Bekwaamheid van de monteurs van Volta Limburg
Kennis en professionaliteit

eddy

prima

SterSterSterLege sterLege ster

Bij de eerste onderhoudsbeurt van de WTW installatie bleek dat jullie alleen de WTW unit onderhouden. Wij hadden verwacht dat jullie ook de luchtventielen zouden zuigen. Voor de WTW installatie zijn wij van bedrijf gewisseld naar Volta omdat Volta goedkoper is. Nu blijkt dat jullie dan ook veel minder doen. Bij het onderhoud verwachten wij dat ook de luchtventielen ook gereinigd worden, die zitten namelijk vol stof na een jaar. Mijn vrouw heeft hierover met de klantenservice getelefoneerd en ook een mail gestuurd, maar tot vandaag nog geen antwoord gekregen.

Jan Salden.

SterSterSterLege sterLege ster

Afspraak gemaakt voor service onderhoud op bepaalde dag/tijdstip. Wordt ik s'morgens om 10 uur gebeld door Volta de monteur eerder ook terecht kon. Was voor mij ok. Om 16 uur s'middags nog steeds geen monteur van Volta geweest. Dus nagenoeg de gehele dag voor de kat z'n viool thuis gezeten. Nieuwe afspraak moeten maken!

Monteur was keurig op tijd en heeft werkzaamheden prima uitgevoerd.

SterSterSterSterLege ster

Niemand heeft mij vertelt dat er 2 jaarlijks een beurt wordt gegeven. 1 kleine na 2 jaar en dan na 2 jaar een grote. Het branderhuis wordt zodoende om de 4 jaar schoongemaakt en gestofzuigd. Ik vind dat veel te weinig. Als ik dit van te voren geweten had , had ik waarschijnlijk geen contract met jullie genomen.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Na een grote onderhoudsbeurt aan mijn CV-ketel stond na een paar dagen de CV-ruimte blank. Ik was enkele dagen afwezig. Op zaterdag met de storingsdienst gebeld en Volta zou op maandag een monteur langs sturen. Het bleek een lekkage te zijn veroorzaakt door bij het groot onderhoud.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

De monteurs waren aardig, maar de leerling heeft blijkbaar een fout gemaakt en de ervaren monteur heeft het niet (goed) gecontroleerd. Er is nu een lekkage van water en kan pas over 2 weken worden verholpen omdat de klantenservice geen correcte informatie kan verschaffen en zich verschuilt achter regelltjes.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

In principe prima maar wat ik niet begrijp is waarom de monteur mij als eigenaar aanspreekt op de afstelling van de CV ketel "ja, dit is niet goed afgesteld, dat kan zo niet" . Daar heb ik jullie voor, ik verander er werkelijk niks aan...misschien intern even beter afstemmen?

Goed, geen klachten dit keer. Ook niet mijn moer sleutel mee genomen. Of de instellingen veranderd. Netjes dus.

Fijn contact met de klantenservice, goede monteur.

PM

SterSterSterSterLege ster

De monteur die kwam is een geweldig aardige en ervaren man. Heeft mij hele goed tips gegeven. Eerdere ervaringen was met een jonge knul die een lesje respect moet krijgen. Deze monteur heeft het dubbel en dwars goedgemaakt.

Lili

Alles prima

Goede service

Volta NXT Service & Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Volta NXT Service & Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.8/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2017

Volta NXT Service & Onderhoud

Volta NXT is de service-organisatie voor Essent als het gaat om warmte en comfort in huis. Met een voor heel Limburg dekkend netwerk van 6 productspecialisten en 55 servicemonteurs staat Volta NXT garant voor een zorgeloos werk en wooncomfort.

Fahrenheitweg 22a

eddy

prima

Jan Salden.

SterSterSterLege sterLege ster

Monteur was keurig op tijd en heeft werkzaamheden prima uitgevoerd.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Fijn contact met de klantenservice, goede monteur.

PM

Lili