8.6 /10

checkbox95% beveelt Vodatent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Hanneke

SterSterSterSterLege ster

Hele mooie tent, gezellig en huiselijk voor de kinderen en ons ingericht. We voelden ons erg thuis! Wij miste wel wat kleine dingetjes, zoals haakjes voor de handdoeken in de badkamer, een extra lamp onder de overkapping en misschien een extra koekepan.

Antwoord Vodatent

Beste Hanneke, Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie de tent zo mooi, gezellig en huiselijk vonden en dat jullie je er echt thuis hebben gevoeld. Dat horen we natuurlijk graag! Bedankt ook voor jullie praktische feedback. De opmerkingen over de haakjes in de badkamer, extra verlichting onder de overkapping en de koekenpan nemen we zeker mee. Dit soort tips helpen ons om het verblijf voor onze gasten steeds verder te verbeteren. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijke glampingvakantie! Groetjes, Team Vodatent

Manon

Top

Daniël en Marieke

Vodatent is top

Antwoord Vodatent

Hi Daniël en Marieke, Wat leuk om te horen, bedankt voor het mooie compliment! 😊 Hopelijk mogen we jullie nog vaak verwelkomen in één van onze safaritenten. Tot de volgende keer!

Mv Schoonbroodt

Ik was heel tevreden over de safari tent alles was heel netjes en schoon en mooi zwembad onze kleindochter heeft het geweldig gehad Het was een prachtige plek waar we zaten ik heb misschien een heel klein tipje voor jullie een waterkoker omdat als ik thee wilde het beetje onhandig vond om water te koken in een pannetje maar al met al ben ik super tevreden over jullie park hygiëne vind ik heel belangrijk en dat was over heel goed.we komen zeker nog terug op dit park

Antwoord Vodatent

Hi mevrouw Schoonbroodt, Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt voor deze mooie review! 😊 Fijn dat de safaritent zo goed is bevallen en dat alles netjes en schoon was. En natuurlijk extra leuk dat jullie kleindochter zo heeft genoten van het zwembad! 💦 Bedankt ook voor de tip over de waterkoker, die nemen we zeker mee. We vinden het heel leuk om te horen dat jullie graag nog eens terugkomen. Hopelijk tot een volgende vakantie! ☀️ Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Liese

Alle informatie werd transparant en helder gedeeld en stemde volledig overeen met de werkelijkheid.

Antwoord Vodatent

Hi Liese, Bedankt voor deze mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat alle informatie duidelijk en transparant was en goed overeenkwam met jullie ervaring ter plaatse. Daar doen we het voor! Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog eens verwelkomen in één van onze safaritenten. ☀️ Met vriendelijke groet, Team Vodatent

A. Visser

Genoten

Antwoord Vodatent

Beste A. Visser, Wat fijn om te lezen dat jullie hebben genoten! 😊 Bedankt dat jullie de tijd hebben genomen om een review achter te laten. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe glampingvakantie!

Simone

einfach perfekt

Antwoord Vodatent

Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu lesen, dass Sie einen perfekten Aufenthalt hatten. Genau das ist unser Ziel! Wir hoffen, Sie in Zukunft wieder zu einer schönen Glamping-Auszeit bei Vodatent begrüßen zu dürfen. Mit freundlichen Grüßen, Team Vodatent

Rianne

Mooi, schoon, gemakkelijk en comfortabele glamping plek gevonden

Antwoord Vodatent

Wat leuk om te horen, Rianne! 😍 Bedankt voor je mooie review. Fijn dat jullie hebben genoten van een mooie, schone en comfortabele glampingplek. We hopen jullie in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen voor een nieuwe glampingvakantie! 🌿⛺

Mike

Gemakkelijk reserveren en bij vragen snel en volledig antwoord, ook nadat ik al betaald had blven ze opmerkelijk snel en volledig reageren!

Antwoord Vodatent

Beste Mike, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat het reserveren gemakkelijk verliep en dat je onze communicatie als snel en duidelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze gasten goed te helpen en zijn dan ook blij dat je dit zo positief hebt ervaren. Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Vodatent

Arenda

Super goede ervaring. Nette tent en alles was goed geregeld. Lakenpakket lag er niet maar dit werd meteen geregeld! Kortom een heerlijke en lekkere vakantie gehad

Antwoord Vodatent

Beste Arenda, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat jullie een super goede ervaring hebben gehad en tevreden waren over de nette tent en de organisatie. Fijn dat het ontbrekende lakenpakket snel voor jullie geregeld is. We zijn blij dat jullie uiteindelijk heerlijk hebben kunnen genieten van een fijne vakantie! Hopelijk tot een volgende keer! Groetjes, Team Vodatent

Gertrude

Zeer positief

Antwoord Vodatent

Beste Gertrude, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je je verblijf als zeer positief hebt ervaren. We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijke glampingvakantie. :-) Groetjes, Team Vodatent

Niels

SterSterSterSterLege ster

Goed snel geregeld. Wat betreft inrichting tent, grotere of 2de koekenpan voor de 6 persoons tent zou handig zijn.

Rene Pluta

SterSterSterHalve sterLege ster

Prima tent en volledig ingericht. Ter plekke moest ik € 100 borg betalen en die is helaas nog steeds niet teruggestort

Antwoord Vodatent

Beste Rene, Hartelijk dank voor je review! Wat fijn om te lezen dat de tent goed bevallen is en dat je deze als volledig ingericht hebt ervaren. Jammer om te horen dat de borg nog niet is teruggestort. De borg wordt door de camping beheerd en terugbetaald. We adviseren je daarom om hierover rechtstreeks contact op te nemen met de camping. Mocht dit onverhoopt niet tot een oplossing leiden, dan denken wij uiteraard graag met je mee. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijke glampingvakantie. Groetjes, Team Vodatent

Mooie tent, bedden al opgemaakt en schaduwrijke plek

Valerie De Vreeze

Vlotte afhandeling van de reservatie. We hadden een lakenpakket te weinig besteld en dit werd opgemerkt door Vodatent bij het verwerken van de boeking. Goede service

Antwoord Vodatent

Beste Valerie, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om reserveringen zorgvuldig te controleren, zodat eventuele onvolkomenheden nog vóór aankomst kunnen worden opgelost. Leuk om te horen dat dit door jullie is gewaardeerd. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een fijne glampingvakantie! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Geantwoord op

Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op glampingvakanties voor het hele gezin. Wij hebben een enthousiast team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring bij o.a. diverse campings, tentenverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties!

Aston Martinlaan 41

3261 NB Oud-Beijerland