Prettig contact en niet te opdringerig. Geven goed advies en leggen je niets op. Dit was voor mij de reden om toch weer door te gaan met Viteapro
PIET SCHEFFERS
Ik heb er vertrouwen in,maar gebruik het nog te kort om een oordeel te vellen
H de Groot
Ik denk dat het wel goed is, daar moet je denk ook op vertrouwen maar toch vind ik de prijs wel aan de hoge kant
Jos
Volgens mij heb ik er nu al baat bij
Gaanderse
Te lange levertijd en 2 dagen voordat email wordt behandeld vind ik traag
Sonja
Ik ga niet door met het innemen van vitaepro, ik wil geen half jaar wachten voor ik resultaten merk
Margot Pelgrom
Keurige en betrouwbare website. Meer ervaringen heb ik nog niet, ben nl pas begonnen!
J Wilting
Ik heb er nog geen voordeel van
CJ Sterker
Ik heb een kleine maand Vitaepro pas gebruikt,dus kan ik nog geen oordeel geven wat betreft de werking hiervan,levering van het product is prima gegaan In jullie beschrijving van dit product...Ik heb een kleine maand Vitaepro pas gebruikt,dus kan ik nog geen oordeel geven wat betreft de werking hiervan,levering van het product is prima gegaan In jullie beschrijving van dit product word goed uitleg gegeven.
Loes Jacobs
Ben pas 2 weken bezig dus daar kan ik nog niets over zeggen. Levering gaat prima en fijn dat het gewoon in de brievenbus kan.