G.G. Mooij
- Product of service:
- 950 flexio
91% beveelt WAGNER Webshop Benelux aan!
Goes
Goed contact met iemand die weet waar hij over praat!
Bestellen was makkelijk De levering was een drama.. heeft in totaal 4 werkdagen geduurd, GLS zou leveren, werd uitgesteld. Mag wel vermeld worden dat de levering niet de volgende werkdag zal zijn
Goed zoals men mag verwachten
Eerste aankoop beviel goed, had een vraag over de bestelling had even gebeld en kreeg een aardig iemand aan de telefoon snel geholpen en tevreden verder gegaan
Meer als goed
Goed vriendele personen aan telefoon.
Servicegericht
goede ervaring
Nette vlotte acties. Wordt zeer zeker meegedacht. Vriendelijk personeel.
Uitstekend
Prima zoals het hoort!
Prima bedrijf
WAGNER Webshop Benelux verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WAGNER Webshop Benelux heeft de volgende resultaten bereikt:
WAGNER Webshop Benelux
De Heldinnenlaan 200, 3543 MB Utrecht (NL) Veilinglaan 56-58, 1861 Wolvertem (BE)
Goes
Goed contact met iemand die weet waar hij over praat!
Goed zoals men mag verwachten
Meer als goed
Goed vriendele personen aan telefoon.
Servicegericht
goede ervaring
Nette vlotte acties. Wordt zeer zeker meegedacht. Vriendelijk personeel.
Uitstekend
Prima zoals het hoort!