8.6 /10

checkbox95% beveelt Vodatent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Petra van de Kraats

Helemaal prima

Koen Blom

Fijne en goed geregelde vakantie op een mooie camping gehad. Tent was heel compleet en ruim.

Antwoord Vodatent

Beste Koen, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te horen dat alles tijdens je vakantie goed geregeld was en dat je de camping en tent zo prettig hebt ervaren. Een ruime en compleet ingerichte tent maakt het natuurlijk extra fijn om even helemaal tot rust te komen. We zien je graag nog eens terug voor een volgend glampingavontuur! Groetjes, Team Vodatent

Pauline

Geen contact nodig geweest dus dat is positief. Nog niet eerder zo’n schone tent gehad.

Antwoord Vodatent

Beste Pauline, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is verlopen en wat een mooi compliment over de netheid van de tent! Daar worden we natuurlijk erg blij van. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een heerlijk en zorgeloos glampingverblijf. Groetjes, Team Vodatent

van Mierlo

SterSterSterHalve sterLege ster

Fijne camping met vriendelijk personeel. Leuke speeltuin voor de kinderen en makkelijk vriendjes maken met andere Nederlandse kinderen. Alleen waren de nachten in augustus echt heel erg koud. Met jonge kinderen zou ik echt aanraden een slaapzak voor ze mee te nemen. En zelf ook een fleece pyjama in te pakken. Wij hebben onze vakantie uiteindelijk toch ingekort door slaaptekort.

Danny Vink

SterSterSterSterLege ster

Fijne tent in een prachtige omgeving. Echt uitrusten in de Achterhoek.

Antwoord Vodatent

Hi Danny, Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn dat je hebt genoten van de tent en de prachtige Achterhoek. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Erik

Helemaal top!!

Antwoord Vodatent

Beste Erik, Wat leuk om te lezen, dankjewel! 🤩 Fijn dat jullie verblijf helemaal top was. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Karolien

Nette tent met veel eigen ruimte

Antwoord Vodatent

Beste Karolien, Bedankt voor je fijne review! 😊 Wat leuk om te horen dat de tent en de ruimte eromheen goed zijn bevallen. Hopelijk mogen we je nog eens verwelkomen voor een heerlijke glampingvakantie! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Berend van Raaij

Prettig contact bij reservering een bijboeken van bijvoorbeeld handdoeken set. Tent is ruim en degelijk, sanitair uitstekend en keuken is basaal maar alles wat je nodig hebt.

Antwoord Vodatent

Beste Berend, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je het contact als prettig hebt ervaren en dat de tent goed bevallen is. Ons streven is een zorgeloze vakantie, dus dat alles wat je nodig had aanwezig was, vinden wij dan ook fantastisch om te vernemen! Wij hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. ;-) Groetjes, Team Vodatent

Wouter

Fijne overnachting op een mooie camping in een leuke accommodatie!

Antwoord Vodatent

Beste Wouter, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat jullie een fijne overnachting hebben gehad en hebben genoten van de camping en de accommodatie. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Patrick

SterSterSterLege sterLege ster

Mooie ruime tent. Helaas de plek is vol in de zon ochtends waardoor het deze zomer niet te houden was op het terras.

Antwoord Vodatent

Beste Patrick, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je de tent mooi en ruim vond. Jammer dat de ligging van de plek, met de ochtendzon op het terras, tijdens de warme zomerdagen voor minder comfort heeft gezorgd. We waarderen je feedback en nemen deze mee bij het blijven verbeteren van onze accommodaties en locaties. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een verblijf dat nog beter bij je verwachtingen aansluit! Groetjes, Team Vodatent

Patricia

Antwoord Vodatent

Beste Patricia, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over je ervaring. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen voor een fijne glampingvakantie! Groetjes, Team Vodatent

WJK

SterSterSterSterLege ster

We hebben meerdere jaren via Vodatent een accomodatie gereserveerd. Net als andere jaren zijn we ook dit jaar weer tevreden. Boeken is eenvoudig en verloopt vlot. Algemene communicatie is duidelijk en betalen is eenvoudig. Dit jaar zijn we minder tevreden over onduidelijkheid van bijkomende kosten. Op de website is aangeven dat op City Camping Horsens (Denemarken) een zwembad aanwezig is. Wat Vodatent vooraf verzuimt te vermelden is dat daar (voor Vodatent gasten) meerkosten aan verbonden zijn voor 2,75 euro per dag dat een persoon het zwembad bezoekt. Dat er kosten aan het gebruik van het zwembad verbonden zijn was pas vermeld op de reserveringsbevestiging, als bijzin. Dit had vooraf duidelijk moeten zijn.

Antwoord Vodatent

Bedankt voor je uitgebreide review en fijn om te horen dat jullie al meerdere jaren via Vodatent boeken en ook dit jaar weer tevreden zijn over het boekingsproces, onze communicatie en het betaalgemak. Bedankt ook voor je feedback over de bijkomende kosten voor het zwembad op City Camping Horsens. We nemen dit mee om de informatievoorziening op onze website te verbeteren. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Josine

Goede service, super vriendelijke medewerkers

Antwoord Vodatent

Beste Josine, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. Dat horen we natuurlijk graag! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Team Vodatent

M. Arends

Super makkelijk te boeken en heldere informatie

Antwoord Vodatent

Beste Marloes, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat het boeken gemakkelijk is verlopen en dat de informatie duidelijk was. We hopen je de volgende keer weer te mogen verwelkomen voor een fijn verblijf! Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Ron Vosters

Prima gedaan inloggen in de omgeving wat omslachtig met iedere keer een link.

Antwoord Vodatent

Beste Ron, Bedankt voor je review en je feedback! Fijn om te horen dat alles verder naar tevredenheid is verlopen. Bedankt ook voor je opmerking over het inloggen in de gastenomgeving. We nemen deze feedback graag mee om de gebruiksvriendelijkheid te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Vodatent

Geantwoord op

Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op glampingvakanties voor het hele gezin. Wij hebben een enthousiast team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring bij o.a. diverse campings, tentenverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties!

Aston Martinlaan 41

Pauline

van Mierlo

Danny Vink

SterSterSterSterLege ster

Fijne tent in een prachtige omgeving. Echt uitrusten in de Achterhoek.

Erik

Helemaal top!!

Karolien

Nette tent met veel eigen ruimte

Berend van Raaij

Wouter

Fijne overnachting op een mooie camping in een leuke accommodatie!

Patrick

Goede service, super vriendelijke medewerkers

M. Arends

Super makkelijk te boeken en heldere informatie

Ron Vosters

Prima gedaan inloggen in de omgeving wat omslachtig met iedere keer een link.

Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10