Ron van der Harst
Alles liep gesmeerd
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Alles liep gesmeerd
Het was een fantastische verblijf! Super genoten van de mooie locatie en alle faciliteiten die de glamping/camping te bieden heeft. Alles was tip top in orden vriendelijk mensen en een goed verzorgd park! Ik ga zeker vaker terug komen!
Reserveren is super eenvoudig en de tent bood alles wat we nodig hadden op de camping
Super leuke tent met prima bedden
Kamperen in een safaritent met alles op en aan is lekker comfortabel. Bovendien was de locatie een unieke plek, waarbij de veranda uitstak over de heuvelrand, waarbij je je midden in het bos waant.
Heerlijk buitenleven met sfeervolle glamping tent met alles erop en eraan!
Prima verblijf
Prima di partire ho chiesto assistenza online ed ho ricevuto aiuto veloce e gentilissimo. Anche il personale in loco al campeggio super carino e disponibile.
goed / schoon / mooi op een vlonder
Camping la Dolce Vita
Super! Goed verblijf en heerlijke tijd gehad!
Erg goed. Gemakkelijk te reserveren en alles duidelijk omschreven. Fantastische dagen gehad. Gaan hier zeker vaker gebruik van maken!
Wir hatten eine tolle Zeit.
Mooie tent, keuken compleet ingericht. Miste wel nachtkastjes en lampjes bij het bed. Ook 1 vaste lamp boven de eettafel is makkelijker dan 1 looplamp voor buiten en binnen. Tot slot: maak nog 1 vast lampje boven de wastafel zodat je goed kunt scheren en föhnen.
Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Super leuke tent met prima bedden
Heerlijk buitenleven met sfeervolle glamping tent met alles erop en eraan!
Prima verblijf
goed / schoon / mooi op een vlonder
Camping la Dolce Vita
Super! Goed verblijf en heerlijke tijd gehad!
Wir hatten eine tolle Zeit.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt: