Vermeulen
- Verbeterpunten of tips
- Geen
- Sterke punten
- Prima serviceverlening in de winkel en magazijn.
Prima geholpen. Ook bij het inladen van de zonnepanelen. Prima service.
Jammer dat jullie de termijn van levering niet na zijn gekomen, ben de spullen maar zelf gaan halen Maastricht.
Snelle correcte levering
Zeer tevreden. Snelle levering en goed telefonisch bereikbaar
Vriendelijk personeel en goede service. Er werd zelfs telefonisch doorgegeven dat de order besteld was met de verwachte leveringsdatum. En ook weer dat het pakket binnen was. Heel persoonlijk
Vriendelijk en goed geholpen
Prima ervaring doordat medewerker Vincent op zaterdag middag alle tijd voor mij nam. Helaas nog geen oplossing die dag, maar daar ging hij deze week aan werken.
Top service en sociale werknemers. Kom altjd graag om te shoppen
Top mensen, vriendelijk, vakbekwaam en punctueel 👍
Ik ben zeer tevreden over een bestelling die ik heb opgehaald. Na de bestelling kreeg ik telefonisch bevestiging van de bestelling en wanneer deze afgehaald kon worden. Op de dag dat mijn bestelling binnen was kreeg ik via SMS, mail en telefoon hiervan bericht. Bij het afhalen was er alle tijd om vragen over het product te stellen en ook over andere vragen va mijn kant. Zeer zorgvuldig en klantvriendelijk. Dezelfde ervaring heeft mijn zoon die in Amersfoort woont. Klant is Koning. Ik beveel warmteservice dus van harte aan.
Snelle levering ,Bedankt hier voor
Super?!!
Het is altijd goed, geen geneuzel en alles word opgelost. 👍
Prima! Snel en accuraat.
Gewoon goed
Warmteservice.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Warmteservice.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Warmteservice.nl