Voordeeldeuren
Beleefd en vriendelijk geholpen door Eva? We hadden een mooie kamerdeur besteld en 7 deurkrukken. Helaas was ik een toiletgarnituur vergeten dus belde ik Voordeeldeuren en dit was geen probleem. Ik kon gewoon een nieuwe order plaatsen en daarop het originele ordernummer zetten zodat we geen bezorgkosten zouden krijgen voor het kleine pakje. Een afleverdatum besproken maar helaas werd deze uitgesteld (tot 2x aan toe) de afleverdatum werd 25 november, we waren hier niet zo blij mee maar uiteindelijk kregen we een mail dat de bestelling geleverd zou worden op 21 november, dit was accoord. De chauffeur Willem stond voor de deur en hij gaf aan dat de deur erg zwaar is dus zei ik dat ik verhuishondjes heb en dat deze dan in de lift zo nar 6 hoog kon. Hij was daar niet erg blij mee en ik gaf aan dat hij de deur in de hal kon zetten (mijn man zou na anderhalf uur thuis zijn en dan kunnen we hem samen naar boven brengen) Bij hoge uitzondering heeft hij de deur voor ons naar boven gebracht en ik nam het doosje met de deurkrukken en papieren mee. Ik heb Willem hartelijk bedankt voor zijn service, wordt erg gewaardeerd. We zijn superblij met onze mooie en aparte kamerdeur. Nogmaals dank Willem. Ron en Carla Woltman
- Sterke punten
- Ruime keuze en vriendelijkheid