B. Doove
Professioneel
Wederom een vriendelijke monteur. Bericht dat hij onderweg was. Kortom prima service.
De monteur kwam op de afgesproken tijd, vertelde wat en hoe hij t ging doen. Heeft alles netjes achtergelaten
Goede en snelle service !
Goede ervaring met Volta NXT
Zelf altijd bellen voor maken van service onderhoud afspraak terwijl ik dit van Volta verwacht.
Alles verloopt prima, afspraken worden goed nagekomen.
waren vriendelijk en duidelijk met uitleggen
ik had een afspraak staan tussen 0800 uur en 1230 uur maar na telefonisch contact kreeg ik te horen dat het uitgelopen was . de monteur kwam pas na 1300 uur. dit is niet zijn schuld maar de planning. na het grote onderhoud was het 1400 uur voorbij , dus het grootste deel van de dag was ik kwijt aan wachten , dit moet beter.
Prima op tijd, met vooraankondiging via sms. Monteur vriendelijk. Heeft zijn werk goed en snel gedaan.
De ervaring is goed.
Kennis en klantvriendelijk
Ik ben tevreden over de service, maar het onderhoudscontract vind ik wel duur.
Volta NXT Service en Onderhoud verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volta NXT Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt:
Professioneel
Goede en snelle service !
Goede ervaring met Volta NXT
Alles verloopt prima, afspraken worden goed nagekomen.
waren vriendelijk en duidelijk met uitleggen
De ervaring is goed.
Kennis en klantvriendelijk
Ik ben tevreden over de service, maar het onderhoudscontract vind ik wel duur.
Volta NXT Service en Onderhoud heeft de volgende resultaten bereikt: