Kees van Heerikhuize
Zeer fijn
Perfecte service en concurrerende prijzen
Uitstekend
prima
Soepel boekingsproces. Onvolledige informatie op de website.
Hotel geboekt in Leiden
Alles zeer duidelijk
Super
Eerste keer dat we deze site gebruikten en een hele goede ervaring met het boeken van een weekend weg
Prima, makkelijk
Ik ben alleen en kan er geen gebruik van maken van dinerbonnen
Een zoektochtje, maar uiteindelijk kwam ik er wel uit.
Voordeeluitjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeeluitjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer fijn
Perfecte service en concurrerende prijzen
Uitstekend
prima
Soepel boekingsproces. Onvolledige informatie op de website.
Hotel geboekt in Leiden
Alles zeer duidelijk
Super
Prima, makkelijk
Ik ben alleen en kan er geen gebruik van maken van dinerbonnen
Een zoektochtje, maar uiteindelijk kwam ik er wel uit.
Voordeeluitjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Voordeeluitjes