Trade Promotion Retail
Voicedata is een top bedrijf dat qua service echt fantastisch is, vragen worden snel opgepakt en beantwoord, ze helpen mee met alles en zijn probleemoplossend. Echt een aanrader!
Vriendelijke, betrokken mensen die meedenken!
Denken goed mee met de groei van het bedrijf en geven goed advies als het gaat om kosten en verbruik
Ik wordt altijd goed geholpen bij mijn vragen, er wordt meegedacht met de juiste oplossing voor ons bedrijf.
Voicedata reageert altijd snel en met juiste antwoorden op onze vragen. Wij zijn ontzettend blij met Voicedata.
Fijn contact met korte lijnen.
Heldere communicatie, korte lijnen, goede service.
goeie service, telefonisch bereikbaar, vriendelijk en meedenkend. Bij Voicedata een 085 nummer geregeld, en dat geheel gratis als service!
Goede service en mooie oplossing gevonden voor het porteren van vast tel.nummer naar mobiel nummer.
Fantastische service en snel geholpen
Klantvriendelijk bedrijf!
Top bedrijf! Voicedata levert precies wat wij nodig hebben. Ze staan altijd klaar als we ze nodig hebben.
AYD Security
Goed geregeld en prettig contact
Altijd fijn en nooit iets afschuiven, krijg altijd hulp of een helder antwoord. Blij met jullie!
Voicedata verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voicedata heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke, betrokken mensen die meedenken!
Fijn contact met korte lijnen.
Heldere communicatie, korte lijnen, goede service.
Fantastische service en snel geholpen
Klantvriendelijk bedrijf!