Petra van de Kraats
Helemaal prima
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Helemaal prima
Fijne en goed geregelde vakantie op een mooie camping gehad. Tent was heel compleet en ruim.
Geen contact nodig geweest dus dat is positief. Nog niet eerder zo’n schone tent gehad.
Fijne camping met vriendelijk personeel. Leuke speeltuin voor de kinderen en makkelijk vriendjes maken met andere Nederlandse kinderen. Alleen waren de nachten in augustus echt heel erg koud. Met jonge kinderen zou ik echt aanraden een slaapzak voor ze mee te nemen. En zelf ook een fleece pyjama in te pakken. Wij hebben onze vakantie uiteindelijk toch ingekort door slaaptekort.
Fijne tent in een prachtige omgeving. Echt uitrusten in de Achterhoek.
Helemaal top!!
Nette tent met veel eigen ruimte
Prettig contact bij reservering een bijboeken van bijvoorbeeld handdoeken set. Tent is ruim en degelijk, sanitair uitstekend en keuken is basaal maar alles wat je nodig hebt.
Fijne overnachting op een mooie camping in een leuke accommodatie!
Mooie ruime tent. Helaas de plek is vol in de zon ochtends waardoor het deze zomer niet te houden was op het terras.
We hebben meerdere jaren via Vodatent een accomodatie gereserveerd. Net als andere jaren zijn we ook dit jaar weer tevreden. Boeken is eenvoudig en verloopt vlot. Algemene communicatie is duidelijk en betalen is eenvoudig. Dit jaar zijn we minder tevreden over onduidelijkheid van bijkomende kosten. Op de website is aangeven dat op City Camping Horsens (Denemarken) een zwembad aanwezig is. Wat Vodatent vooraf verzuimt te vermelden is dat daar (voor Vodatent gasten) meerkosten aan verbonden zijn voor 2,75 euro per dag dat een persoon het zwembad bezoekt. Dat er kosten aan het gebruik van het zwembad verbonden zijn was pas vermeld op de reserveringsbevestiging, als bijzin. Dit had vooraf duidelijk moeten zijn.
Goede service, super vriendelijke medewerkers
Super makkelijk te boeken en heldere informatie
Prima gedaan inloggen in de omgeving wat omslachtig met iedere keer een link.
Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:
Aangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?
Helemaal prima
Fijne tent in een prachtige omgeving. Echt uitrusten in de Achterhoek.
Helemaal top!!
Nette tent met veel eigen ruimte
Fijne overnachting op een mooie camping in een leuke accommodatie!
Goede service, super vriendelijke medewerkers
Super makkelijk te boeken en heldere informatie
Prima gedaan inloggen in de omgeving wat omslachtig met iedere keer een link.
Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt: