Peter Tuinier
Duidelijk, denken mee, goede service en dat voor de beste prijzen!
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
Vriendelijk en behulpzaam.
Vriendelijk, behulpzaam, accuraat
Heel goed en spelen gelijk in op de situatie
Goed en snel advies over een moeilijk ventiel, verder ook okay
alle producten waren niet binnen en ik werd opgebeld om te bespreken hoe alles moest geleverd worden. prima service
Ik had in juni al spullen besteld voor het aanleggen van vloerverwarming. Ik bleek de verkeerde verdeler besteld te hebben. Nu in november is de verdeler omgeruild voor de juiste en hebben wij zeer deskundig advies ontvangen van Youri. Kortom dikke pluim voor dit bedrijf
Vakkundig,transparant bedrijf. Ik had een probleem met een naregeling thermostaat. Met een alerte mail kwam ik erachter dat er geen storing was en kon ik de bestelling annuleren. Niets gekocht maar wel een super fijne reactie en review is op zijn plaats. Ik zou hier zeker terugkomen!!
Hartstikke fijn bedrijf
Via internet in contact gekomen met Vloerverwarmingzelfleggen, ik heb diverse vragen voorgelegd en kreeg zeer snel een eerlijke en vakkundige antwoordt wat mij uiteindelijk heeft doen beslissen om hier mijn aankoop te doen.
Snel, duidelijk en meedenkend
Goed en betrouwbaar bedrijf
prettig en informatief
Super geregeld!
Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vloerverwarmingzelfleggen.nl