Joris Kuipers
Goed telefonisch en email advies: met meerdere personen gesproken, die echt de tijd voor me namen.
- Product of service:
- Wagner 3500 finespray
90% beveelt WAGNER Webshop Benelux aan!
Goed en accuraat. Volgende dag alles binnen. Minpunt: Bedrijf heeft meerdere webshops met verschillende prijzen en assortiment. Niet alle te leveren onderdelen zijn überhaupt te verkrijgen op de diverse webshops. Dat zie ik als verbeterpunten en daarom 4 sterren. Ondanks slechte recensies uit het verleden heb ik met aarzeling besteld.
zeer goed
bestelling van reserve onderdelen
goed
Vlotte levering en alles volgens afspraak
Betrouwbaar bedrijf, levering netjes op tijd conform toezegging
Toestel meegenomen voor herstelling en nooit meer iets van gehoord. Heb ik weet niet hoeveel keren gebeld en gemaild maar niks. Ondertussen meer dan een jaar geleden en nog steeds niks
Goed. Niet helemaal juiste maat
Recent een wagner 250 pro gekocht. Wat een fijne machine. Tevens is de service van Wagner gewoon geweldig. Ze denken echt met je mee en zijn bereid te zoeken naar een juiste oplossing wanneer zich een probleem voordoet. Enorm tevreden en kan iedereen deze webshop aanraden. Dikke 10.
Uitstekende service, hulpvaardig helpdesk, snelle levering
Laat levering, Aangeschaft in week 1, geleverd in week 4, geen e-mail of bericht, na 3 dagen heb ik geprobeerd contact met ze op te nemen, ze vertelden me dat het waarschijnlijk in week 4 zou aankomen, ik weet niet zeker wat ik moet doen, ik denk zelfs dat het een oplichterij is
Onderdeel goed vindbaar. Relatief hoge verzendkosten.
WAGNER Webshop Benelux verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WAGNER Webshop Benelux heeft de volgende resultaten bereikt:
WAGNER Webshop Benelux
De Heldinnenlaan 200, 3543 MB Utrecht (NL) Veilinglaan 56-58, 1861 Wolvertem (BE)
zeer goed
bestelling van reserve onderdelen
goed
Vlotte levering en alles volgens afspraak
Betrouwbaar bedrijf, levering netjes op tijd conform toezegging
Goed. Niet helemaal juiste maat
Uitstekende service, hulpvaardig helpdesk, snelle levering
Onderdeel goed vindbaar. Relatief hoge verzendkosten.
WAGNER Webshop Benelux heeft de volgende resultaten bereikt:
WAGNER Webshop Benelux