Reviews

9.1 / 10
262 beoordelingen
Schrijf beoordeling

98% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Reactiesnelheid
9.3/10
Info over verloop order
8.9/10
Snelheid levering
8.6/10
Bestelgemak
9.1/10
Klantvriendelijkheid
9.3/10
Informatie op de website
8.7/10
Algemene indruk site
8.8/10

262 Reviews

Sanne

10/10

Prima, site is gemakkelijk te bedienen.

Sterke punten

Uitgebreide informatie bij de tegels is erg prettig (voegbreedte etc).

Verbeterpunten of tips

Met meer foto's van de tegels in verschillende omgevingen en een foto van een losse tegel achter een witte achtergrond oid is het gemakkelijker om een beeld te krijgen van de kleuren van de tegels, dit zou ze keuze tussen verschillende kleuren sterk vergemakkelijken.


Anoniem

10/10

Heel goed.

Sterke punten

Snel gebeld worden, nadat we de order hadden geplaatst. Snelle levering.


Anoniem

8/10

Goed

Sterke punten

afspraken mbt levering duidelijk en goed nagekomen

Verbeterpunten of tips

geen


Jan Kok

10/10

Makkelijk en snel

Sterke punten

duidelijke omschrijving, telefonische vraag snel beantwoord

Verbeterpunten of tips

Toevoegen aantal tegels in een verpakking zou makkelijk zijn


Anoniem

7/10

Prima

Verbeterpunten of tips

De bezorgtijd in de mail (11.00-13.00 u.) stemde niet helemaal overeen met de sms van de transporteur (10.00-12.00u.). Ik kon gelukkig op tijd thuis zijn toen ik de sms las, maar het was wel even spannendof ik het zou redden.

Reactie Vlagsma Tegelwalhalla:

Bedankt voor uw opmerkingen, wij zullen dit afstemmen met onze transporteur. Het komt inderdaad wel eens voor dat er door omstandigheden (druk verkeer, vertraging bij andere klanten) afgeweken wordt van de oorspronkelijke bezorgtijd.


Leen

9/10

Via de telefoon fijn geholpen bij het uitzoeken en inmeten van de tegels.

Sterke punten

Contact onderhouden met klant.

Verbeterpunten of tips

Ik koos mooie zwart/witte tegels van 39,95 pm.
Op de site staan deze op een afbeelding in een washok waardoor ik dacht is het dan niet chique genoeg voor mijn woonkamer/hal.


Mario vd Langkruis

10/10

Heel erg goed

Sterke punten

Mooi product , prijs viel me mee en contact was super.

Verbeterpunten of tips

Tegels online kopen is altijd moeilijk, hoewel de foto's toch wel heel goed waren kan dit altijd beter.


Anoniem

10/10

Mooie tegels, heldere info, prima service!


Anoniem

9/10

Helder

Sterke punten

Het verzoek om een snellere levertijd werd meteen ingewilligd. Erg blij ermee

Verbeterpunten of tips

nee


Anoniem

9/10

Keurig op de hoogte gehouden, werd even gebeld voor een leverafspraak toen de tegels binnen waren. Nog een sms gehad met wanneer ze precies kwamen.