Reviews

9.4 / 10
80 beoordelingen
Schrijf beoordeling

99% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Deskundigheid
9.2/10
Snelheid afhandeling
9/10
Communicatie
9.2/10
Melden van de schade
9/10
Klantvriendelijkheid
9.2/10
Telefonische bereikbaarheid
9.2/10
Betrokkenheid
9.4/10

80 Reviews

Toine vd Laak

10/10

Prime tussenpersoon voor al mijn verzekeringen

Sterke punten

Vlotte afwerking

Verbeterpunten of tips

Nvt


Deborah

10/10

Mijn dierbare vader was al jaren klant bij Vugts verzekeringen en adviseerde mij al jong ook hier mijn verzekeringen af te sluiten. Fijn om een tussenpersoon als Vugts te hebben. Alle schades worden... Mijn dierbare vader was al jaren klant bij Vugts verzekeringen en adviseerde mij al jong ook hier mijn verzekeringen af te sluiten. Fijn om een tussenpersoon als Vugts te hebben. Alle schades worden snel en correct afgehandeld. Bij vragen zijn zij altijd goed bereikbaar en heb je meteen een duidelijk antwoord.

Sterke punten

Snelle afhandeling van schades en goed bereikbaar.

Verbeterpunten of tips

Niets


Drukkerij vd Heijden

10/10

TOP

Sterke punten

Snel en duidelijke afhandeling

Verbeterpunten of tips

GEEN


Ilma Jansen

8/10

Persoonlijke benadering, goede adviezen, snelle afhandeling, prima service

Sterke punten

persoonlijke benadering en denken met je mee

Verbeterpunten of tips

jammer dat de portefeuille hypotheek is afgestoten.


Fam. Coort

10/10

Zeer goed

Sterke punten

Na het doorgeven van de schade, word er meteen actie ondernomen, en ze houden je goed op de hoogte

Verbeterpunten of tips

Nee


Matty van der Veen

8/10

Zeer goed

Sterke punten

Goede adviezen, persoonlijke benadering

Verbeterpunten of tips

Geen


Pieter van den Wittenboer

10/10

Mijn ervaringen met Vugts Verzekeringen zijn heel positief. Zowel op het gebied van verzekeringen als hypotheken.

Sterke punten

Inhoudelijk zeer sterk. Bij Vugts weten ze waar het over gaat. De inhoudelijke kennis lijkt "paraat" aanwezig.

Verbeterpunten of tips

Er zulle zeker verbeterpunten zijn, maar ik weet ze vanuit mijn ervaring niet te noemen.


Familie Coort

10/10

Met Vugts zijn we zeer tevreden, maar de afhandeling door ARAG zijn we niet tevreden over.


Mettler

9/10

Tevreden

Sterke punten

Mee werkend en denkend

Verbeterpunten of tips

Nee


Bij u bekend

6/10

Wel goed maar moest drie weken wachten

Reactie Vugts Verzekeringen:

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Uw auto raakte beschadigd bij de hevige storm van 18.01.2018. U heeft bij de reparateur van uw auto inderdaad erg lang moeten wachten op de reparatie van...
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.
Uw auto raakte beschadigd bij de hevige storm van 18.01.2018. U heeft bij de reparateur van uw auto inderdaad erg lang moeten wachten op de reparatie van uw auto. We hadden daar ook telefonisch contact over met u.
Het schadebedrag hebben wij op 07.02.2018, direct na ontvangst van de nota, overgemaakt aan uw reparateur. Mocht u niet tevreden zijn over de reparateur van uw auto, staat het u uiteraard vrij om, bij een eventuele volgende schade, een andere reparateur te kiezen. Kiest u dan echter wel wederom voor een Schadegarant-herstelbedrijf, waarbij er een vervangende auto beschikbaar is.