9 /10

checkbox97% beveelt Vos Kunststoffen aan!

Vd Berg

Heel meedenkend en goede service

Plexiglas

Maxx Media

Goede service!!!

Plexiglas voorzetraam met knevels, ringen, RVS schroeven en isolatietape

Kemper

SterSterSterHalve sterLege ster

De geleverde materialen zien er goed uit. Helaas een foutief artikel geleverd welke na telefonisch contact is herstelt. Wel jammer dat er geen bericht komt wanneer de goederen worden geleverd zodat je thuis bent om e.e.a. In ontvangst te nemen

Dakgoot met toebehoren

Mar

We hebben hier erg mooi vilt voor een muur in de slaapkamer gekocht en zijn super tevreden.

Blauw vilt

Privat

Bestens

Product of service:
40 x40 plaat met gat erin, past precies!

Paul

Prachtig bedrijf, en de bestelling stond netjes klaar

Polycarbonaat plaat

Maslittleart

Prima ervaring, normaal iemand aan de lijn, ook al wat tegenwoordig. Vooraf belletje, en alles op tijd.

Forex 2mm, en op maat gezaagde opaal 2mm acrylaatplaten

M van lent

Geweldig

Dakgoot plus toebehoren

W.Klaassen

Super klantvriendelijk

Opmaat gezaagd kunststofplaat

Cor

Duidelijke website, ruim assortiment, correcte levering!

Dakgoten en toebehoren

edreco

perfect !

plexiglas plaat op maat

Michael van der Aa

Besteltraject en levering verliepen uitstekend. Dag voor levering hebben we zelfs nog iets toekennen voegen en daarmee extra kosten kunnen besparen.

Dakgoot zink

Perfect. Prima service en afspraken worden nagekomen

Border randen van kunstof. 1 rol

Gueret Chris

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Negatieve na-verkoop ervaring!!! (Bestelling 40385) Vooraleer we dit product zouden kopen heb ik contact gehad om de vraag te beantwoorden of dit product als dekplaat kon dienen om op een terrastafel te leggen. Toen kreeg ik onmiddellijk een antwoord. Nadat de plaat geleverd was stelden we vast dat daar verschillende krassen op te zien waren. We hebben daar foto’s van genomen en een mail gestuurd op 21/7. Tot op vandaag (2/8) hebben we nog altijd geen reactie ontvangen! Dit is niet erg klantvriendelijk!! Blijkbaar zijn jullie snel in antwoorden als er moet verkocht worden, maar helemaal niet als er moet geantwoord worden op een klacht… Dus nee, we zijn geen tevreden klant!!!

HPL zwart RAL9005

Vos Kunststoffen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vos Kunststoffen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 31 juli 2017

Vos Kunststoffen

Het grootste aanbod kunststof topmerken online. Vos Kunststoffen is een groothandel in kunststof materialen. Met meer dan 14.000 artikelen in het assortiment, welke grotendeels voorradig zijn. Van kunststof platen naar bouwmaterialen, tuinmaterialen, interieur en design of maatwerk.

Veensesteeg 8

Blauw vilt

Privat

Bestens

Product of service:
40 x40 plaat met gat erin, past precies!

Paul

W.Klaassen

Super klantvriendelijk

Opmaat gezaagd kunststofplaat

Cor

Duidelijke website, ruim assortiment, correcte levering!

Dakgoten en toebehoren

edreco