Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

I. Keulen

Synchroniseren onderhoudsplan/-afspraken van warmtepomp & cv-ketel.

Wat viel u in positieve zin op?
Ik kreeg advies over de ingestelde watertemperatuur van de cv-ketel (die te hoog stond 80* C.), over het al dan niet opendraaien van de radiatoren in de weinig gebruikte kamers. Uitleg waarom! en hoe! Plus advies over synchroniseren onderhoudsafspraken van warmtepomp & cv-ketel.
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een service en onderhoudscontract van Volta Limburg wel/niet aanbevelen?
Ik ben tevreden.

vriendelijkheid van monteur en geven van informatie van uit zichzelf

Netjes gewerkt en vriendelijk
Netheid

Jansen op de Haar

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van het onderhoud.De medewerker candaag was zeer efficiënt, voortvarend,deskundig en zeer vriendelijk. Ik zou wel graag bijtijds willen vernemen van Volta wanneer prijzen gaan wijzigen van het ondethoudscontract. Ik vind dat deze de laatste jaar toch fors is toegenomen,en ik kan mij niet herinneren dat ik hiervan bericht ontvangen heb.

Wat viel u in positieve zin op?
Ondanks de hoge temperaturen vandaag,was de service&medewerker goed gemutst,heeft onderhoud perfect uitgevoerd en heeft zelfs eea aan mij goed uitgelegd mbt cv
Uiteraard is deze service zeer zeker aan te bevelen.Deskundug, prettig,efficiënt en voortvarend is mijn ervaring met de geboden service,uitgevoerd door de ser- vice-medewerker Volta.

Gerards

Ga zo door 👍

Betrouwbaar
Vriendelijke monteur

Huub Seuren

Prima service, vriendelijke monteur, duidelijke afspraken!
Duidelijke uitleg, vriendelijke monteur, Goede kwaliteit onderhoud

MONIQUE SIJSTERMANS

Zou zo effe niet weten.

Wat viel u in positieve zin op?
Fijne leuke vriendelijke monteur.
Gewoon echt heel fijn …ook effe mijn Nest thermostaat gecontroleerd en gecorrigeerd!

?

Zie onderstaande
Persoonlijke benadering en deskundige uitleg

Jerry mieden

SterSterSterLege sterLege ster

Aan de telefoon vriendelijker de klant benaderen.

Monteurs zeer vriendelijk
Daar één van de dames op kantoor weinig/geen interesse in klant heeft en geen moeite doet om klantenbinding te behouden. Monteur(s) waren perfect!

op dit moment geen

blijkt uit de score geen verdere toelichting
korrekte uitvoering

Jo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kom afspraken na en laat mensen niet zitten wachten.

Slechte service

Valckenborgh

Ga zo door

Wel
Erg vriendelijk

Volta NXT Service & Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Volta NXT Service & Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2017

Volta NXT Service & Onderhoud

Volta NXT is de service-organisatie voor Essent als het gaat om warmte en comfort in huis. Met een voor heel Limburg dekkend netwerk van 6 productspecialisten en 55 servicemonteurs staat Volta NXT garant voor een zorgeloos werk en wooncomfort.

Fahrenheitweg 22a

6101 WR Echt

Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
Duidelijkheid van de verstrekte informatie
Kennis en professionaliteit

I. Keulen

Synchroniseren onderhoudsplan/-afspraken van warmtepomp & cv-ketel.

Ik ben tevreden.

Ga zo door 👍

Betrouwbaar
Vriendelijke monteur

Huub Seuren

Prima service, vriendelijke monteur, duidelijke afspraken!
Duidelijke uitleg, vriendelijke monteur, Goede kwaliteit onderhoud

MONIQUE SIJSTERMANS

Zou zo effe niet weten.

Wat viel u in positieve zin op?
Fijne leuke vriendelijke monteur.

?

Zie onderstaande
Persoonlijke benadering en deskundige uitleg

Jerry mieden

SterSterSterLege sterLege ster

Aan de telefoon vriendelijker de klant benaderen.

Monteurs zeer vriendelijk

op dit moment geen

blijkt uit de score geen verdere toelichting
korrekte uitvoering

Jo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Kom afspraken na en laat mensen niet zitten wachten.

Slechte service
De verkoper had mooie praatjes