W. de Haan
Miste de bevestiging op de mail na de bestelling/betaling. Goede prijs kwaliteit.
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
Top
Echt super. Helemaal top. Bij dit bedrijf bestaat service nog.
Ik ben zeer tevreden over vloerverwarmingzelfleggen.nl, dit omdat ze snel reageren op de mail met welke materialen je nodig hebt. Snelle levering en ze denken ook mee over het legplan en eventuele aanpassingen hieraan.
Snelle levering en mooie spullen. Duidelijk stappenplan geeft vertrouwen dat het leggen van de vloerverwarming zelf gaat lukken!
Heb voordat ik een set bestelde gebeld met het bedrijf en ben toen goed geholpen. De medewerkers reageren snel op de mail en hebben verschillende keren op aanvraag het legplan aangepast. Toen er een fout met de levering was is dit snel en vriendelijk opgelost dus ik ben heel erg tevrede!
Snel verstuurd en legplan netjes en snel geregeld
Goede uitleg, snelle levering en als er iets mis is wordt dat heel snel opgelost.
Goed en vakkundig
Snel het pakket ontvangen, naar ben vergeten de aansluiting op de bestaande aan en afvoer te bestellen
goed
Super service en verstand van zaken. Goede uitleg met een duidelijk plan er bij.
Helaas heb ik nog niks ontvangen dat is jammer heb het elders moeten kopen zodra het wel geleverd wordt gaat het weer retour
Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vloerverwarmingzelfleggen.nl
Randweg-zuid 15
6021PT Budel
Top
Echt super. Helemaal top. Bij dit bedrijf bestaat service nog.
Snel verstuurd en legplan netjes en snel geregeld
Goed en vakkundig