Jm de waal
Een fisyio die je lijf masseert en kraakt . En niet de oefeningen die je thuis ook kunt doen in een belangrijk half uurtje verspilt.En een ontspannen sfeer
Super kundig, heel aardig en ze helpen ook met het voorkomen van de klachten! Helemaal top!
Luisterde goed naar mijn klachten en mijn klachten waren snel 100% verdwenen na zeker 5 jaar last te hebben gehad
Zeer kundig en prettig geholpen, mijn klachten zijn verholpen in de eerste afspraak en er zijn 2 controle afspraken gemaakt (waarvan 1 op mijn verzoek). Ik werd steeds op de hoogte gehouden en het contact met de behandelaar (Miranda) was uitermate fijn. Ik wil deze praktijk van harte aanbevelen!
De rustige en duidelijke uitleg.
Kennis en goede behandeling.
Ze kan zich goed aanpassen aan hoe de cliënt zelf is en dat ja ze goed aanvoelen. Prettig persoon en kan je nog lekker mee lachen ook nog!
Luistert goed naar de klachten, geeft aan wat oorzaken kunnen zijn, geeft behandelplan aan, start met behandeling, geeft zijn bevindingen aan, vraagt voortdurend om terugkoppeling, sluit af met deskundige uitleg, conclusies en adviezen. Prettig in de omgang, deskundig, professioneel.
rustig, luistert goed naar klachten, duidelijke uitleg over oorzaak en behandeling
Voelde me ook op mijn gemak, ging iedere keer met fijn gevoel naar huis
Ik kom hier al jaren dat zal genoeg zeggen ze zijn duidelijk en kundig en super aardig
Alle eerder gestelde vragen ...
Zeer ervaren manueel therapeut die ook oefeningen en hersteltips aanbiedt.
Vriendelijk netjes altijd interesse tonen in alles
Vizio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vizio heeft de volgende resultaten bereikt:

De rustige en duidelijke uitleg.
Kennis en goede behandeling.
Voelde me ook op mijn gemak, ging iedere keer met fijn gevoel naar huis
Alle eerder gestelde vragen ...
Zeer ervaren manueel therapeut die ook oefeningen en hersteltips aanbiedt.
Vizio heeft de volgende resultaten bereikt: