Essink
- Sterke punten
- Makkelijke website en eenvoudige in te vullen wat je wenst en krijg via de mail extra informatie om beslag bij te bestellen.
Mooie website
Prima service. Goede kwaliteit materiaal voor een reële prijs.
Voordeeldeuren.nl, in mijn zoektocht naar deuren was dit niet de meest aansprekende naam die ik tegenkwam. Maar never judge a book by its cover. Hun website is enorm informatief. Elke vraag die ik had werd beantwoord. De deuren moesten snel kunnen worden geleverd en ook dat maken ze meer dan waar. Door mijn eigen schuld moesten twee deuren retour, dat was ook zo geregeld. Heel fijn dat je ook met ze kan bellen, Vera heeft me uitstekend geholpen. De bezorgers verdienen ook een compliment, vriendelijk en vrolijk!
Goede service en nette levering We zijn erg tevreden over de levering van onze bestelde deur. De levertijd werd één keer aangepast vanwege een verhuizing van de fabriek, maar we werden hiervan keurig op de hoogte gebracht en goed op de hoogte gehouden via e-mail. De uiteindelijke levering verliep soepel en op de afgesproken dag. Bezorger Pim was erg vriendelijk en nam de tijd om alles netjes af te handelen. Fijn om te merken dat klantvriendelijkheid en duidelijke communicatie centraal staan.
Wij hebben bij voordeeldeuren 11 nieuwe binnendeuren van Cando besteld, de communicatie verliep prima en de gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Ook toen er uiteindelijk iets niet helemaal in orde wad, werd dit door voordeeldeuren goed opgelost. We kunnen voordeeldeuren dan ook zeker aanbevelen als betrouwbare en vriendelijke leverancier van deuren, waarbij de prijzen ook zeker scherp zijn en de kwaliteit goed.
Perfect en netjes geleverd
top
Geweldig!
Bestellen, leveren, alles volgens afspraak en zonder enkel probleem, daarbij nog eens de voordeligste in ons geval. Helemaal zoals je het zou willen, top bedrijf!
Duidelijke website, prima service. Aanrader!
Uitstekend
Top service.
Mijn vriendin bleek de verkeerde maat deuren besteld te hebben bij aflevering. Onze bezorger Vincent had veel begrip voor onze teleurstelling en was heel behulpzaam en vooral ook rustig daaronder. Kanjer!
Vriendelijk, en goede materialen
Prima!
VoordeelDeuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
VoordeelDeuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
VoordeelDeuren.nl
Rosbayerweg 103
1521 RW Wormerveer
Mooie website
Prima service. Goede kwaliteit materiaal voor een reële prijs.
Perfect en netjes geleverd
top
Geweldig!
Duidelijke website, prima service. Aanrader!
Uitstekend
Top service.