9.3 /10

checkbox98% beveelt VoordeelDeuren.nl aan!

Fam. Reuver

Duidelijke website, veel opties en snelle levering.

Overzichtelijke website, oneindige mogelijkheden, hele goede kwaliteit. Zeer vriendelijke bezorger, Jim. Het was geen probleem om de deuren achter het huis neer te zetten: Echt meer dan keurig! Dit is de 3e keer dat we deuren bij Voordeeldeuren bestellen: Top service!

Mm Portielje

Heel behulpzaam met bestellen ook na 3 keer informeren. Snelle levering! Goed over leg met bezorgdatum! Keurige chauffeur samen alley even gecheckt. Dus dit wordt onze 4de bestelling bij voordeeldeuren! Topbedrijf

Overzichtelijk

Marieke de Ruiter

Dikke Prima!

Duidelijke website, goede informatie, duidelijke communicatie en goede levering van de producten

Fam. Blok

Zeer goede service. Top producten.

Werknemers in shop zijn zeer proffesioneel.

J.E.P. van Zijl

Geen dozenschuiver. Denkt na bestelling via website mee!

Duidelijke informatie.

Fam Heinen

Klantvriendelijk en kwaliteit

Betrouwbaar

R Drenth / Crypton Vastgoed BV

SterSterSterSterLege ster

Prima! Zeer snelle levering en tot aan de voordeur.

h noomen

snelle en vriendelijke service

duidelijke uitleg

Liduina

De ervaring met dit bedrijf was prima. We hadden alleen een klein onduidelijkheid over het deurbeslag. We hadden geen deurbeslag mee besteld omdat we dit al hadden. Bij levering zat er wel een deurbeslag in de deur bevestigd, alleen geen deurschild en klinken. Dit moesten we uit het pakket halen wat we dus al hadden liggen. Alleen nu hebben we wel een deurbeslag over. Op zich geen probleem. Alleen mag dit wel wat duidelijker op hun website beschreven staan. De levering was snel en de bezorger Vincent was erg vriendelijk en bracht de deur op de aangegeven plek. Al met al wel goede service! Plus de deur van Svedex past prima en ziet er goed uit.

Goede service, snelle levering en fijne bezorging.

Tessa

Snelle en correcte levering. Vriendelijke chauffeur die de deur netjes heeft afgeleverd en gecontroleerd heeft op zichtbare schades. Al met al helemaal top.

HDR

Betrouwbare levering

Men doet wat men zegt

W.J Wentink

Deze is uitstekend

je krijgt wat je besteld met goede informatie

Vera

Gewoon goed

Deur is ingemeten en netjes thuis bezorgd. Duidelijke communicatie over de leverdag en het tijdsvak waarin de chauffeur komt.

Lorene Guerre

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ik kocht een voordeur die op de website en door verkopers werd omschreven als hardhout. Ik ontving een deur van goedkope MDF-panelen. De oplichterij was vermomd omdat ze de deur al in de grondverf hadden gezet. Ik ontdekte de fraude toen ik de deur had geschuurd. Toen ik het probleem met het bedrijf aankaartte, lieten ze me in de steek en negeren ze me nu. Dit bedrijf is onbetrouwbaar. Ze liegen, maken valse reclame, lichten op en bieden een vreselijke klantenservice.

J N Hilgers

Duidelijke website met informatie.

Levert op tijd en van te voor geïnformeerd.

VoordeelDeuren.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

VoordeelDeuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 augustus 2014

VoordeelDeuren.nl

Voordeeldeuren.nl is de online deurenspecialist voor binnendeuren en buitendeuren van CanDo, Svedex, Skantrea, Veralux en Austria. Uw idee voor een nieuwe CanDo deuren willen wij een stap verder helpen door duidelijk informatie, mooie gedetailleerde afbeeldingen en scherpe prijzen voor alle deuren. Levering Voordeeldeuren onderscheidt zich door het transport volledig in eigen beheer uit te voeren. Voordeel is een snelle levertijd en flexibel in wijzigingen. Gegarandeerd op tijd en keuri

Rosbayerweg 103

1521 RW Wormerveer

Fam. Reuver

Duidelijke website, veel opties en snelle levering.

Mm Portielje

Overzichtelijk

Marieke de Ruiter

Dikke Prima!

Fam. Blok

Zeer goede service. Top producten.

Werknemers in shop zijn zeer proffesioneel.

J.E.P. van Zijl

Geen dozenschuiver. Denkt na bestelling via website mee!

Duidelijke informatie.

Fam Heinen

Klantvriendelijk en kwaliteit

Betrouwbaar

R Drenth / Crypton Vastgoed BV

SterSterSterSterLege ster

Prima! Zeer snelle levering en tot aan de voordeur.

h noomen

snelle en vriendelijke service

duidelijke uitleg

Liduina

Goede service, snelle levering en fijne bezorging.

Tessa

Gewoon goed

Lorene Guerre

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

J N Hilgers

Duidelijke website met informatie.

Levert op tijd en van te voor geïnformeerd.

VoordeelDeuren.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10