Ik ben er alleen geweest voor zooltjes en die bevallen goed dus indien iemand die zoekt zal ik die zeker aanbevelen
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prettige omgang
Alles
Ze is heel open en klantvriendelijk. Maak vlot een praatje en komt afspraken na.
In alle opzichten tevreden
. Ze luisterende echt en was eerlijk in de vervolg procedure
Deskundig ,vriendelijk,klantgericht
Goed geholpen
Het materiaal van de zolen en hoe het past in mijn schoen. Het is al een keer aangepast, met niet helemaal de ondersteuning zoals gewenst. Maar nu past het wel in de schoen, vooralsnog zonder blaren.
Vriendelijke Spontaan Weet waar over praat Denk mee
De serieuze benadering en het prettige contact
Ik vond zorgverlener afstandelijk en niet erg vriendelijk. Na 20 min. gaat de deur open en wordt je dus eigenlijk vriendelijk verzocht te vertrekken.
De vriendelijke en begripvolle en deskundige zorgverlener heeft ervoor gezorgt dat ik weer pijnloos kan lopen
Ik werd vriendelijk en professioneel behandeld
Ze is vriendelijk en deskundig. Neemt alle tijd voor je.
Voetzorg Van Maanen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voetzorg Van Maanen heeft de volgende resultaten bereikt:

Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Prettige omgang
Goed geholpen
Vriendelijke Spontaan Weet waar over praat Denk mee
De serieuze benadering en het prettige contact
Ik werd vriendelijk en professioneel behandeld
Ze is vriendelijk en deskundig. Neemt alle tijd voor je.
Voetzorg Van Maanen heeft de volgende resultaten bereikt: