8.6 /10

checkbox95% beveelt Vodatent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Karin bakker

Zeer goed.. duidelijk

Antwoord Vodatent

Beste Karin, Dank voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je alles prettig ervaren hebt en er geen onduidelijkheden waren! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in een van onze safaritenten. :-) Groetjes, Team Vodatent

EVERMEULEN

prima service duidelijk en correct

Antwoord Vodatent

Hi Ellen! Hartelijk bedankt voor je review! 😊 Wat fijn om te horen dat je onze service als duidelijk en correct hebt ervaren. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen helpen met een mooie glampingvakantie. Groetjes, Team Vodatent

Anke

Ein sehr ruhiger und sauberer Platz. Das Zelt ist wunderbar und hält auch dem stärksten Wetter stand.

Antwoord Vodatent

Hallo John, vielen herzlichen Dank für Ihre Bewertung und Ihre Buchung bei Vodatent! 😊 Wir hoffen, dass Sie einen schönen Urlaub hatten und würden uns freuen, Sie in Zukunft wieder auf einem unserer Glampingplätze begrüßen zu dürfen. Liebe Grüße Team Vodatent

Eva Metz

Wir hatten eine wunderbare Zeit im Familienpark Goolderheide. Das Glampingzelt war groß und sauber. Auf der Veranda kann man toll zusammen sitzen und essen. Es war alles vorhanden was wir brauchten. Der See und das Schwimmbad waren unser Highlight! Wir kommen gern wieder! Auch gibt es in der Umgebung viel zu entdecken und man kann einige kinderfreundliche Wanderungen unternehmen.

Antwoord Vodatent

Hier is een korte reactie: Vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Es freut uns sehr, dass Ihnen das Glampingzelt, der See und das Schwimmbad so gut gefallen haben. Wir hoffen, Sie bald wieder bei Vodatent begrüßen zu dürfen! :-) Liebe Grüße, Team Vodatent

Ben Leusink

alles perfect gregeld

Antwoord Vodatent

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles perfect geregeld was en dat je tevreden bent over je verblijf. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Vodatent! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Jilderda

Mooie ruime safarietent met alles erop en eraan!

Antwoord Vodatent

Goedemiddag, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van de ruime safaritent en alle voorzieningen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Graag verwelkomen we jullie in de toekomst weer bij Vodatent voor een nieuw verblijf! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Natres

SterSterSterSterLege ster

Alles was netjes en goed geregeld

Antwoord Vodatent

Beste Natres, Bedankt voor je positieve beoordeling. Altijd fijn als waar je je best voor doet ook gewaardeerd wordt! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. ;-) Groetjes, Team Vodatent

Stephen

SterSterSterHalve sterLege ster

Doordat de vodatent zgan of nieuw is, was deze in super staat.. Fijne ruime douche. Ruim overdekt en afgebakend terras. Koekenpannen bol& gedeukt, dus die beter zelf meebrengen. Mis ophangpunten voor handdoeken en theedoek en wc rolhouder, en wc borstel. Al met al voor het eerst een tent gehuurd, en super bevallen ;-)

Antwoord Vodatent

Beste Stephen, Dankjewel voor je review! Wat leuk om te lezen dat jullie verblijf in een safaritent zo goed is bevallen. 😊 Fijn dat jullie hebben genoten van de ruime safaritent, de fijne douche en het overdekte terras. Ook bedankt voor je praktische tips over de inventaris en voorzieningen in de tent. We nemen deze feedback mee, zodat we onze accommodaties waar mogelijk kunnen blijven verbeteren. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen in één van onze safaritenten! Groetjes, Team Vodatent

Camping pasveer Sneek

Top.. heerlijk genoten

Hoi John, Hartelijk bedankt voor je review! :) Groetjes, Team Vodatent

Eveline

Geweldige tent met sfeervolle aankleding en regendouche! We miste alleen een filterkoffiezetapparaat.

Jurgen Rensink

Een hele fijne, luxe tent op een fantastische camping!

Antwoord Vodatent

Beste Jurgen, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf op de camping 😊 We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Erika

This was our 3rd year with Vodatend and, as always, we had a such great experience!!! We had all we need at the tend, fantastic location at recreatiepark riverside, Appeltern. Strongly recommend!!! With kids like us or with friends as a group of neighbors, I'm sure you will have a lot of fun!

Sophie Spiridis

Es war ein schöner Aufenthalt

Antwoord Vodatent

Liebe Sophie, Vielen Dank für deine schöne Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du einen schönen Aufenthalt bei uns hattest. 😊 Wir hoffen, dich in Zukunft noch einmal für einen erholsamen Urlaub in einer unserer Unterkünfte begrüßen zu dürfen! Mit freundlichen Grüßen Team Vodatent

Cees

Top geregeld, dit was luxe, 4 persoons tent met sanitair, wij zijn niets te kort gekomen op camping La Dolce Vita :)

Antwoord Vodatent

Beste Cees, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van jullie verblijf op Camping La Dolce Vita en dat het jullie aan niets ontbroken heeft. 😊 We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

K. de Brouwer

Goed en duidelijk

Bedankt voor je review!

Geantwoord op

Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op glampingvakanties voor het hele gezin. Wij hebben een enthousiast team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring bij o.a. diverse campings, tentenverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties!

Aston Martinlaan 41

Eva Metz

Ben Leusink

alles perfect gregeld

Jilderda

Mooie ruime safarietent met alles erop en eraan!

Natres

Top.. heerlijk genoten

Hoi John, Hartelijk bedankt voor je review! :) Groetjes, Team Vodatent

Eveline

Jurgen Rensink

Een hele fijne, luxe tent op een fantastische camping!

Erika

Sophie Spiridis