Reviews

8.6 / 10
66 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Offerte
8.4/10
Deskundigheid
9.2/10
Resultaat
9/10
Advies
8.6/10
Medewerkers
8.6/10
Nazorg
8.4/10
Communicatie
8.6/10

66 Reviews

Jacob / Maasmond Leeuwarden BV

8/10

Voor de eerste keer mee samengewerkt, tot nu toe prima bevallen.

Sterke punten

Snel schakelen, vakkundig

Verbeter punten

Medewerker iets meer op de details gaan letten.


Ria veer

9/10

Vriendelijk contact, kwalitatief goed werk.

Sterke punten

Duidelijke communicatie

Verbeter punten

Kan ik niet verzinnen


T. Dirkse

6/10
(Bewerkt)

Offerte 30-11-2020 digitaal aangevraagd waarop meteen werd gereageerd en nadere info werd opgevraagd. Vandaag bleek dat 3/12/2020 reeds een offerte is uitgebracht. De offerte werd niet door mij... Offerte 30-11-2020 digitaal aangevraagd waarop meteen werd gereageerd en nadere info werd opgevraagd. Vandaag bleek dat 3/12/2020 reeds een offerte is uitgebracht. De offerte werd niet door mij ontvangen (om onverklaarbare redenen).
Na overleg bleek dat Wolter mij niet kan helpen omdat machine (600 kg) niet in woning kan vanwege een trap bij de ingang van de woning (geen lift).

Sterke punten

Duidelijke offerte

Verbeter punten

Geldigheidsduur offerte was slechts 1 week.
Bel of mail de klant rond einddatum geldigheidsduur offerte of offerte is ontvangen, duidelijk is etc


Chantal Westendorp

9/10

Enorm goede ervaring met Wolter, we maken vaak gebruik van hun dienstverlening. Zowel verwijderen en egaliseren. Zijn gedreven vakmannen, ieder heeft zijn eigen vakgebied en ze vullen elkaar perfect... Enorm goede ervaring met Wolter, we maken vaak gebruik van hun dienstverlening. Zowel verwijderen en egaliseren. Zijn gedreven vakmannen, ieder heeft zijn eigen vakgebied en ze vullen elkaar perfect aan.

Sterke punten

Opdrachten tot 10.000 m² nog nooit geen problemen mee gehad zowel verwijderen als egaliseren.
Wolter heeft een enorm uitgebreid machinepark en vakkundige mensen.

Verbeter punten

tot op heden geen


W. Hulshof

10/10

Zeer prettig

Sterke punten

vakkundig

Verbeter punten

?


Harry Middeljans

10/10

Vandaag onze parketvloer verwijderd door de firma Wolter. Zelf lukte dat niet, na ruim een uur bikkelen een stuk van 10 bij 10 cm blootgelegd. De mannen van Wolter hadden binnen een dag 38 vierkante... Vandaag onze parketvloer verwijderd door de firma Wolter. Zelf lukte dat niet, na ruim een uur bikkelen een stuk van 10 bij 10 cm blootgelegd. De mannen van Wolter hadden binnen een dag 38 vierkante meter verwijderd en de vloer geschuurd. Alsof we weer in ons nieuwe huis kwamen, vele jaren geleden. Vakwerk, mannen. Een absolute aanrader.

Sterke punten

Vriendelijk personeel, zeer vakkundig

Verbeter punten

Geen


Sam Vermeer

9/10

Ik had een gietvloer waar vocht onder zat. Doordat het niet kundig was gelegd. Ik moest een nieuwe vloer. De heren van Vloerenservice Wolter hebben deze keurig weggehaald en de plavuizen vloer die... Ik had een gietvloer waar vocht onder zat. Doordat het niet kundig was gelegd. Ik moest een nieuwe vloer. De heren van Vloerenservice Wolter hebben deze keurig weggehaald en de plavuizen vloer die er nog over lag. En ook nog hebben ze daarna de vloer heel goed geëgaliseerd zodat mijn nieuwe parket vloer erin kon. Ik ben dik tevreden met de geleverde service!!!!!!

Sterke punten

Vakkundig en duidelijk

Verbeter punten

Niets te melden


B. Rosulek

1/10

Reageert niet op offerteaanvraag zelfs niet na 2e mail

Sterke punten

?

Verbeter punten

Reageren op mail als er zaken niet duidelijk zijn zodat er een offerte kan worden afgegeven


Johan Groen

9/10

Wij hebben een erg goede ervaring met dit bedrijf. Zelf zijn we 2 dagen bezig geweest een parket vloer te slopen. 2 dagen buffelen 3 vierkante meter. De mannen van Vloeren service Wolter deden 81... Wij hebben een erg goede ervaring met dit bedrijf. Zelf zijn we 2 dagen bezig geweest een parket vloer te slopen. 2 dagen buffelen 3 vierkante meter. De mannen van Vloeren service Wolter deden 81 vierkante meter in 1 dag. Alles schoon achter gelaten zonder lijm resten.

Sterke punten

Goede prijs kwaliteit verhouding, werken per vierkante meter en niet op uur basis. Geen verassing achteraf, je weet van te voren waar je aan toe bent.

Verbeter punten

Wij hebben geen verbeter punten kunnen ontdekken.


Anoniem

10/10

Prettig

Sterke punten

Bereikbaar, goed advies en alles zeer snel geregeld.

Verbeter punten

-