9.3 /10

checkbox98% beveelt Vindict aan!

Annelies Schutte

Lekkere wijnen voor een schappelijke prijs! Snelle levering en goede service als je een wijn wilt omruilen bijvoorbeeld. Mooie, overzichtelijke website!

X

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Bezorgen ging niet goed

De bezorging werd specifiek voor een zaterdag gepland en werd door de weeks bezorgd toen we niet thuis waren. Er is dus niet door ons voor getekend en wel alcohol bezorgd.

Hoi

goede ervaring, switch van levering door tnt ging goed

Deegmakers

SterSterSterSterLege ster

Nog steeds de goede wijn sinds de overname en mooie nieuwsbrieven.

De verzenddozen vind ik wel minder goed geworden.

Menno

Uitstekende wijnen en grote online collectie. Goede beschrijvingen. Heldere website.

Wijbrand

standaard webwinkel ervaring

H betlehem

SterSterSterSterLege ster

Goede wijn, maar belofte op de website “voor 1700 besteld-volgende dag in huis” dat werkte niet. Duurde langer.

Reslistische levertijd op website of post nl beter instrueren

MAB Consultancy

SterSterSterHalve sterLege ster

Strak proces snelle bezorging

Betere verpakking deze was nogal gammel.

A Ouwersloot

Smit

Top, aardig en denken mee.

Nico Bennik

Goede ervaring, aankoop en levering verloopt zoals beschreven Bovendien heel fijn dat je per fles kan bestellen en lage franco huis bedrag. Je bent hierdoor niet verplicht wijnen per doos te bestellen. Op deze manier kan je verschillende wijnen van verschillende origines proeven.

Daphne Schipper

SterSterSterSterLege ster

Ik was al eerder in de winkel geweest en had daar een aantal heerlijke wijnen gekocht. Dit maal heb ik als cadeau een mooie fles besteld. Prima ervaring en zeker een aanrader.

Hedwig

Prima!!!

Geen.

Lyubov

Top!

N/A

Tosca Langereis

Heel goed. Online bestellen en betalen is heel eenvoudig. De aflevering werkt ook goed.

Vindict verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vindict heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2016

Vindict

Nou kunnen we hier een enorm verhaal houden over dat we in 2007 zijn opgericht en dus al heel wat jaren mee gaan. Dat we met veel passie en keihard werken tot beste wijn webwinkel van Nederland zijn verkozen. Dat we van no nonsense houden en op een normale manier over wijn praten, zodat het leuk blijft voor de gemiddelde wijndrinker. Dat we al enkele boeken en heel wat wijnartikelen hebben geschreven... en ga zo maar door. Het belangrijkste? Dat jullie, wijndrinkers van Nederland, happy zijn

Docklandsweg 5

Hoi

goede ervaring, switch van levering door tnt ging goed

Deegmakers

SterSterSterSterLege ster

Nog steeds de goede wijn sinds de overname en mooie nieuwsbrieven.

De verzenddozen vind ik wel minder goed geworden.

Menno

Wijbrand

standaard webwinkel ervaring

H betlehem

Reslistische levertijd op website of post nl beter instrueren

MAB Consultancy

SterSterSterHalve sterLege ster

Strak proces snelle bezorging

Betere verpakking deze was nogal gammel.

A Ouwersloot

Smit

Top, aardig en denken mee.

Nico Bennik

Daphne Schipper