- Product of service:
- Evaluatie dienstverlening
Snelle afwikkeling,
Gaat goed, geen omkijken naar omdat het automatisch gaat.
Super.
Top service
Nou ik wil wel iets vertellen over de service bij Van Mossel Ik loop hier al maanden mee hoe het is gegaan met het lease van de vw polo. Zal hier wat in het kort vertellen wat er allemaal is gebeurd. Een half jaar moeten wachten op de auto In dit half jaar is er veel gebeurd Dingen zijn er verteld wat niet klopte En nog veel meer Alls ik alles moete vertellen ben ik een half uur aan het schrijven. Ik en mijn vrouw hadden gedacht dat van Mossel hier iets tegen over had gestelt. Verder Ben ik goed over de auto goed te vreden Niets meer gehoord van Van Mossel Ik weet niet wat van Mossel doet met deze mail.
Niet goed Niet slecht/ik heb gebeld vier keer ik kreeg twee zeer onvriendelijk medewerker aan de telefoon
Nog weinig. Tot nu toe zeer correct
Slecht, de auto waar ik in rij is al vanaf het begin in gebreken. Navigatie en radio hebben een up date nodig en die laat al maanden op zich wachten. Tot die tijd moet ik met een kabel rijden, achteruit rij camera werkt de helfte van de tijd niet. Zowel bij VFS als bij de garage geen gehoor en vinden dit eigenlijk normaal. wel wordt er elke maand bijna € 500.00 afgeschreven.
super goed!
Ik vind jullie moeilijk bereikbaar, eigenlijk weet ik niet welk nummer is als eerste zou moeten bellen als ik iets wil melden of gewoon iets zou willen vragen. Vanmorgen echter had ik zomaar iemand die ik nodig had aan de telefoon omdat zijn nummer in een mailtje stond. Wat prettig! Verder ben ik best blij met de afhandeling van mijn schademelding. Maar op de avond dat ik de aanrijding had ging het wel moeizaam met het vervoer.
Uit eindelijk komt alles goed
Het is een positieve ervaring geweest.
Goed ,snel en soepel geregeld
Goede communicatie en snelle service
Volkswagen Financial Services verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Volkswagen Financial Services heeft de volgende resultaten bereikt:
Volkswagen Financial Services
Snelle afwikkeling,
Gaat goed, geen omkijken naar omdat het automatisch gaat.
Super.
Top service
Nog weinig. Tot nu toe zeer correct
super goed!
Uit eindelijk komt alles goed
Het is een positieve ervaring geweest.
Goed ,snel en soepel geregeld
Goede communicatie en snelle service