Diana Soer
- Product of service:
- Via Klarna gedaan
Een hele snelle levering
Voor de 2 de keer een fiets besteld en weer een super service!!!
Ervaring met voordeelfiets is goed. De bezorging via dhl is helaas een drama geweest.
Ik heb fiets gekocht verjaardag cadeau . Voor me dochter . Blijkt dat ze niet op voorraad hadden.maar gelijk een andere voorstel met compensatie. Super mooi op tijd super hoor. Zelfde fiets bij andere fiets winkels dubbel prijs. terwijl bij voordeelfiets goedkoper en top kwaliteit is Ik zal zeker aanraden!!!!
Snel en een goed bedrijf.
Goed. Voldoet aan verwachtingen
Goed bedrijf, nette prijs en fiets is keurig volgens afspraak geleverd! Volgende keer koop ik hem hier weer.
Geweldig! De fiets werd goed volledig afgemonteerd geleverd en de levering was ook top. De bestuurder klopte eerst aan om te checken of het geen verrassing was. Dat was het niet maar toch superlief dat hij dit bij ons checkte.
Heel goede service. Snel gereageerd op vragen. Omwisselen van kleur nadat ik besteld had was geen probleem en werd snel afgehandeld.
Je krijgt wat er beloofd wordt tegen een scherpe prijs
In orde alleen ik zou de betaalde factuur nog per e-mail ontvangen, dat is niet gebeurd, dat is een minpuntje, voor het overige prima.
Kan niet tevreden zijn, heb mijn fiets nog niet.
La livraison était en retard.
Top
Voordeelfiets.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voordeelfiets.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Voordeelfiets.nl
De Stapel 6
9036VN Menaam
Een hele snelle levering
Voor de 2 de keer een fiets besteld en weer een super service!!!
Snel en een goed bedrijf.
Goed. Voldoet aan verwachtingen
Je krijgt wat er beloofd wordt tegen een scherpe prijs
Kan niet tevreden zijn, heb mijn fiets nog niet.
La livraison était en retard.
Top
Voordeelfiets.nl heeft de volgende resultaten bereikt: