Van Es
- Geen
- Sterke punten
- Communicatie /uitleg En snelle levering
Heel goed Snel geleverd Staan open voor vragen
Eerste contact via de telefoon is prima verlopen, alle vragen hebben ze beantwoord. Levering is ook goed verlopen. Ik wil hier nog wel bestellen.
Komen hun afspraak af qua leveren en klantvriendelijk
Prima prijs kwaliteit verhouding, mooie kwaliteit van het product (lei liquidambar en lei lindes
Mooie laurierboom snel geleverd
Snelle levering van een prachtige Olijfwilg.
prima
Vlotte service, mooie product (Portugese laurier) levertijd zoals afgesproken.
Prima bedrijf.
Duidelijke informatie, tips voor het verzorgen van mijn nieuwe boompje, en fantastische aflevering van de producten, op de afgesproken tijd en de aangegeven plek. Geweldig service. En een prachtig, gezond boompje.
Positief
Goede en duidelijke info op de site. Goede e n duidelijke info
Heel goed, prima service
Alles is gegaan zoals afgesproken
Vinkbomen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vinkbomen heeft de volgende resultaten bereikt:
Komen hun afspraak af qua leveren en klantvriendelijk
Mooie laurierboom snel geleverd
Snelle levering van een prachtige Olijfwilg.
prima
Vlotte service, mooie product (Portugese laurier) levertijd zoals afgesproken.
Prima bedrijf.
Positief