Karin bakker
Zeer goed.. duidelijk
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
prima service duidelijk en correct
Ein sehr ruhiger und sauberer Platz. Das Zelt ist wunderbar und hält auch dem stärksten Wetter stand.
Wir hatten eine wunderbare Zeit im Familienpark Goolderheide. Das Glampingzelt war groß und sauber. Auf der Veranda kann man toll zusammen sitzen und essen. Es war alles vorhanden was wir brauchten. Der See und das Schwimmbad waren unser Highlight! Wir kommen gern wieder! Auch gibt es in der Umgebung viel zu entdecken und man kann einige kinderfreundliche Wanderungen unternehmen.
alles perfect gregeld
Mooie ruime safarietent met alles erop en eraan!
Alles was netjes en goed geregeld
Doordat de vodatent zgan of nieuw is, was deze in super staat.. Fijne ruime douche. Ruim overdekt en afgebakend terras. Koekenpannen bol& gedeukt, dus die beter zelf meebrengen. Mis ophangpunten voor handdoeken en theedoek en wc rolhouder, en wc borstel. Al met al voor het eerst een tent gehuurd, en super bevallen ;-)
Top.. heerlijk genoten
Geweldige tent met sfeervolle aankleding en regendouche! We miste alleen een filterkoffiezetapparaat.
Een hele fijne, luxe tent op een fantastische camping!
This was our 3rd year with Vodatend and, as always, we had a such great experience!!! We had all we need at the tend, fantastic location at recreatiepark riverside, Appeltern. Strongly recommend!!! With kids like us or with friends as a group of neighbors, I'm sure you will have a lot of fun!
Es war ein schöner Aufenthalt
Top geregeld, dit was luxe, 4 persoons tent met sanitair, wij zijn niets te kort gekomen op camping La Dolce Vita :)
Goed en duidelijk
Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
prima service duidelijk en correct
alles perfect gregeld
Mooie ruime safarietent met alles erop en eraan!
Alles was netjes en goed geregeld
Top.. heerlijk genoten
Een hele fijne, luxe tent op een fantastische camping!
Es war ein schöner Aufenthalt
Goed en duidelijk