RobW
- Sterke punten Voordeeluitjes.nl
- Duidelijk.
- Verbeterpunten of tips
- Jammer dat er geen 'papieren' boeking meer bestaat.
- Arrangement
- Schlosshotel Holzrichter
Goede site
Prima ervaring
Onverwachts weer een leuk uitje gehad.
Ben tevreden over deze organisatie
Alles prina getegeld
Duidelijk!
Prima geregeld. Heb al vele keren een hotel geboekt. Altijd naar tevredenheid.
Meerdere keren geboekt, ging altijd perfect.
Alle voordeel uitjes zijn goed bevallen Alleen is de prijs op sommige datums veel duurder als je de reclame maakt
Ging prima met boeken.
Genoeg keuze uit diverse arrangementen. Makkelijk en overzichtelijk
prima verzorgd
Er ging vanalles mis. We hebben veel gedaan om een bevestiging te krijgen van de boeking, nooit gekregen.
Voordeeluitjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeeluitjes heeft de volgende resultaten bereikt:
Voordeeluitjes
Munsterstraat 20
7418EV Deventer
Goede site
Prima ervaring
Onverwachts weer een leuk uitje gehad.
Ben tevreden over deze organisatie
Alles prina getegeld
Duidelijk!
Prima geregeld. Heb al vele keren een hotel geboekt. Altijd naar tevredenheid.
Meerdere keren geboekt, ging altijd perfect.
Ging prima met boeken.
Genoeg keuze uit diverse arrangementen. Makkelijk en overzichtelijk