9.1 /10

checkbox96% beveelt Voordeelfiets.nl aan!

Diana Soer

Een hele snelle levering

Via Klarna gedaan

T VISSER

Voor de 2 de keer een fiets besteld en weer een super service!!!

Transportfiets

Diana Severins

SterSterSterHalve sterLege ster

Ervaring met voordeelfiets is goed. De bezorging via dhl is helaas een drama geweest.

Kinderfiets

Bernadette Obbing

Damesfiets

Vedat Demir

Ik heb fiets gekocht verjaardag cadeau . Voor me dochter . Blijkt dat ze niet op voorraad hadden.maar gelijk een andere voorstel met compensatie. Super mooi op tijd super hoor. Zelfde fiets bij andere fiets winkels dubbel prijs. terwijl bij voordeelfiets goedkoper en top kwaliteit is Ik zal zeker aanraden!!!!

Kinderfiets 16inch frozen

Susanne

Snel en een goed bedrijf.

Fiets,

Jan-Willem van Bree

Goed. Voldoet aan verwachtingen

Heren fiets

Lammert Krijnen

Goed bedrijf, nette prijs en fiets is keurig volgens afspraak geleverd! Volgende keer koop ik hem hier weer.

Popal 24 inch oma fiets

Jeroen Tuijn

Geweldig! De fiets werd goed volledig afgemonteerd geleverd en de levering was ook top. De bestuurder klopte eerst aan om te checken of het geen verrassing was. Dat was het niet maar toch superlief dat hij dit bij ons checkte.

Spiderman fiets

Ivo

Heel goede service. Snel gereageerd op vragen. Omwisselen van kleur nadat ik besteld had was geen probleem en werd snel afgehandeld.

Meisjesfiets 26”

Michael Haan

Je krijgt wat er beloofd wordt tegen een scherpe prijs

Transporter fiets

Corne Hendriks

SterSterSterHalve sterLege ster

In orde alleen ik zou de betaalde factuur nog per e-mail ontvangen, dat is niet gebeurd, dat is een minpuntje, voor het overige prima.

Altec Metro damesfiets

Dirk Schipper

SterSterSterLege sterLege ster

Kan niet tevreden zijn, heb mijn fiets nog niet.

Fiets, jammer vd 6 weken vertraging

Carole Zoughaib

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

La livraison était en retard.

Fiest voor mijn dochter

Antwoord Voordeelfiets.nl

Ik begrijp niet goed waar de klacht precies over gaat. Wilt u contact met ons opnemen zodat ik even met u mee kan kijken? / Je ne comprends pas vraiment sur quoi porte exactement la plainte. Souhaitez-vous nous contacter afin que je puisse jeter un œil avec vous ?

Geantwoord op

Lisa

Top

Kinder fiets 22 inch

Voordeelfiets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Voordeelfiets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 9 november 2017

Voordeelfiets.nl

Voordeelfiets.nl is dé fietsenwinkel met een ruim assortiment fietsen en accessoires. Voordeelfiets heeft voor iedereen een passende en betaalbare fiets, lage prijzen met de juiste kwaliteit fietsen. Voordeelfiets.nl gaat voor tevreden klanten. Kwaliteit en service staan hierbij voorop. Bij Voordeelfiets zitten experts op fietsgebied voor je klaar. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Dit kan telefonisch, per mail of via ons contactformulier.

De Stapel 6

9036VN Menaam

Diana Soer

Een hele snelle levering

Via Klarna gedaan

T VISSER

Voor de 2 de keer een fiets besteld en weer een super service!!!

Transportfiets

Diana Severins

Kinderfiets

Bernadette Obbing

Damesfiets

Vedat Demir

Kinderfiets 16inch frozen

Susanne

Snel en een goed bedrijf.

Fiets,

Corne Hendriks

Altec Metro damesfiets

Dirk Schipper

SterSterSterLege sterLege ster

Kan niet tevreden zijn, heb mijn fiets nog niet.

Fiets, jammer vd 6 weken vertraging

Carole Zoughaib

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

La livraison était en retard.

Fiest voor mijn dochter

Antwoord Voordeelfiets.nl