Wim
- Veel keus, prettige website
- Verbeterpunten of tips
- -
Levering was goed
perfect geleverd met veel uitleg .
Ik heb 10 dakplatanen gekocht, na levereing waren er 5 bomen er al slecht aan toe. Na contact werd benoemd dat dit kon komen door vervoer maar dat we dit even moesten aankijken en dat het waarschijnlijk wel goed zou komen. Nu heb ik 5 bomen die dood zijn en niet hersteld zijn. Gelukkig doen de andere 5 het heel erg goed. Jammer dat het bedrijf vervolgens geen stappen zet om tot elkaar te komen in het aanbieden van nieuwe bomen (evt tegen kleine vergoeding) of teruggaaf van de kosten. We hebben het namelijk niet over een paar tientje. Slechte service vind ik persoonlijk.
Uitstekend geleverde kwaliteit tegen scherpe prijs.
Top
Zeer slecht bol esdoorn uitgedroogd geen bolvorm verwilderd had er 2 ene is kapot gegaan
Mooie dakplantaan, besteld en werd keurig afgeleverd, zeer tevreden!😊
Heb een positieve ervaring
Mooie bomen, snelle levering.
Goede en snelle levering van kwaliteitsproducten
Matig
Alles prima gegaan. Waren niet thuis maar op verzoek is de boom keurig achter de schutting gelegd.. Ook nog email gestuurd wat te doen met deze droogte. En keurig antwoord gekregen. Top.
Snelle levering en goede kwaliteit bomen.
Ik heb vier bomen besteld ter waarde van ongeveer €400. Planning: Bij mijn bestelling heb ik in de opmerkingen aangegeven op welke dag ik de levering graag wilde ontvangen. Daarna werd ik gebeld met de mededeling dat dit niet mogelijk was, omdat er alleen op donderdag in Flevoland wordt bezorgd. Dat is jammer. Je betaalt behoorlijke bezorgkosten, maar hebt blijkbaar geen invloed op de bezorgdag. Dan vraag ik me af waarom de bezorgkosten zo hoog zijn als leveringen toch worden gecombineerd. Bezorging: De chauffeur belde aan toen de bomen al waren uitgeladen. Hij zei alleen: “Ik heb ze daar op de grond gelegd, succes,” en reed meteen weer weg. Ik had liever gezien dat er eerst even werd overlegd waar de bomen neergezet moesten worden. Kwaliteit: De bomen zien er verder gezond uit. Helaas was van de vier bomen één boom (walnotenboom) bovenaan gebroken. Omdat de chauffeur direct was vertrokken, kon ik dit niet meer melden. Ik heb geprobeerd de afgebroken scheut in potgrond te zetten, in de hoop dat deze nog aanslaat. Ik geef 3 sterren vanwege de goede kwaliteit van de meeste bomen. Voor de planning en de bezorgservice zou ik echter slechts 1 ster geven. Ik hoop dat het bedrijf de communicatie en aflevering in de toekomst verbetert.
Vinkbomen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vinkbomen heeft de volgende resultaten bereikt:
Levering was goed
perfect geleverd met veel uitleg .
Uitstekend geleverde kwaliteit tegen scherpe prijs.
Top
Mooie dakplantaan, besteld en werd keurig afgeleverd, zeer tevreden!😊
Heb een positieve ervaring
Mooie bomen, snelle levering.
Goede en snelle levering van kwaliteitsproducten
Matig
Snelle levering en goede kwaliteit bomen.
Vinkbomen heeft de volgende resultaten bereikt: