Joseph van Lanen
- Sterke punten
- Gekoelde levering Levering op tijd Verpakking
- Verbeterpunten of tips
- Geen
96% beveelt Vis-winkel-online.nl aan!
Goede producten, netjes bezorgd
Kwaliteits producten
Altijd goed
Uitstekend
On langs voor het eerst een bestelling bij Vis-winkel-online gedaan voor kerst diner: - Krab poten xl 4kg - Gamba’s De producten waren snel bezorgd Snel klaar gemaakt en ook zo weer op, ik ga hier de volgende keer zeker weer bestellen!
Levering was perfect en correct geregeld
keurige levering
enthousiast
Aangename kennismaking bij de 1e bestelling
Was prima
Vriendelijk. Prima e n snel contact .
Uitstekend!
Bezorging : goed, mosselen: matig/slecht Zalm : goed Paling: goed
Reeds enige jaren klant
Vis-winkel-online.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vis-winkel-online.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
keurige levering
enthousiast
Aangename kennismaking bij de 1e bestelling
Was prima
Vriendelijk. Prima e n snel contact .
Uitstekend!
Bezorging : goed, mosselen: matig/slecht Zalm : goed Paling: goed