9.7 /10

checkbox99% beveelt Voordeelvloeren.nl aan!

A.M. van Neck

100% correct zoals alle bedrijven zouden moeten functioneren. Bestellen, bevestiging, info, verzenden, bericht, datum, tijdstip, levering, chauffeur enz. helemaal top. Zo hoort het en is het, prima.

Zie beschrijving.
Product of service:
Enkele pakken (reserve)laminaat. Paar jaar geleden ook diverse artikelen.

M. Giesbergen

Super, een bedrijf om te onthouden

Pim kwam al vroeg de bestelling brengen. Wat een vriendelijke, vrolijke man!

A Sima

Wonderful experience, the floors are perfect and incredible quality!

Super quick delivery and high quality products
Quickstep Impressive Eik Natuurvernist IM 3106

K Dijkstra-Donkers

Ervaring is goed

Tom

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Prima vloer maar de zogenaamde "maand-actie" is misleidend. Volgens de actie verloopt de korting einde maand en was destijds 18% afgeprijsd. Vanwege de hoge korting hebben we de vloer eerder besteld en ergens onder gebracht (we konden nog niet in onze nieuwe woning). Achteraf blijkt dat ze de maand-actie gewoon iedere maand opnieuw toepassen.

Vloer

Antwoord Voordeelvloeren.nl

Beste Tom, Bedankt voor je review. We hebben een vloer, snel en voordelig bij je thuis afgeleverd. Helemaal naar wens en dan 1 ster? De reden is dat we de korting op deze vloer een maand hebben verlengt? Er staat op de site: Maandaanbieding Elke maand een tijdelijke wisselende aanbieding! De aangeboden voordeelprijs is geldig tot 30 november 2025. (Reserveren en leveren op afroep is mogelijk) Reserveren betekend dat wij de vloer voor je reserveren en leveren wanneer jou dat uitkomt. En dan een klantvriendelijkheid van een halve ster? Ik wil je wel nog even extra bedanken voor deze review. Ze maken alle andere reviews een stuk geloofwaardiger. Want een 9+ resultaat van alle voorgaande reviews is toch een beetje verdacht :-) Ik wens je evengoed héél véél plezier met je nieuwe, zeer voordelig geprijsde laminaatvloer en heel veel geluk en gezelligheid in je nieuwe woning.

Geantwoord op

s Coppens

Fijne en snelle levering, vriendelijke chauffeur!

Snelle en duidelijke levering

Zeer tevreden

Erg voordelig t.o.v. de winkel
Quickstep, plinten

Anton Reitsma

Alles was top tot in de details! Levering vlekkeloos, de service is uitzonderlijk en de vloer ligt prachtig! Ik had wat extra laminaat besteld — de volle pakken konden gewoon retour, gratis opgehaald en het geld stond snel terug op mijn rekening. Echt topservice van Voordeelvloeren.nl! Ik ben fan.

- Snelle en nette levering - Super service, tot in de details - Gratis retour van volle pakken - Geld razendsnel teruggestort - Prachtige kwaliteit vloer - Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf
QuickStep Capture SIG4750 Eik Beigevernist

R Nammensma

Korte lijnen, Vriendelijk aan de telefoon, flexibel, en correct in afspraken. Samen met chauffeur de vloer gelost tot in de woonkamer. Aanrader!!!

Quick.Step Majestic 3550 laminaat vloer

heel fijn

laminaat

Olivier Schoon

Helder in communicatie. Scherpe prijsstelling

Uitstekende bezorging. Goede adviezen.
Laminaat quickstep

R de Visser

Perfect, goede en snelle service

Goede website, duidelijke omschreven
Laminaat en ondervloer

Voordeelvloeren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Voordeelvloeren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 september 2020

A.M. van Neck

Zie beschrijving.
Product of service:
Enkele pakken (reserve)laminaat. Paar jaar geleden ook diverse artikelen.

M. Giesbergen

Super, een bedrijf om te onthouden

Pim kwam al vroeg de bestelling brengen. Wat een vriendelijke, vrolijke man!

A Sima

Wonderful experience, the floors are perfect and incredible quality!

Super quick delivery and high quality products

Vloer

Antwoord Voordeelvloeren.nl

Geantwoord op

s Coppens

Fijne en snelle levering, vriendelijke chauffeur!

Snelle en duidelijke levering

heel fijn

laminaat

Olivier Schoon

Helder in communicatie. Scherpe prijsstelling

Uitstekende bezorging. Goede adviezen.
Laminaat quickstep

R de Visser