9.2 /10

checkbox98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!

W. de Haan

Miste de bevestiging op de mail na de bestelling/betaling. Goede prijs kwaliteit.

Janny Schaefer

Top

Rene Kuijken

Echt super. Helemaal top. Bij dit bedrijf bestaat service nog.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel. Bedankt René voor deze mooie review.

Merlijn

Ik ben zeer tevreden over vloerverwarmingzelfleggen.nl, dit omdat ze snel reageren op de mail met welke materialen je nodig hebt. Snelle levering en ze denken ook mee over het legplan en eventuele aanpassingen hieraan.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Merlijn, We hebben u graag geholpen met het samenstellen van een mooie set vloerverwarming inclusief naregeling. Bedankt voor uw mooie bericht. Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Anne de Heij

Snelle levering en mooie spullen. Duidelijk stappenplan geeft vertrouwen dat het leggen van de vloerverwarming zelf gaat lukken!

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Anne! Succes met het leggen van ons droogbouwsysteem, dat gaat zeker lukken :)

Ruben Weijand

Heb voordat ik een set bestelde gebeld met het bedrijf en ben toen goed geholpen. De medewerkers reageren snel op de mail en hebben verschillende keren op aanvraag het legplan aangepast. Toen er een fout met de levering was is dit snel en vriendelijk opgelost dus ik ben heel erg tevrede!

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Ruben, Fijn om te horen dat u ondanks onze kleine misstap toch zo tevreden bent. Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Egbert Kruize

Bedankt Egbert

Sven De Keiser

Snel verstuurd en legplan netjes en snel geregeld

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Sven, Met zo'n mooi legplan komt deze klus helemaal in orde. Succes! Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Dennemans

Bedankt voor uw review

P. Reurings

Goede uitleg, snelle levering en als er iets mis is wordt dat heel snel opgelost.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Piet, Erg bedankt voor deze mooie review, wij vonden het een prettige samenwerking. Groet, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Ron

Goed en vakkundig

Verweij

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel het pakket ontvangen, naar ben vergeten de aansluiting op de bestaande aan en afvoer te bestellen

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste Arie, Qua aansluitingen op de bestaande aanvoer en retour verwijzen wij u graag naar een installateur. Onze specialisatie start vanaf de verdeler en wat daarna komt. Succes met het aanleggen van uw vloerverwarmingssysteem.

tim van de ven

goed

Bedankt!

Johan Van Kessel

Super service en verstand van zaken. Goede uitleg met een duidelijk plan er bij.

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Bedankt Johan, En de afhaalkorting van 5% is weer mooi meegenomen :) Groetjes, Team Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Jw Nijman

SterSterSterHalve sterLege ster

Helaas heb ik nog niks ontvangen dat is jammer heb het elders moeten kopen zodra het wel geleverd wordt gaat het weer retour

Antwoord Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Beste heer Nijman, dit is natuurlijk heel erg vervelend. Onze pakketdienst heeft in deze gefaald met de bezorging van uw artikel. We hebben u reeds voorzien van een retour etiket waarmee het te laat geleverde artikel gratis naar ons geretourneerd mag worden waarna u uw aankoopbedrag weer gecrediteerd krijgt. Excuus voor het ongemak.

Geantwoord op

Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 14 april 2015

Vloerverwarmingzelfleggen.nl

Wilt u zelf uw vloerverwarming leggen? Wij bieden volledige vloerverwarmingspakketten aan welke u eenvoudig samenstelt door uw vierkante meters in te vullen, u krijgt dan in twee klikken een complete set met prijs! Doordat we zelf een voorraad hebben kunnen we binnen 3 werkdagen leveren, wel zo makkelijk! Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met uw project.

Randweg-zuid 15

6021PT Budel

W. de Haan

Janny Schaefer

Top

Rene Kuijken

Echt super. Helemaal top. Bij dit bedrijf bestaat service nog.

Merlijn

Anne de Heij