het delen! Klantenservice Warmteservice

Harm

Ik ben zeer tevreden over een bestelling die ik heb opgehaald. Na de bestelling kreeg ik telefonisch bevestiging van de bestelling en wanneer deze afgehaald kon worden. Op de dag dat mijn bestelling binnen was kreeg ik via SMS, mail en telefoon hiervan bericht. Bij het afhalen was er alle tijd om vragen over het product te stellen en ook over andere vragen va mijn kant. Zeer zorgvuldig en klantvriendelijk. Dezelfde ervaring heeft mijn zoon die in Amersfoort woont. Klant is Koning. Ik beveel warmteservice dus van harte aan.

Die heb ik niet

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Harm, Wat een prachtige beoordeling, dank je wel! We zijn blij dat je het hele proces – van bestelling tot afhalen – als zorgvuldig en klantvriendelijk hebt ervaren. Ook leuk om te horen dat je zoon in Amersfoort dezelfde ervaring heeft. Klantenservice Warmteservice

Gijsbers

Snelle levering ,Bedankt hier voor

Antwoord Warmteservice.nl

Beste Gijsbers, Super om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. Dank voor het delen! Klantenservice Warmteservice

Geantwoord op

Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 12 november 2014

Warmteservice.nl

Warmteservice levert een groot assortiment aan warmtepompen, cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, installatiemateriaal, elektra, zonnepanelen, laadpalen, airconditioning, ventilatie en dakbedekking aan installatie- en klusbedrijven en handige doe-het-zelvers. Het familiebedrijf wil met haar aanbod van zowel duurzame als traditionele oplossingen de hele markt goed bedienen. Om die reden kunnen klanten hun producten ook bestellen op warmteservice.nl. De website helpt klanten bovendien met vele handige tools, waaronder keuzehulpen voor warmtepompen, cv-ketels en cv-ketelonderdelen, zonnepanelen en laadstations. Warmteservice heeft meer dan 500 medewerkers, 86 vestigingen verspreid door heel Nederland en een hoofdkantoor in Amsterdam.

Van Slingelandtplein 1

1051 DD Amsterdam

Peer

Goede spullen, nette prijzen en perfect in order verwerkt en uitgevoerd.

Minder mail update. Orderbevestiging Verzend incl factuur is voldoende
Goede service, met goede producten voor een nette prijs.

bakker

André

Klantvriendelijk
prima, ga zo door

Vermeulen

Prima geholpen. Ook bij het inladen van de zonnepanelen. Prima service.

Prima serviceverlening in de winkel en magazijn.

van de Pol

Vriendelijk en goed geholpen

Louws

SterSterSterHalve sterLege ster

Nu nog met een oplossing komen
Ook op zaterdag helpdesk beschikbaar.

E-Motion Solar

Top service en sociale werknemers. Kom altjd graag om te shoppen