9.4 /10

checkbox99% beveelt Visser Afvalinzameling aan!

Edwin Rosenberg

Zeer tevreden

Uw beoordeling:
Makkelijk te boeken en ook de boeking aan te passen. In ons geval van 3m2 naar 6m2. Komen afspraken na. Verder goede prijs.
6m2 container gehuurd

GFT container

Arno Vermeer

Bijna top

Uw beoordeling:
prima service. 2 puntjes van kritiek. - ik had aangegeven gebeld te willen worden op de dag van levering. is niet gebeurd. - ik had woensdag gebeld om de container vrijdag op te halen. Ze kwamen donderdag al.
Puincontainer

Mulder

Wilma Meulen

Super service

Uw beoordeling:
Super service, ik had mijn container op een veel latere datum gezet om weer af te halen. Na een belletje stonden ze er de volgende dag al om de container op te halen en een nieuwe af te leveren.
Bouw sloop containers

Germaine van Haard

toppers!

Uw beoordeling:
zeer goede service, beetje prijzig voor een particulier maar de flexibiliteit is ook wel iets wat je bij andere bedrijven niet krijgt Dus prijzig of niet, wij zullen altijd bij Visser een container huren. by the way de chauffeurs zijn echte kunstenaars met hun goed rijgedrag. dank jullie
container 6m3

Frieda De Boer

SterSterSterHalve sterLege ster

Snel

Uw beoordeling:
Goed te bestellen. Snel geleverd en het ophalen ging ook binnen een dag. Vakkundig uitgevoerd.

Anke Bakker

Helemaal goed

Komt keurig alle afspraken na

Arnoud Kisjes

SterSterSterSterLege ster

particulier containers gehuurd voor project oprit.

Uw beoordeling:
Online bestellen van een container is heel makkelijk. Een tijd afspreken kan helaas niet. mocht u vroeg beginnen met de klus bestel de container een dag eerder.
Product of service:
afval containers, grond en schoon puin.

Visser Afvalinzameling verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Visser Afvalinzameling heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 4 juli 2019

Visser Afvalinzameling

Visser Afvalinzameling, Transport en Recycling in Harlingen is een vertrouwd gezicht in de wijde omgeving. Het familiebedrijf kent een rijke historie. Al in 1954 begon Visser in de havenstad met het inzamelen van afval. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een volwaardig afvalinzamelingsbedrijf, dat zich bezighoudt met het inzamelen, verwerken en recyclen van uw afval. Daarbij luidt ons motto nog altijd hetzelfde: Visser A.T.R. wil niet de grootste, maar wel de beste zijn.

Kelvinstraat 30

Helemaal goed

Komt keurig alle afspraken na

Arnoud Kisjes

SterSterSterSterLege ster

particulier containers gehuurd voor project oprit.

Product of service:
afval containers, grond en schoon puin.

Visser Afvalinzameling heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10