Eigenlijk; super tevreden over deze behandeling ect
Ik kreeg een rekening waarbij er geld gerekend werd voor onderzoek, terwijl ik geen onderzoek heb gehad. Ik kreeg een orthese aangemeten, waarbij ik aangaf dat er onderzoek gedaan is door de orthopeed en de podoloog van Stötefalk en lampje en dat ik voor de orthese doorverwezen ben naar Voetstuk. Ik kreeg een telefoonnummer om een afspraak te maken voor het maken van de orthese. Ik dacht dat de gegevens doorgestuurd zouden zijn en ik had niet het idee dat dit niet gedaan was, de medewerker heeft hier verder niets over gezegd. De orthese moest nog iet afgeschaafd worden, dus ik kon hem niet meteen meekrijgen. Ik kon hem een week later afhalen in het Refaja. Mij werd verteld dat ik een blaar zou kunnen krijgen wanneer ik de orthese begon met dragen. Ik heb hem afgehaald en er heeft niemand gekeken of de orthese wel goed zat. Ik heb hem ruim twee weken gedragen en ik heb enorm veel pijn aan mijn hele voorvoet en ook was de bal van de voet verdikt. Ik heb nu de orthese sinds een paar dagen uit en ik heb enorm verlicht van pijn. Met de orthese had ik bij elke stap pijn, met hardlopen helemaal, dat kon ik helemaal niet van de pijn. Ook met pijnstillers werd het niet beter. Er is geen terugkoppeling geweest, ik heb de orthese een dat was het dan. Bijna €120 lichter en nog nooit zo’n pijn aan mijn voet gehad.
Kundigheid en rustige uitleg
Goed advies gekregen en duidelijk instructies van oefeningen
Sigrid luistert goed naar je klachten. Is kundig en sluit goed aan wat je klachten zijn. Denkt mee. Verder heel fijn in contact, niet te formeel.
de profesonele benadering
Ik wordt goed geholpen en (ik heb tot nu toe 2 personen gehad die me hielpen) ze zijn heel vriendelijk wat ik erg prettig vind.
Vriendelijke medewerkers
Benadering, kennis, uitleg
Vriendelijk professioneel en deskundig
Goed advies en ook uitleg tijdens de behandeling.
dat is de aandacht en deskundigheid.
Neemt je serieus en is vakkundig
Mijn klachten zijn niet voorbij met meerdere behandelingen. Het was niet goed tot 2 x toe. En moest ik weer terugkomen. Maar alle keren betalen de hoofdprijs. Als het daarmee dan goed was. Oke. Maar nee. Ik maak geen nieuwe afspraak meer. Want ik heb nog steeds last en inmiddels 300 euro kwijt. Als het daarmee was verholpen was het oke geweest maar ook duur. Ik voel me een beetje afgezet.
Voetstuk Podotherapie verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Voetstuk Podotherapie heeft de volgende resultaten bereikt:
Eigenlijk; super tevreden over deze behandeling ect
Kundigheid en rustige uitleg
Goed advies gekregen en duidelijk instructies van oefeningen
de profesonele benadering
Vriendelijke medewerkers
Benadering, kennis, uitleg
Vriendelijk professioneel en deskundig
Goed advies en ook uitleg tijdens de behandeling.
dat is de aandacht en deskundigheid.
Neemt je serieus en is vakkundig
Voetstuk Podotherapie heeft de volgende resultaten bereikt: