Arie Hobbel
- Product of service:
- Pro 250M set
90% beveelt WAGNER Webshop Benelux aan!
Super
Mijn ervaring is goed en vind op de webshop alles makkelijk te vinden.
Heb laatst iets besteld. Ben een keer in Utrecht geweest.
Ik heb het besteld. 1 veelste duur vor het geen wat ik koop. 141 euro voor iets wat van plastic is en juist kapot gaat beetje van te zotte. En dan het bezorgen. Dit gaat via gls Ze zijn zogenaamd aan de deur geweest. Niet dus was heel de dag thuis. Krijg om 21 uur savonds een berichtje dat ik niet thuis was. Wat ik wel was..... maar dat niet alleen. Normaal zou je iets binnen krijgen na 2 dagen. Die duurt nu zo lang dat mijn verbouwing letterlijk stil staat omdat ik niet verder kan met een verfspuit van 3 jaar oud die nu opeens zwaar lekt. Omdat de onderdelen van plastic zijn en slijten. Heb 1 woonkamer. En 1 slaapkamer gedaan.
Positief
Geleverd wat besteld was. Maar geen reactie op mijn vraag via website.
Webwinkel is vlot en snel. Goede zoekfuncties
Snel betrouwbaar.
Leuke informatieve site, makkelijk te kiezen en bestellen, snelle levering
WAGNER Webshop Benelux verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
WAGNER Webshop Benelux heeft de volgende resultaten bereikt:
WAGNER Webshop Benelux
De Heldinnenlaan 200, 3543 MB Utrecht (NL) Veilinglaan 56-58, 1861 Wolvertem (BE)
Super
Mijn ervaring is goed en vind op de webshop alles makkelijk te vinden.
Heb laatst iets besteld. Ben een keer in Utrecht geweest.
Positief
Geleverd wat besteld was. Maar geen reactie op mijn vraag via website.
Webwinkel is vlot en snel. Goede zoekfuncties
Snel betrouwbaar.