Deskundige behandeling en een luisterend oor
Luistert goed naar mij, bespreekt mogelijkheden en onmogelijkheden duidelijk en maakt in samenspraak duidelijk behandelplan. Stelt in de loop der tijd behandelplan ook weer bij in overleg met mij.
Goede behandeling en goede communicatie in een prettige sfeer.
vriendelijke, deskundige fysiotherapeut
Ik ben alleen bij de manuele therapeut geweest en heb alle vertrouwen in hem!!!!
Zeer vakbekwaam en eerlijk
Ik kom al jaren bij deze praktijk en wordt altijd fijn geholpen. En kan ik snel weer mijn sport beoefenen!
Verstand van zaken, hands-on behandeling, praktische oefeningen voor thuis.
Vriendelijk deskundig advies
Sympathieke en empathische professional met luisterend oor, die duidelijk overkomt.
Wordt altijd snel en goed geholpen met mijn rug klachten
Wat de huisarts, fysiotheraptheut en Chiroprator niet geconstateerd had heeft Rene wel gezien. Mijn bekken stond scheef. Rene heeft het bekken weer rechtgezet en dat had direct een positief effect. Mijn ernstige rugklachten zijn verdwenen.
Mijn pijnklachten zijn veel beter onder controle en de duidelijke uitleg en de vertrouwde sfeer en omgeving
Super goede spontane therapeut verricht haar vak super goed
Rene Gubbels is een therapeut waar ik heel veel vertrouwen in heb. Hij behandeld mij al jaren en ik ben altijd super tevreden over hem, zijn behandelingen en ook de praktijk. Ik beveel hem aan bij onze familie en vrienden en zij komen ook heel blij terug van zijn behandelingen. Kortom ik zou geen andere willen.
Vizio verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vizio heeft de volgende resultaten bereikt:

Deskundige behandeling en een luisterend oor
Goede behandeling en goede communicatie in een prettige sfeer.
vriendelijke, deskundige fysiotherapeut
Zeer vakbekwaam en eerlijk
Verstand van zaken, hands-on behandeling, praktische oefeningen voor thuis.
Vriendelijk deskundig advies
Wordt altijd snel en goed geholpen met mijn rug klachten