Dirck Broere
Zeer tevreden over de service van Vloerverwarmingzelfleggen.nl. Goede communicatie, snelle levering en alles duidelijk uitgelegd. Bestellen verliep eenvoudig en de kwaliteit van de service was top. Zeker een aanrader!
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
98% beveelt Vloerverwarmingzelfleggen.nl aan!
Erg goed
Ok
Snelle en correcte levering vooraf bij onduidelijkheid over de bestelling contact, vriendelijk personeel!
Servicegericht, eerlijk en duidelijk verhaal tijdens de offertefase. Ze beantwoorden vragen snel, passen offerte aan waar nodig en hebben dat proces klantgericht ingericht. Ondanks uitvoerige afstemming tijdens de offertefase miste ik wel wat materiaal, maar dat is heel netjes opgelost. Uitvoerige informatie op de website voor alle onderdelen die geleverd zijn, erg fijn!
Super makkelijk bestellen en netjes op de gewenste dag geleverd!
goed, vriendelijk,efficient
Echt blij mee.
Ze hebben fijn meegedacht over de levering op korte termijn en het legplan erbij is super!
prima, telefonisch advies was goed en de levering binnen 24 uur!
Goede informatie via telefoon en snelle levering.
In vergelijking met andere aanbieders goed in communnicatie en oke kwa meedenken. verder best uitgebreide uitleg op website handig als je het moet aansluiten! Het enige wat ik jammer vond was dat ik uiteindelijk niet een "Compleet" zelf vloerverwarming leg pakket heb afgenomen. ik had geen matten en geen randisolatie. Waardoor ik wel een half leg plan moest betalen. Om vervolgens slechte communicatie een legplan te krijgen. het eerste plan aan laten passen en dit nog niet goed terug te krijgen. Vervolgens ook niet helemaal blijkt te kloppen. Gelukkig paste de lengte van de slang Precies.
Zeer snelle service en vakkundige support. Aanrader!
Goede communicatie fijn geholpen
Vloerverwarmingzelfleggen.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vloerverwarmingzelfleggen.nl
Randweg-zuid 15
6021PT Budel
Erg goed
Ok
Super makkelijk bestellen en netjes op de gewenste dag geleverd!
goed, vriendelijk,efficient
Echt blij mee.
prima, telefonisch advies was goed en de levering binnen 24 uur!
Goede informatie via telefoon en snelle levering.
Zeer snelle service en vakkundige support. Aanrader!
Goede communicatie fijn geholpen
Vloerverwarmingzelfleggen.nl heeft de volgende resultaten bereikt: