Prive
- Product of service:
- Kunststof bladen
Perfect. Prima service en afspraken worden nagekomen
Negatieve na-verkoop ervaring!!! (Bestelling 40385) Vooraleer we dit product zouden kopen heb ik contact gehad om de vraag te beantwoorden of dit product als dekplaat kon dienen om op een terrastafel te leggen. Toen kreeg ik onmiddellijk een antwoord. Nadat de plaat geleverd was stelden we vast dat daar verschillende krassen op te zien waren. We hebben daar foto’s van genomen en een mail gestuurd op 21/7. Tot op vandaag (2/8) hebben we nog altijd geen reactie ontvangen! Dit is niet erg klantvriendelijk!! Blijkbaar zijn jullie snel in antwoorden als er moet verkocht worden, maar helemaal niet als er moet geantwoord worden op een klacht… Dus nee, we zijn geen tevreden klant!!!
Hebben geleverd wat ik besteld had op de afgesproken tijd. Dus niks te klagen.
super
Particulier
Bestellen op de site zelf was makkelijk te doen en duidelijk. Duidelijk instructies voor het bestellen van je product. De levering van de plexiglas was goed verzorgd. Alleen de pakketdienst heeft bij mij afwezigheid geen niet thuis kaart achtergelaten. En ze waren ook niet bereikbaar. Ik heb uiteindelijk Voskunststoffen gebeld die een nieuwe afspraak had ingepland op een dag dat ik thuis was. Al met al toch blij met mijn plexiglas.
Slecht bedrijf, zonder te informeren geld teruggestort en niets geleverd. Zeer zeer slecht
We zijn blij dat we onze nieuwe compostbakken bij jullie hebben besteld. We zijn zeer tevreden over de informatie vooraf en de vlotte levering. We konden de bakken makkelijk in elkaar zetten.
Ik heb bij Voskunstoffen een staaltje van gerecycled materiaal voor school gekocht. Ik had een goede ervaring! Hij was snel besteld en ook snel binnen. De enige tip die ik kan geven is ook een beschrijven bij de artikelen.
Betreft de levering zoals afspraak zoals gewoonlijk 100% geweldig .
Mooi product zeer tevreden
Vos Kunststoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt:
Perfect. Prima service en afspraken worden nagekomen
Hebben geleverd wat ik besteld had op de afgesproken tijd. Dus niks te klagen.
super
Particulier
Betreft de levering zoals afspraak zoals gewoonlijk 100% geweldig .
Mooi product zeer tevreden
Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt: