Vodatent

Fraukje Rietkerk

Fijne luxe tent op mooie plek

Beste Fraukje,
Wat leuk om te vernemen dat jullie onze tent als luxe ervaren hebben. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!

Anouk

Top tent, alles aanwezig, luxe badkamer. Goede communicatie. Comfort van de bedden mag wat beter.

Beste Anouk,
Wat leuk om te vernemen dat jullie een top ervaring hebben gehad. Comfort van de bedden nemen we intern mee, bedankt dat u ons daarop attendeert. We zien je graag nog eens terug!...
Beste Anouk,

Klok

Toptent. Mooie en complete inrichting

Beste meneer Klok,
Wat leuk om te vernemen dat jullie een top ervaring hebben gehad. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!

Mariette

Voor de 4de keer op rij in een Vodatent met de 4 kleinkinderen. Weer een geweldige vakantie gehad (mede dankzij het goede weer). Goolderheide heeft genoeg activiteiten op de camping, zodat je verder... Voor de 4de keer op rij in een Vodatent met de 4 kleinkinderen. Weer een geweldige vakantie gehad (mede dankzij het goede weer). Goolderheide heeft genoeg activiteiten op de camping, zodat je verder geen uitstappen moet doen.

Beste Mariette,
Wat leuk om te vernemen dat jullie een super vakantie hebben gehad. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!

Y terpstra

Boeking verliep makkelijk. En Safari tent precies als beschreven. Alles er op en er aan ! Voor herhaling vatbaar

Beste Yneke,
Wat leuk om te vernemen dat je boeking makkelijk verliep en het verblijf naar verwachting was. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!
Groet, team...
Beste Yneke,

Mohamedajoeb

Duidelijke en vriendelijke ervaring

Beste Nadiram,
Bedankt voor je leuke review! Wat fijn om te vernemen dat het verblijf weer naar wens is geweest. We hopen jullie graag nog eens te mogen verwelkomen!
Groet, Vodatent

Lipkens Josée

Fijne accommodatie camping
Mooi luxeuze tent met keuken sanitair en bedden in

Beste Josée,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat super om te horen dat het verblijf naar wens is geweest en dat jullie de ervaring met Vodatent als positief ervaren hebben.
We hopen...
Beste Josée,
We hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen op een van onze leuke campings!
Team Vodatent

Marianne

Ik heb in augustus via vodatent een 4 persoons safaritent, inclusief sanitair, geboekt op boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal, zuid-limburg, geboekt. Alles zit er wel in. Zelfs het sanitair... Ik heb in augustus via vodatent een 4 persoons safaritent, inclusief sanitair, geboekt op boerderijcamping La Dolce Vita in Ransdaal, zuid-limburg, geboekt. Alles zit er wel in. Zelfs het sanitair is fijn. De camping is kleinschalig: hou je van rust dan is dit ideaal. De eigenaresse is vriendelijk en je voelt je welkom. Communicatie met Vodatent ging voor 99% perfect. Op mijn laatste mail geen reactie gehad maar gelukkig kon ik het op de camping zelf als nog regelen.

Beste Marianne,
Wat leuk om te vernemen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en het personeel als vriendelijk ervaarde. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!...
Beste Marianne,

Tom

Geen verborgen agenda’s. Geen kleine letters. Gewoon transparant en uitstekend. Uitstekende communicatie en dito product.

Beste Tom,
Wat fijn om te horen dat je je contact met Vodatent als prettig hebt ervaren. Bedankt voor je mooie review en we zien je graag nog eens terug!

Miedema

Prima communicatie en duidelijke mailtjes.
Prima communicatie en duidelijke mailtjes.
We zaten op een erg leuke en gezellige camping waar we een prachtige ruime plek hadden met de tent. Alles was dik in orde en het was echt vakantie vieren.

Beste mevrouw Miedema,