- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Geen ervaringen specifiek
Tot nu toe positief.
Goed,maar bijlagen van mails zoals facturen zijn niet of nauwelijks te openen
duidelijk, geen problemen tot op heden.
Gewoon super
Positief
Tot zover duidelijk en goed verlopen.
Prima, geen problemen
Vind m n auto veel te duur achteraf verder prima service
Nette en professionele behandelijk,klant staat op nummer een!
Goed. Snel antwoord en makkelijk bereikbaar
Goede ervaringen
Goed, duidelijk, conform afspraak(contract) en tijdig met facturen. Schade gehad met vorige VW en dit is perfect opgelost
Volkswagen Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volkswagen Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Volkswagen Financial Services
Geen ervaringen specifiek
Tot nu toe positief.
Goed,maar bijlagen van mails zoals facturen zijn niet of nauwelijks te openen
duidelijk, geen problemen tot op heden.
Gewoon super
Positief
Tot zover duidelijk en goed verlopen.
Prima, geen problemen
Vind m n auto veel te duur achteraf verder prima service
Nette en professionele behandelijk,klant staat op nummer een!
Goed. Snel antwoord en makkelijk bereikbaar
Goede ervaringen