9.3 /10

checkbox98% beveelt Vindict aan!

Smit

Top, aardig en denken mee.

Nico Bennik

Goede ervaring, aankoop en levering verloopt zoals beschreven Bovendien heel fijn dat je per fles kan bestellen en lage franco huis bedrag. Je bent hierdoor niet verplicht wijnen per doos te bestellen. Op deze manier kan je verschillende wijnen van verschillende origines proeven.

Daphne Schipper

SterSterSterSterLege ster

Ik was al eerder in de winkel geweest en had daar een aantal heerlijke wijnen gekocht. Dit maal heb ik als cadeau een mooie fles besteld. Prima ervaring en zeker een aanrader.

Hedwig

Prima!!!

Geen.

Lyubov

Top!

N/A

Tosca Langereis

Heel goed. Online bestellen en betalen is heel eenvoudig. De aflevering werkt ook goed.

Schonenbergfotografie

Zeer vriendelijk telefonisch contact. Vlotte en nette bezorging.

Ga zo door

Annelies Schutte

Erge snelle service en over het algemeen prima wijnen, zowel de witte als de rode!

Geen behalve dat ik de twee verschillende witte wijnen van Coudoulet (Viognier) die ik onlangs bestelde, beide helaas niet lekker 'zuur' vind en niet te vergelijken met eerdere flessen van Coudoulet!

Anne

CN

Heerlijke wijnen, snelle verzending

Nvt

Jan van der Sleet

Post.nl maakte het wel erg moeilijk met de bezorging maar nu heb ik de Tierras de Murillo eindelijk in huis maar wat een heerlijke Rioja is dat zeg! Niets teveel aangeprezen. Beter kan een Rioja niet smaken.

Andere bezorgdienst

Hank van Dijk

Uitstekend assortiment goede reeele prijzen en hele fijne persoonlijke service

Margot

Erg prettig, goede communicatie, oplossingsgericht.

Gerard Walhof

SterSterSterSterLege ster

Het zou fijn zijn ruim voor de bezorging daarvan bericht te krijgen. Nu kreeg ik geen bericht en moest de bestelling bij de buren worden afgeleverd. Beetje vervelend want ik had thuis kunnen zijn.

Vindict verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Vindict heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.3/10
  • checkEerste review geschreven op 5 juli 2016

Vindict

Nou kunnen we hier een enorm verhaal houden over dat we in 2007 zijn opgericht en dus al heel wat jaren mee gaan. Dat we met veel passie en keihard werken tot beste wijn webwinkel van Nederland zijn verkozen. Dat we van no nonsense houden en op een normale manier over wijn praten, zodat het leuk blijft voor de gemiddelde wijndrinker. Dat we al enkele boeken en heel wat wijnartikelen hebben geschreven... en ga zo maar door. Het belangrijkste? Dat jullie, wijndrinkers van Nederland, happy zijn

Docklandsweg 5

1031 KN Amsterdam

Smit

Top, aardig en denken mee.

Nico Bennik

Top!

N/A

Tosca Langereis

Schonenbergfotografie

Zeer vriendelijk telefonisch contact. Vlotte en nette bezorging.

Ga zo door

Andere bezorgdienst

Hank van Dijk

Uitstekend assortiment goede reeele prijzen en hele fijne persoonlijke service

Margot

Erg prettig, goede communicatie, oplossingsgericht.

Gerard Walhof

Vindict heeft de volgende resultaten bereikt: