8.6 /10

checkbox95% beveelt Vodatent aan!

schildAangesloten bij het Feedback Company keurmerkWat betekent dit?

Marlies

Keurige knusse tent!

Antwoord Vodatent

Hoi Marlies, Heel erg bedankt voor de mooie review. Een prachtige omgeving en een knus verblijf zijn soms alles wat je nodig hebt. Hopelijk zien we je nog eens terug in een van onze safaritenten! Team Vodatent

Cobussen

SterSterSterSterLege ster

Goede informatieverstrekking, goede communicatie.

Antwoord Vodatent

Beste Wout, Wat een fijne review, bedankt! Goede communicatie en informatievoorziening staan bij ons hoog in het vaandel dus we zijn erg blij dat dit zo gewaardeerd wordt. Uiteraard hopen we je in de toekomst opnieuw te verwelkomen in een van onze safaritenten. :-) Groetjes, Team Vodatent

Erik Jung

Rustige ligging en schone tenten!

Antwoord Vodatent

Beste Erik, Bedankt voor je fijne review! Super fijn om te lezen dat de tent goed is bevallen en dat de ligging en hygiëne top waren!. Hopelijk mogen we je inderdaad in de toekomst opnieuw verwelkomen in een van onze safaritenten. :-) Groetjes, Team Vodatent

Karel El Haiby

smooth check-in, all the necessities were available in the tent, solid and nice despite the bad weather, nice area to hike and enjoy nature

Antwoord Vodatent

Dear Karel, Thank you for your review! We’re happy to hear that you had such a pleasant experience with Vodatent. It’s great that everything you needed was available in the tent and that you enjoyed the surroundings of the campsite! We hope to welcome you again in the future in one of our Safari tents! :-) Kind regards, Team Vodatent

Athina

Onze ervaring met Vodatent was erg fijn. De tent was netjes en compleet ingericht, en het verblijf voelde comfortabel en ontspannen. Alles was goed geregeld en we hebben echt genoten. Bedankt voor de fijne service!

Antwoord Vodatent

Beste Athina, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie ervaring met Vodatent er fijn was! Super dat alles top geregeld was en dat onze service goed is bevallen! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze Safaritenten! :-) Groetjes, Team Vodatent

Van den enden

Onwijs goede ervaring.

Antwoord Vodatent

Beste Marleen, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Hopelijk zien we je terug bij Vodatent voor nog meer goede ervaringen. :-) Groetjes, Team Vodatent

Yvonne Mijwaart- van Koningsbruggen

Eind september 2025 hebben mijn man en ik 3 nachten in de 4 persoons safaritent geslapen. Het is een hele mooie ruime tent met complete inrichting Er was echt overal aan gedacht tot een wasrek aan toe ..een mooie keuken met genoeg bestek servies en pannen. We hebben echt niets gemist. Een prachtige badkamer met een ruime douche ruimte.. We waren blij verrast met de regendouche waar we van genoten hebben. Er waren genoeg stopcontacten en kastruimte. Kortom het was allemaal heel luxe. We gaan het zeker weer doen.

Antwoord Vodatent

Beste Yvonne, Bedankt voor deze hele mooie en uitgebreide review! Super fijn om te lezen dat alles helemaal naar wens is geweest. Hopelijk mogen we je inderdaad in de toekomst opnieuw verwelkomen in een van onze safaritenten. :-) Groetjes, Team Vodatent

Han Vonk

Goede service en flexibiliteit als er een probleem optreedt. Ze lossen het erg netjes op.

Antwoord Vodatent

Beste Han, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je goede service hebt ervaren van ons en fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze Safaritenten! :-) Groetjes, Team Vodatent

R Visser

Via Airbnb heb ik een safaritent gehuurd van Vodatent

Antwoord Vodatent

Beste R. Visser, Bedankt voor je positieve beoordeling! Hopelijk mogen we je in de toekomst opnieuw verwelkomen. :-) Groetjes, Team Vodatent

Ruud Nauta

Heel goed

Antwoord Vodatent

Beste Ruud, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat je ervaring met Vodatent heel goed was! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze Safaritenten! :-) Groetjes, Team Vodatent

Els Lempers

Antwoord Vodatent

Beste Els, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat de plek prima was! We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen in een van onze Safaritenten! :-) Groetjes, Team Vodatent

Sonja Erwich

SterSterSterSterLege ster

Vodatent is top. Vriendelijke dame aan de telefoon, alles keurig geregeld. Mooie tent met goede indeling en volledig ingericht

Antwoord Vodatent

Beste Sonja, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat de communicatie netjes is geweest en dat de tent goed beviel! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in een van onze safaritenten! Groetjes, Team Vodatent

Hanne Donné

SterSterSterSterLege ster

Ik heb een fijn verblijf gehad op camping De Boomgaard, we zijn vriendelijk en goed ontvangen. De tent was tiptop in orde en zorgde voor een heel aangename tijd! Alles was aanwezig wat we nodig hadden; een badkamer, keukentje en bedden. Graag hadden we van tevoren wel wat meer informatie gehad over wat wel/niet aanwezig was in de tent, zodat het wat duidelijker was wat wij zelf nog mochten meenemen. (handdoeken, lakens e.d..)

Antwoord Vodatent

Beste Hanne, Bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat jullie goed zijn ontvangen en dat de tent goed is bevallen! We nemen je feedback over de informatie van te voren zeker mee, bedankt dat je ons hierop wijst. Bedankt voor je review en we hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in een van onze safaritenten! Groetjes, Team Vodatent

Vechtvallei

SterSterSterLege sterLege ster

Redelijk tot goed

Antwoord Vodatent

Beste Saryan, Bedankt voor je review. Wat jammer om te vernemen dat je niet volledig tevreden was over de accommodatie. Mocht je je review verder willen toelichten, neem dan gerust contact op met info@vodatent.com Groetjes, Team Vodatent

Imminkhuizen

Goede ervaring. Duidelijke communicatie. Tent was mooi;

Antwoord Vodatent

Beste Fam Imminkhuizen, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat jullie ervaring, de tent en de communicatie allemaal top was! We hopen je in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in een van onze safaritenten! Groetjes, Team Vodatent

Geantwoord op

Vodatent verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vodatent heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 9 mei 2018

Vodatent

Vodatent is een jonge reisorganisatie, gericht op glampingvakanties voor het hele gezin. Wij hebben een enthousiast team dat gezamenlijk beschikt over ruim 40 jaar werkervaring bij o.a. diverse campings, tentenverhuurbedrijven en verschillende reisorganisaties!

Aston Martinlaan 41

3261 NB Oud-Beijerland

Marlies

Keurige knusse tent!

Cobussen

SterSterSterSterLege ster

Goede informatieverstrekking, goede communicatie.

Erik Jung

Rustige ligging en schone tenten!

Karel El Haiby

Athina