Mies ekkelenkamp
- gewoon weg goed
- Product of service:
- laminaat
Super bedrijf
Keurig netjes geleverd, zeer vriendelijke chauffeur, precies zoals afgesproken.
Betrouwbare en professionele partij
Ontzettend goed! Zij denken in oplossingen en alles eordt zsm en goed geregeld en geleverd!
Geleverd wat er besteld was. Fijn dat we zelf een bezorgdatum konden kiezen.
Aandacht en advies gekregen over verschillende vloeren in de winkel
Vlotte levering vloer is exact zoals aangegeven op de website. Meer dan tevreden !
Prima, keurig op tijd geleverd.
Leuke showroom met vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen.
Prima service en prima communicatie.
100% correct zoals alle bedrijven zouden moeten functioneren. Bestellen, bevestiging, info, verzenden, bericht, datum, tijdstip, levering, chauffeur enz. helemaal top. Zo hoort het en is het, prima.
Super, een bedrijf om te onthouden
Wonderful experience, the floors are perfect and incredible quality!
Ervaring is goed
Prima vloer maar de zogenaamde "maand-actie" is misleidend. Volgens de actie verloopt de korting einde maand en was destijds 18% afgeprijsd. Vanwege de hoge korting hebben we de vloer eerder besteld en ergens onder gebracht (we konden nog niet in onze nieuwe woning). Achteraf blijkt dat ze de maand-actie gewoon iedere maand opnieuw toepassen.
Voordeelvloeren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeelvloeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super bedrijf
Keurig netjes geleverd, zeer vriendelijke chauffeur, precies zoals afgesproken.
Betrouwbare en professionele partij
Geleverd wat er besteld was. Fijn dat we zelf een bezorgdatum konden kiezen.
Aandacht en advies gekregen over verschillende vloeren in de winkel
Prima, keurig op tijd geleverd.
Leuke showroom met vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen.
Prima service en prima communicatie.
Super, een bedrijf om te onthouden
Wonderful experience, the floors are perfect and incredible quality!
Ervaring is goed
Voordeelvloeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt: