schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Ik werd goed geholpen

deskundige, vriendelijke begeleiding. luistert goed naar de klachten en denkt mee over een passende oplossing

Niet v toepassing

Ik heb veel baat bij deze zorg

Prettig in de omgang en flexibel

Voelde me serieus genomen, en ze nam de tijd voor me. Zelfs voor hele kleine wijzigingen. Daarnaast konden de zolen op korte termijn gemaakt worden, erg dankbaar voor!

prettig in omgang, goed en duidelijk advies, heel goed eindresultaat.

Was gewoon goed

Het is een fijne zorgverlener die je serieus neemt in jou klachten. Onderzoekt hierbij goed uit waar aan jou klachten kunnen liggen en geeft daarbij eerlijk antwoord.

Goed advies en kundig uitleg

Als ik iemand met likdoorns zou tegen komen, zal ik van Maanen zeker aanbevelen, de nieuwe inlegzolen werken uitstekend.

Hanneke Bijl

Ze is deskundig, vriendelijk, hulpvaardig en geeft duidelijk haar bevindingen en adviezen door.

Uitleg, vriendelijk..

SterSterSterSterLege ster

Omdat hij overal duidelijk over was en geen leugens vertelde en rustig overal uitleg over gaf

Ze heeft een goed luisterend oor en denkt mee en geeft tips zonder dat ze het "opdringt"

Voetzorg Van Maanen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Voetzorg Van Maanen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 1 december 2020

Voetzorg Van Maanen

Bij Voetzorg van Maanen nemen we écht de tijd om alles goed in kaart te brengen. Hiermee zorgen we dat u weer lekker kan sporten, wandelen of werken. We werken nauw samen met zorgverleners zoals de huisarts, fysiotherapeut of de manueel therapeut. Uiteraard wordt de behandeling zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en benodigdheden.

Ik werd goed geholpen

Niet v toepassing

Ik heb veel baat bij deze zorg

Prettig in de omgang en flexibel

prettig in omgang, goed en duidelijk advies, heel goed eindresultaat.

Was gewoon goed

Goed advies en kundig uitleg