Egbert Boersma
- Afspraak is afspraak
- Sterke punten
- Waren correct
Afspraken komen ze na geen loze beloftes
Helaas is er, nadat we al later dan verwacht de levering zouden ontvangen, door ons aangegeven gelieve niet de levering te doen terwijl we op vakantie zouden zijn. Hier hebben we geen duidelijke reactie op gehad. En zijn de planten en boom toch binnen gekomen, terwijl we op vakantie waren. Verder hadden we een plantaan besteld met een stamdikte van 11 cm, we vonden het juist fijn dat we hier bij jullie uit konden kiezen. Eenmaal thuis van vakantie blijkt de stam minimaal 5cm te zijn, waardoor deze helaas afwijkt van de rest van de bomen.
Matig
Beetje moeten wachten, maar is normaal daar ik geen levend goed had besteld, ik ben heel tevreden v/d geleverde dienst.
heel fijn bedrijf
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met uw bedrijf bij de aankoop van enkele jonge bomen. De bomen verkeren in uitstekende staat en groeien goed.
Opzicht niet slecht maar kan zeker vooral mbt communicatie!!
Mooi beukenhaag boompjes met prima kluit. De meeste boompjes stonden na een week al in het blad. Wij zijn er blij mee!
Mooie bomen, duidelijke uitleg en goede e-mail funnel
Bestelling vlot verlopen, aangeleverde leibomen perfect zoals beschreven en verwacht, levering ok, communicatie over levering en levertermijn kan net iets duidelijker, maar alles vlot verlopen.
Nieuwe boompjes
Voordelig en zeer hoge kwaliteit
Goede service
Vinkbomen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Vinkbomen heeft de volgende resultaten bereikt:
Matig
heel fijn bedrijf
Opzicht niet slecht maar kan zeker vooral mbt communicatie!!
Mooie bomen, duidelijke uitleg en goede e-mail funnel
Nieuwe boompjes